Bence ne tür bir ilişki olursa olsun,
iki tarafın rızasıyla olan,
İki tarafın da keyif alacağı her şey mübahtır.
iki tarafın rızasıyla olan,
İki tarafın da keyif alacağı her şey mübahtır.
Özgürlük kısıtlamasını, kıskancligi dogru bulmuyorum. Insan biriyle sevgili olunca onun kölesi olacağı anlamina gelmiyor. Bana ailemin bile vermedigi emirleri bir baskasida veremez. Hayatima aldim diye benim hayatimi degistirme müdahale etme hakkida yoktur. Iliskide mühim olan karsilikli ve gercek sevgidir. Bir iliskide bu varsa güven saygi sadakat anlayis vs gerisi otomatik olarak gelecektir. Hayatimdaki kisiyle özgürce hayattan tad alarak zevk alarak iliskimi yasamak isterim. Lakin burada iki seye dikkat cekmei istiyorum. Birincisi g. vatlikla bu durum ayni sey degil. Özgürüm ayagina baskalarina giderse hayatimda zerre yeri yoktur, ikincisi özgürüz diyede hayatimizdaki kisinin rahatsizlik duyacagi seyleri inadina yapmak dogru degildir.
Teşekkür ederim güzel görüş için.
Aşk ile Cinsellik birbirinden ayrı şeylerdir. Çiftler çok büyük bir aşk yaşarken farklı cinsel deneyimler de yaşayabilir. Bu aşka, sevgi ve saygıya engel değildir. Hatta ilişkiyi besler, daha güçlü hale getirir. Bence de iki tarafın da keyif aldığı her şey mübahtır. Bu bakış açısına sahip bir kadının karşıma çıkmasını ve hayatımın sonuna kadar yanımda olmasını çok isterdim..
Sekste sınırları partnerimle beraber çizme taraftarıyım.
Yatakta olan yatakta kalır.
Seksi seks yapmak için değil, zevklerin tutkuların, arzuların öne çıkmasından alınan zevki yaşamak için yaparım. Farklı fantazilerle seksi daha haz alınacak halde yaşamayı severim. Sekste özgürlük zirveleri yaşamaktır...
Benim özgürlükten, serbestlikten anladığım şey, benim ve onun arasında geçen her şeyi özgürce, kasmadan, çekinmeden yapmak demektir.. Mesela üçüncü birinin dahil olması demek değildir.. Sadece ben ve o..
Kendinizi cinsellik esnasında nasıl özgür hissediyorsaniz öyle yaşamalısınız zaten. Teşekkür ederim.😊
Kimine göre üçlü , dörtlü ilişkiler özgürlükken, bir başkasına göre başbaşa olduğu partnerinin en derinlerini kesfetmektir 👏👍🏻
Benim özgürlük alanım, onun bedeni..
Orada serbestim ve rahatım. Engel olunmamalı, karşı çıkılmamalı bu özgür halimi yaşarken..
Cevap
14Cevap
benim arayışım da bu aslında ama özgürlük serbestlik derken her önüne gelenle takılmak değil benim isteğim.
örneğin benimki benim erkeklerle olan ilişkimi bilmiyor çünkü tam bir homofobik. sekste de tam bir monoton. ama birazcık serbestlik olsaydı belki herşey beraber daha güzel olabilirdi.
Bunu asabilirsiniz bence zamanla , bunun için farklı şeyler deneyin. Örneğin önce onun ruhunu okşamayi, ruhunu doyurmayi.. ardından farklı cinselliklere yavaş yavaş girebilirsiniz
yoo ben kendime güvenirim bu konuda. ruhunu da doyurduğuma eminim. çünkü çok dikkat ettiğim varsa hatamı kabul edip değiştireceğim bir konudur bu. benim için önemli yani. sorun onun için aşırı önemsiz olması. olmasa da olur modunda. çok seneler oldu, çok şeyler denedim aşamadık sanki. varsa fikriniz herşeyi denerim.
Konuşalım elimden geldiğince faydalı olmak isterim
özgürlüğünde çeşitleri var. open relationship olup her iki tarafında özgür olabildiği durumlar bence bir tık daha sıkıntılı oluyor. çünkü kadınların çoğu , aşk ile seksi birbirine karıştırıyor. Ancak cuckold / hotwife ilişkileri daha saglıklı yürüyor. erkeğin sadık oldugu kadının flörtöz oldugu seçim bence bir daha saglıklı. cunku erkek rekabetçi. bir rakip gördüğünde libidosu da artıyor, ilgisi de
Kesinlikle ben bahsettiğiniz ikinci gruba dahil oluyorum. Hayallerimin ise sınırı yok. Aşk ile seks birbirinden evet bağımsız değil fakat böylesi durumlarda bağlanma duygusu devreye girmeden küçük oyunlardan keyif almak eşsiz oluyor
kesinlikle katılıyorum. olması gerekeninde bu oldugunu dusunuyorum. ne sanslısınki dogru adamı bulup evlenmişsin. dogru kadını bulamayanlar üzülüyor :)
Umarım bulursunuz 😊
İlişkide özgürlük dürüstlüğü de beraberinde getirir aslında bu yüzden severim ben. Bunu pek çok kimse bilmese de.
Kesinlikle katılıyorum.
Cesaret edemiyor pek çok çift buna fakat iki taraf da birbirine dürüst olduğunda o ilişki tadından yenmez 🤤
Kesinlikle, ilişki bir anda keyifli eğlenceli ve delidolu harika bir hâl alır. İnsanlar buna cesaret edebilmeli...
Bence arada sevgi/tutku varsa her şey mübah bana göre.
Önemli olan karşı konulamaz çekim olsun yeterki
👏🏻. Aynı şeyi düşündüğüm bir hemcinsjm daha 😘 teşekkür ederim👄🔥
illaki öyledir ama özgürlük veya serbestlik var diye karşı tarafı kıracak söz ve hareketlerdende uzak durmamız lazım adı ne olursa olsun ilişkinin sağlığı bakımından önemli bir nokta
Kesinlikle aynı fikirdeyim, iki tarafın da rızası olduktan sonra özgür bir şekilde her türlü davranışı gösterebilme hakkına sahipler
Özgürlük ama bazen kadının dominant olmasi hosuma gider ilskise
Kuralları çerçevesinde evet partner değiştirelim tarzı ilişki buna dahil olamaz
Neden olamaz? Bu size neden rahatsız edici geliyor peki?
Sevgilinin arkadaşı seni s... bu normal mi ya da arkadaşının sevgilinin altına yatması insan sevdiğini o durumda görmek istemez bence.
Size saygı duyuyorum fakat boyle ysayan binlerce insan var. Bu bir tercih meselesi. Gruba dahil olacak kişilerle duygusal bir bağ olmadan keyif almak mesele.
Teşekkür ederim bende onlara saygı duyuyorum zevklerini yadırgayacak değilim.
Bu düşüncemin altında yatan sebep olduğu için hala tuhaf karşılarım 1. kereliğe mahsus yaşamıştım :)
Sizin zevkinize de saygım suz :))
Zor olsada mantıklı bir yaklaşım
Aynı açıdan düşündüğünüz bir kadın bulduğunuzda zor olduğunu düşünmüyorum.
Katılıyorum
iki bedenin tek vücut bulmasi gerekir ritim şart
Bizim ülkede biraz zor :)))
Saygıyı hıc ertelemeyin
Gerekiyor. Fazlasıyla
Keyif almak ve vermek en önemlisi
Belli olçude evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?