Arkadaşlar eski sevgilimle baya bir kavgalıyız sürekli gurur yaptık ama hep ben peşinden koştum sonra araya aylar girdi felan konuşmadık sonra günün birinde bir video gördük arkadaşlarla akımmış herkes yaptı bende. Yaptım aylar sonra bizim ciddi bir ilişkimiz vardı sonra fazla tepki vermedi normal konuştu en son yazdığıma görüldü atacağını sanmıştım 😊 bu emojiyi attı sonra hayat nasıl gidiyor felan dedim kız arkadaşım var dedi bu hayatın yükü tek başına taşınmaz dedi felan ama o ayrıldı benden o gitti sonra güzel hayırlısı olsun felan dedim aramızda mesafe var o İzmir de bende Türkiye dışındayım şöyle birşey benleyken hep beni profil resmî yapardı hikaye atardı biyografiye harf atardı felan bunlayken atmıyor Bile nerde mutlusun dedim mutlu olup olmamamın bir önemi yok felan dedi sonra bir baktım beni kaydetmiş konuşma bitikten sonra profil fotosu bende görünür oldu durumlarıma bakar oldu anlık bakıyor bide neden acaba beni tekrar kaydetti şöyle düşündü diye düşünüyorum acaba arkadaş olarakmı ama ilişkiden ayrılırken ben senle arkadaş olmam diyordu olamam diyordu felan aklım çok karışık sizce kız arkadaşı varken beni neden tekrar kaydetti zamanında bizimkisi güzel bir aşktı mesafeleri yenip yanıma gelmişti
Acaba şimdi niye Sevgilisi varken beni kayıt ettii
Acaba şimdi niye Sevgilisi varken beni kayıt ettii
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar