Görüşmeme sebebi ne olabilir hiç bir erkek buna aman diyemez yalandan diyen. İlla çıkar söyle düşün evlenmişsin Allah mesut bahtiyar etsin ya bu kadar basit bir olay için buraya danışmana gerek yokki illa boşlukta kalmışsın ama şöyle düşün kocan senin ailen ile Görüşmene yasak koysa hiç gitmezseniz annenin babanın evine yakışı kalırım senin ailen onun onun ailesi senin ailen bence kafanı toparla şahsım adıma konusim kesinlikle yanlış anlamanı istemem benim için boşanma sebebi kim ister bunu bak boşanmalar çocuk oyuncağına döndü artık evlilik yalan oluyor ayağını denk al kardeşim kolay birsey değil git annenden üstün gör bak annelerimiz nelere katlandı o zamlar imkanlar sıfırdi şimdi hersey elimizin altında lütfen yuvani sarsma sahip çık olurmu saygilar
Aile birliğin sarsılır , oda senin ailenle görüşmez ,, ben öyle yaparım dünyayı dar ederim , yok öyle evlilik ,, yarın sende kayınvalide olucan o zaman ne olucak ,,,, ne ekersen onu biçersin unutma , hiç kimse vazgeçilmez değildir ,, akıllı ol ,örf adetlere sahip çık , sende yaşlancan , o zaman ne yapıcan,,,
Kesinlik ile olmamalı. Kayınvalide bastan gelini sevmedi ise sonrasında asla sevmiyor, agziniz ile kuş tutsaniz yaranamıyorsunuz. Evet onların oğullarını seviyoruz bu yüzden saygı duymaya çalışıyoruz ama bir yere kadar. Bir yerden sonra madem gozunde kotu gelin im bari laf soyleyerek kotu olayım diyorsun
Yani hem evet hem hayır tamam sevmeyebilir ama sonuçta eşinin annesi saygı duymak zorunda ve görüşmek istememek eşini rahatsız eder illaki ve konu büyük tartışmalara yol açabilir
Öncelikle kaynanayı öcü gibi toplumda lanse etmek yalnış bence ve akıllı kadın kaynvalidesinin tecrübesinden yararlanır arasını hep iyi tutar eyer ki kendini sevdirirsen ona oğluna karşı bile seni korur yani kendine düşman etmektense kaynvalide iyi birer müttefik ola bilir ben öyle yapardım
ya değil ama gerçek bir gerginlik sebebi, çünkü arada çocuk olunca illa ki görüşme olur, ayrıca sonuçta sen ne kadar hoşlanmasan da sevdiğin insanın annesi , ona saygı duyman gerekli. sevdiğin insan görüşmek isteyecek doğal olarak, onun eşiyle annesi arasında kalması tam bir gerilim sebebi, bu yüzden eşin ailesiyle arayı iyi tutmak lazım bence.
Biriyle evlendiğinde ailesiyle de evlenirsin. Her ne kadar sevmesen de paşa paşa gitmek zorundasın ayağına. Öyle keyif sürme yok yani. Hangi dünyada yaşıyoruz ya? Şu gtlerinizi biraz indirin aşağıya.
karşılıklı iletişimle üstesinden gelinmesi zor olan ve sabır ile sınandığın bir durum içerisinde olduğunu düşünüyorum. lütfen bu tarz bir konu eğer çıkmaza girdiyse ilişkinin olumsuz etkilenmesine ve kendi huzurunun kaçmasına izin verme
Evet anneler melektir her iki taraf kendi annesini sevdiği gibi kayın validesini de öyle sevmeli kız taraf olsun erkek taraf olsun annesini sevmeyen ne kocasını ne de karısını sever
Görüşmemek için geçerli bir sebebin varsa bosanma sebebi değildir yoktan yere ufak tefek sorunlar varsa elbette bosanma sebebi sonucta eşinin annesi seninde annendir
esimin annesi hayatta degil tanistigimizdada maalesef coktan olmustu hic tanismadim kendisiyle ama iyi de olsa kotu de olsa ben surekli onu agirlamak zorunda degilim bu yuzden bosanmak isteyecek serefsiz varsa severek evlenilmemis
Bence gelin ile kayınvalide iyi anlaşmak zorunda gelin kayınvalide ile görüşmek istemezse eşinide etkiler kavgalar olur bu seferde sizin ailenizi istemez boşanmaya kadar gidebilir iyi geçinmeye bakın.