Bitmiş bir ilişki sonrası, rehberden silmiyorsa bu ne anlama gelebilir. Şöyle özetliyim. Erkek bitirmek istiyor mesafe var, kız çok sevdiği için vazgeçemiyor. Sonunda o da yazmıyor artık.
İlişki esnasında erkek bir kaç kez kızı engellemiştir, hani yazma etme falan diye.
Unuturuz inşallah benzeri şeyler söylüyor.
Bunun ardından ilişki biteli 3 hafta oldu, rehberden silmedi, bende silmedim.
Ne şimdi bu mesela? Ne demek olabilir ki yani.
He ayrıca wp de attığım storye asla bakmıyor.
İlişki esnasında erkek bir kaç kez kızı engellemiştir, hani yazma etme falan diye.
Unuturuz inşallah benzeri şeyler söylüyor.
Bunun ardından ilişki biteli 3 hafta oldu, rehberden silmedi, bende silmedim.
Ne şimdi bu mesela? Ne demek olabilir ki yani.
He ayrıca wp de attığım storye asla bakmıyor.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bosver defolsun gitsin ne anasinin ammi varsa görsün takilmayin bu kadar ya kim napiyorsa yapsin
sende haklısın, ne biliyim merak ettim ya
Nerde aptal gerizekali var butun karilar orda
ya mk ahsjsh niye snirleniyosun ki napalım yani yaşandı
Çıldırıyorum şu an
geçmiş olsun
Dalga mi geciyon la
hayır neden dalga geçiyim
Yazsana dm den bi
Numara silmediğine emin misin? Başkasından baktın mı?
baktım evet
Önemsemekle alakasız bence. Benim çoğu eski sevgilim hala rehberimde. 3 4 sene geçmiş olan bile.
hm peki. yani ne biliyim o kadar unutalım edelim dediği için şaşkınım. onlarla konuşuyor musun arada? yani normal muhabbet
Hayır tabiki. Konusacak insan mı kalmadı eski sevgililerimle konuşayım 🤣 Yani herkesi tutarım rehberimde, arada profil durum gezerim felan diye.
ahajshwh ne biliyim ya kötü bitmediyse falan diye. ya peki ayrıldıktan sonra hiç kısa bir muhabbet geçti mi eski sevgililerinden biri ile aranda. Ne biliyim nasılsın falan tarzında
Yani kötü bitse de araya seneler girince hal hatır sormalık yazsam konuşulur. Ama eski samimiyet asla olmaz, hele ki bir ilişki. Oyuzden boşver yoluna devam et😂
ediyorum zaten napıyım ki başka :/ aga özlüyorum arada da yapıcak bişey yoook yok
Amaaan birini özlemek bence resmen tasma gibi bir şey. Zamanla zorla uzak tut kendini normalleşirsin.
ya uzağız zaten mk ahsjsh, nalet olsun. istesem de yakınında olamam. bakalım zamanla geçer diyorlar. sizin için kolay mı unutmak falan yaa çok rahatsın sen
Ben rahatım çünkü bir kıza 4 sene bir kıza 2 sene mi harcadım tek taraflı severek. Oyuzden artık birini silmek veya unutmak, ne bileyim edilen sözler laflar hiçbir şey ne incitiyor ne de unutmam zor oluyor.
Ama uzak ilişkiyse salla zaten, zamanla sıkılıyor insan bulusamayinca. Yakınından çevrenden insan bak.
anladım. aynen öyle oldu ya maalesef. beraberken güzel her şey de yani elden bişey gelmiyor. ama onunla o kadar şey paylaşırken birden olmaması üzmüyor değil. aslında beni sevmiyor, değer vermiyor hislerine düşürdüğü için kırgınım ona. yapıcak bişey yok ya maalesef napalım.. geçer heralde
Kimler gelip geçiyor emin ol oda geçer. Çok takma kafaya, hayatına bak.
teşekkür ediyorum :)
Neden silsin ki sonuçta yaşanmışlık var ortada. Bence öyle engellemek falan rehberden silmek çocukça.
Bitmis kabullen. Numarani silmemesi onemsemedigini gosterio
peki, bitti zaten ben bitmesin demiyorum veya bitmedi de demiyorum ama ne biliyim bi merak ettim
Bunlara kafa yorma. Sevseydi gitmezdi
haklısın
Biliyorum 😊