Kizlar buradaki erkeklerin samimiyetine güvenmiyorum. Hayati bi adim aticam deneyimlerinizden yola çıkarak cevap verir misiniz?

Ben 21 yasindayim daha once bi erkekle el ele bile tutuşmadım. yani ikili ilişkilerde tecrübem bilgim sıfır
Flörleştigim erkek ise 30 yasinda işi gücü yerinde yakiskli zengin ayrica çokk capkin bi adam kizlar etrafında pervane

O seni üzer ondan hayır gelmez konularına lütfen girmeyin. cunku ben daha oraları yeni astim. sonuc olarak sinirlari kaybetmeden kendi isteklerim doğrultusunda ilişiye başlamaya karar verdim.
Aklıma takılan soru ;
Ben daha once hic c. in. sel birliktelik yaşamadım biriyle o. püşmedim hatta el ele bile tutusmadim. karşımdaki adam ise gece hayatının kitabini yazacak cinsten biri. boyle biri olduğumu ögrenirse ne dusunur ne hisseder bilemiyorum. sizce ne dusunur ne hisseder uzaklaşır mi

Not :lütfen adam seni kandirmis demeyin ben adamın hisleri olduğuna inanıyorum. kanitladi inandırdı. oralari geçtim ben
Karsimdaki Adamin karakteri ise hem modern acik görüşlü hem de geleneksel bi havasi var
Kizlar buradaki erkeklerin samimiyetine güvenmiyorum. Hayati bi adim aticam deneyimlerinizden yola çıkarak cevap verir misiniz?