AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
%99 yalan söylüyor, uzak dur bence ondan
Yalan söylüyor. Aranıyor arkadas.
katil olmak için güzel bir gün
Arkadaşını aşağıla 🤣 ve sil 😏
Yalan soyluyor ama bu seferlık affet. Doymuyor demek cocuk
Yalan söylüyor iyi ettin ayrılmakla herkes duracağı yeri bilmeli
dövmenin yanına kızgın demirle isimini bas akıllı durur tam tastiklenir.
Sizin gibi oroospuları daha çok kandırırlar. Yaprak delileri
Terbiyesiz hadsiz
Hakaret küfür yakışmıyor ama lütfen
ayrıl gitsin nedir ki çok istiyorsa oralardan bulsun sevgiliyi
Bu uygulamalar masum uygulamalar diil bence ayrılmalısın
Ay blətt ağlıyacağam uje eləmiyində belə hərəkətlər nolar
Tek ayak üstünde bin tane yalan söylemiş bence ayrıldığına iyi etmişsin
Dedeleri trollemek cok guzel
Anlamadım?
Ay blət cok idi səbrim catmadı bunun mənə məzmunu danışa bılərsən
siz də istifadə etdiniz
Nəyi
Praqramı
Evet
Ömrümdə birinci dəfədi ki eşdirəm
Türkce tranlate = hayatimda ilk defa duyuyorum
Hmmm
Geçmiş olsun herşey ortada
Uzun uzun yazmaya gerek yok bı aldatan bidaha aldatır
Haklısınız ama olayın tazeliginden kaynaklı. Bir erkek olarak sizin görüşünüzde önemli arkadaşına mail şifresini vermesi bir de üstüne cihaz yerinde kendi cihazı cıkıyor arkadaşım da aynı cihazı kullanıyor demesi bariz yalan degil mi?
Ne biraz Ziya bildiğin yalan yani biraz da değil
Bak telefon benim özelim buna kimse o tür bişey yukleyemez yok öyle bişey
Herif yalan makinesi.
Sende indir. Arkadaşım indirdi de... aynisini ona söyle
Ayrıl gitsin uğraşılmaz
Küllliyenn yalann inanma
Tez kellesi vurula.
Yalan söylüyor tamamen kendisi için hepsi bu
mailini de kurcalamassın
güvenmemekte fayda var 😅
Yalan soyluyor elbette, iyi bir karar almissin.
yalan söylüyor yallaaaağğğğğnnnnn
Hep arkadaşlar yaapr zaten 😂
Olmaz ondan bir cacik
Hayır niye açarsın ki be adam zaten sevgilin var
Arkadaşım yaptı diye yalan söylediği bariz ortada zaten. Ama diyelim ki doğru olsun farzedelim öyle. Arkadaşı yaptığı halde ara sıra kendisinin de girdiğini zaten kabul ediyor. Sahte Tinder profiliymiş ve kimseyle konuşmamış. Azardan ise sadece erkeklerle konuşmuş. Yahu tamam diyelim ki doğru. Yine de bu bile sadakatsizlik değil mi? Tinder sahte olsun kimseyle konuşmamış ol bu instagram Facebook Twitter anasayfası mı gündemi takip edesin. 70 km içindeki kadın profilleri cıkıyor. Ara ara girip kimseyle konuşmasa bile yine de bu ihanet değil midir sizce
Yani mesela kullanırsın tinder tamammı kadını bulduktan sonra anlaşırsın sonra tinderla işin olmaz yani ayrıca sevgilin varsa hiç işin olmaması lazım. Peki cinsel hayatınız var mı acaba ondanmı indirmiş tek seferlik ilişki için
Yahu zaten yalan söylüyor da bu yalanı söylerken bile kendi girdiğini itiraf etmek zorunda kalıyor. Meşrulaştırmak içinde sahte fotoğraf sahte isim kimseyle konuşma olmadı diyor. Öylesine birkaç kez girdim diyor. Tamam hadi bu söylediği doğru olmuş olsun yine ihanet değil mi bu? Birkaç kez girdiği zaman gördüğü 70 km içindeki kadınlar ve bunlara bakmak icin giriyor hesap sahte de olsa konuşmasa da. Sadakatsizlik degil mi bu bile tek basına diyorum?
ayrılabilirsin bu kadar kısıtlayamaz kimse beni
Programlar sıkıntılı
Adam arayısta dıkkat
Yalan 🤥 Koskoca bir yalan 🤥 inanma yalan 🤥...
Eniste kacak et kesecek belli 😀
Boynuzlarına cila lazım mı? ✨
Sence aç aynısını yap ozaman😂
İkisinde komedi bir uygulama 😊
Biraz macera ariyordur
Evet arkadaşlar yapıyor
sende kur arkdsm kurdu de 😂
Ayrıl
Bu uygulamaları kullanan basit insanlarla olmayın
İnanma
Öyle yerler flört amaçlıdır :D
Bariz yalan söylüyor hatta onu bile beceremiyor..
Arkadaşım yaptı diye yalan söylediği bariz ortada zaten. Ama diyelim ki doğru olsun farzedelim öyle. Arkadaşı yaptığı halde ara sıra kendisinin de girdiğini zaten kabul ediyor. Sahte Tinder profiliymiş ve kimseyle konuşmamış. Azardan ise sadece erkeklerle konuşmuş. Yahu tamam diyelim ki doğru. Yine de bu bile sadakatsizlik değil mi? Tinder sahte olsun kimseyle konuşmamış ol bu instagram Facebook Twitter anasayfası mı gündemi takip edesin. 70 km içindeki kadın profilleri cıkıyor. Ara ara girip kimseyle konuşmasa bile yine de bu ihanet değil midir sizce
Zaten genelleme yapacak olursak azar, tinder gibi sitelerin neden kullanıldıkları ortada. Dediklerin çok doğru ve haklısın. Bencede bu ihanettir👍🏻
Bende öyle düşünüyorum bu yüzden bitirdim, teşekkür ederim :)
Rica ederimm her zaman :)
Ayrıl gitsin belli adam başka maceralar arıyor
Size bir erkek olarak inandırıcı geliyor mu? Mail şifresi vermesi bir de cihaz görünüyor kendi cihazı da görünen cihaz. Diyor ki evli arkadaş da bu cihazı kullanıyor. Her şeyden önemlisi kendi de ara ara girdiğini ama hesabın sahte olduğunu söylüyor. Kimseyle konuşmadım diyor. Farzedelim dedikleri doğru ki ben sanmıyorum o yüzden sizin fikrinizi sordum, ama hadi doğru olsun yine de kendi ara ara girdiğini söylüyor kimseyle konuşmadan hesap da sahte olsun ara ara girmiş olsa bile bu instagram keşfeti mi Facebook anasayfası mı akraba görsün veya Twitter mi gündemi takip etsin öylesine girse bile 70 km icindeki kızlara bakmış. Bu bile başlı başına ihanet değil mi?
İhanet tabii ki... İhanet illa yatakta basılınca olacak diye bir kural yok...
Haklısınız zaten her şeyi bitirdim. Fikriniz icin de teşekkür ediyorum size katılıyorum
Rica ederim. İyi günler.
Uygulama indirmiş işte sana mı sorcak
İkiside eğlence yeri..
Şu tinder bir tane hatun düşüremedim ya..
Boş ver yapsın. Bu kadar dert etme.
Bir halta yaramıyor ki niye kızıyorsun
İçine ne doğuyorsa doğrusu doguyordur.
Eski sevgilinnn😂😂
dövme yaptırması aahshhahd
Evet evet. Bundan dolayı çok şaşırdım zaten her yerde benimle fotoğraf atıyordu koluna dövme yaptırdı bunu yapan biri neden bu tarz uygulamalara girer diye çok düşündüm kendisi de ilk kabul etmedi sonra mecbur etti arkadaşlar dedi tek zamanını atınca kendi yaptığını da kabul etti ayrıldığımda ise iste evli bir abi yaptı dedi. Mail şifresini vermiş çok saçma geldi. Bir de cihazı kendi cihazı diyor ki o adam da o cihazı kullanıyor çok yalan gibi geldi siz ne düşünüyorsunuz
yani açıkçası soruyu ilk okuduğumda güldüm çocuk resmen yalan profesörü zaten sende onun dediklerine inanmamışsın inanılacak bir yanıda yok gece 5 te girmesinden tut evli arkadaşlarının eşlerini aldatmasına kadar berbat durumlar belki şimdi üzülüceksin ama ilerde üzülmekten daha iyidir dövmede onun sorunu yapıcak bişey yoook
Ayrıl
Oooo sıkıntı ya sen ayrıl ondan bence
ayrilman dogru olur zaten
Yalan söylüyor ayrıl
Ayrıl.
Yalanları çok komik.
İnanma be ne inanıyorsun
Yalan söylüyor
Reklam felanmı bu