https://www.youtube.com/watch?v=RaLVi4zFYvk
Dayım, "bana sevgili bul" dedi, bulabilir miyim?
https://www.youtube.com/watch?v=RaLVi4zFYvk
Valla gülsem mi bilemedim 48 yaşındaki adam bile bana çıtır sevgili bul diyorsa😬 tekrar evlenmek isteyebilir bu normalde yaşında müsait (benim dedem 78 yaşında beni evlendirin diyordu😂😂) miras olayı var 🤔ki arada kaldın anlaşılan evlenirse çocuğu falan mirası unut 😂😂
Birde adamın varlığını anlatınca bütün kadınlar büyülenmiş gibi akın edeceğini mi sanıyorsunuz!
Adamın varlığını söylememin nedeni ilgilenecek kadının maddi zorluk çekmeyeceğini bilmesi açısından.. Çocukları olsun.. Ben sevinirim.. Malı bana kalacak desem de, onun malına ihtiyacım yok... Mutlu olsun yeter.. Severim kendisini. İlgilenen kadınlar için mesaj kutum açık ;)
Valla evlilik demedi ama ileriye dönük olabilir.. Belki tanımak istediği için evlilikten söz etmemiştir..
allah rahmet etsin ruhu şad olsun
dayını bilmem ama ben bir evlilik kurmuşsam tamamen aşk ve sevgi üzerine olur bu ve eşimi kaybettikten sonra bir de 48 yaşında isem üzerinden 10 sene de geçse başka birine kalbimi açmam çok zor olurdu
ne diyeyim umarım hayırlı ve istediği gibi bir eş bulursunuz dayınıza😅
Büyümek nedir biliyor musun? Fikirlerinin değişimidir ;) .
Küçük bir iğne bazen insan çuvaldız gibi girer.. Şu an öyle oldum ;)
Allah rahmet eylesin başınız sağ olsun. Aaa burada bazı hemcinslerim zengin avcısı hemen damlarlar..
Tercih senin. Kendine ve dayına bulduktan sonra bana bulabilir misin? Hiç sevgilim olmadı ve sürekli aşksızlık krizi çekmekten bıktım bunaldım. Sürekli aşk için evi ve Eskişehir'i terk etmek istiyorum. Sürekli aşırı hız yapıyorum. Kendimi frenleyemeyeceğim bu gidişle.
Cevap
25Cevap
Ne kadar kalitesiz bı soru, sizinle ilgili düşüncelerim yanlismis meğer... olgun ve bilinçli gördüğüm bir düşünceye ben bu kalitesizligi yakıştıramadım.
Bir adamı 40 yıl sırtında taşırsın teşekkür etmez. Bir gün indirirsin küfür eder.
O halde şu sorumu okuyup düşünmeni tavsiye ediyorum :) Erkek adam, uygun gördüğü kadına yan gözle bakar mı? ↗
Geçenlerde senin bı soruna gerçekten düşünerek uzunca bi cevap yazmıştım ama gizli üye paylasmisim farkında olmadan 🤦inan senin her davet ettiğin soruya düşünüyordum sırf cevap vermek için cevap olmasın diye mantıklı şeyler arıyordum. cunku sitede gördüğüm nadir olgun insanlardandin. malesef öyle sanmışım.. artık gerek duymuyorum sizede iyi geceler dilerim. esen kalın.
Dayın kırsın dizini otursun evinde. Iki ayağı da çukura girecek nerdeyse. Sen de aklını kullan sevgili falan bulma ona. Tabi ondan kalacak malı istiyorsan.
Benim, onun malına ihtiyacım yok... Kendisini severim... Eğlenceli bir adam... Onunla sohbet etmek hoşuma gidiyor.. O yüzden kıramadım.. Ha bu arada, pek ayağı çukurda bir tip değil.. O konularda taş gibi. Spor yapar her zaman. Benim mesaj kutum herkese açık ;)
Çocukları olmadı...
@yflower evet bir ayağı çukurda. Yaşlanmayı kabul etmeyip gençlik hevesine düşenleri hiç anlamıyorum. Böyle yaşayınca ölümü, yaşlanmayı unutuyor musunuz gerçekten, işe yarıyor mu yani? Çünkü bence sadece kendinizi kandırıyorsunuz. Ayrıca 48 yaşındaymış o yaşta birine min 40 yaş gider, çocuğu yaşındakiler değil. Kanunlar önünde genç taraf reşit diye bu durumun pedofili olmadığını söyleyemeyiz. Asla normal değil.
Güncelleme, senin ruhunu okşasın diye.. ;)
Valla o işler sıkıntılı işler ya kafasına göre 30-35 yaş birini bulsa belki evlenir zaten gerisinede güven olmaz parası çoksa başka türlü halledin
Adam evleneceğim demiyor ki... sevgili istiyorum diyor.. :)
Dayın bence istese çok rahat bulur ama onun tercihi tabi burdaki kızlardan ne hayır gelir tartışılır tabi🙂
Çıtır seviyormuş.. öyle dedi.
Bu bahsettiğiniz durumdaki birinin başkasından sevgili istemesi garip geldi :)
Var çevresinde çok ama sanırım benden istemesinin nedeni biraz çıtır eli ayağı düzgün bişey istiyor olması... Etrafındakiler kofana geliyor ona... Adamın ruhu 25 yaşında :)
Şansınız bol olsun.
Dayı ne durumda dayı? Bulabildi mi? Tek başına yaşlanmak zor şey. 😂
Taş gibi 😊 Teklifini ileteceğim 😉
😂😂😂😂
SEn hiç karışmas derim yarın kötü olan sen olursun bırak kendi bulsun.
Anlayışlı insandır.. Kolay kolay kalp kırmaz.
Çok bulursun burdada ne kadar güvenilir olur bilemem. Şansı bol olsun :)
Henüz bulamadım ama :)
Kolay gelsin :)
bence dayın senle kafa bulmuş o imkanlara sahip ve spor yapan bir erkek zaten bulur günümüzde birliktelikte aranan ilk özellik cüzdanının kabarıklığı zaten.
Bence Dayın kendisi de bulabilir bu özelliklerle 🤣🤣
Onu dedim ona... Ama derdi başka.. çıtır istiyor... Ona da fazla yanaşamıyor galiba.. :) Sıkıntıyı sevmez :)
Dayın pedofil mi? Çıtır kız ne ya ne sapık iğrenç karaktersiz insanlar var ya lanet olsun size
Valla çıtır dedi ama eli ayağı düzgün bir kadına hayır demez herhalde..
Genç kadın senin buruşmuş dayını ne yapsın
Pek buruşuk bir tip değil... Tanımadan yargılıyorsun... :)
Getirden sipariş ver bro hersey var o da vardır belki 😎
Evlendirme amaçlı bulabilirsin, ama sevgili bulman caiz degil.
Allah rahmet eylesin başınız sağ olsun. İnşallah talip çıkar.
Gönül işlerinde aracı olma olmaz sen arada kalırsın
Yaa dayına söyle 48 yaşı var cocuk nasıl yok olm milletin o yasda torunu oluyo zaten bi ayağı cukirda
Galiba olmadı çocukları... Neden bilmiyorum.. Her şeyi soramıyorum.
Belkide cinsel problemleri vardir
Pek sanmıyorum.. Öyle olsa çıtır istemezdi.. Adam kendine güveniyor ki çıtır istiyor.
Ya bu yastan sonrami
Sağlığı yerinde.. Görünüşüne bakılırsa daha bi 15 yıl makinesi çalışır :D
Kanka bu soru trollmu?
Benim her sorum düşündürür :D
Yapsın da parayı çar çur etsin düzgün birini bulup everin sevgili ne ya liseli çocuklar gibi
Açıklamayı okudun.. Adam hayatını yaşamak istiyor.. Derdi evlenip çoluk çocuk sahibi olmak değil :)
O hayatı zindan ederler ona görür gününü o zaman
Dayım akıllı adamdır.. Yedirmez kendini..
Haberde mi izlemiyorsun içirir içkiyi sarhoş eder atar imzayı her şeyi alır kaçar
Dayım kardenizlidur.. Furur onu kiçundan.. :D
Firar olduktan sonra anca kendini virur o
Dayımın bi gözü hiç kapanmaz.
Yüzüklerin efendisinden sonra, soruların efendisi sen oldun. Böyle devam.
alan veren memnun kizlarin hepsi resit olay bu tecrubenin sesi duyan geliyor..:)
Benim eski gorus var onu oku skdns
Eski rumuzunu bilmiyorum ki :D
Beni ekleyip durma sorularına
Seni ciddiye alacağım
Bana öyle diyen bir dayım yok 😜😜😜
Hoş geldiniz.. Görünmüyordunuz :)
Hoşbuldum dinlenmeye aldım kendimi hayat yoruyor bazen
Bu siteden çıkar bişeyler..
Çıkarsa ben elçiliğimi yaparım.
Potansiyel var ama başvuru var mı, önemli olan.
Henüz net bir şey yok.. sadece hakkında ayrıntı soranlar var :)
😀😀
eşi neden öldü ayıptır sorması?
10 Yıldır kanserdi..
Hahahahaahahahahaa Allahim catliyom
Bende merakla bekliyorum.. Ya bulursam... Bana çok borçlu olacak :D
Bulur aslında da... Galiba utanıyor çıtır kızlara yaklaşmaya.. onurlu bir tiptir.. Terslenmeyi hazmedemez..
Ben olayım 22 yaş😂😂
Hayır diyeceğini sanmıyorum.. Tabi ciddi isen..
Niyeti ne takılmak mi o da önemli ayrıca nerde yaşıyor
Bana sevgili bul dedi... Ama ileride "bu kızla evleniyorum diyebilir"... İstanbul Kadıköy de oturuyor.
Sen önce kendine sevgili bulda dayın kolay
Sen bana sevgiyi öğret... Gerisi kolay ;)
Gel kaptanım açtim kollarımı 😂
Utandırıyorsun beni :)
Dayına bulursun bence çok kolay bir şekilde
dayın sana bulsun la , dayılık yapsın bi.
Bulursan büyük bir sevaba girersin
Bulursun daddy isteyen çok sçfnflkf
A4 kağıdına form doldursun ilgilenen adaylar.
Kaç yaşında mesela
+18 Olsun da gerisi önemli değil :)
Dayin kac yasinda?
Soruda yazıyor...
Parası çokmuş buradan bile bulursun.
Hahaha bul
O yüzden sordum... ;)
erkek olmaz mı? :D
Dayıma bi sorayım :D
Nasipte varsaaa
Sen bulursun.🙂
Bulursun umarım