Dayım, "bana sevgili bul" dedi, bulabilir miyim?

Yengem geçen yıl öldü. Dayım, tek başına kaldı... Geçenlerde konuşurken, "senin çevren geniş. Kızlarla aran iyi... Bana çıtır, aklı başında, kaliteli, gezip eğlenmeyi bilen bir sevgili bulabilir misin?" diye sordu.. Dayı ben p.. venkmiyim diyemedim... Düşündüm... Adam haklı, tek kalmış.. Hayatın tadını çıkaracak...
Elçiye zeval olmaz...
Dayımın geliri gayet iyi... Makine mühendisi ve kendi şirketi var.. Altındaki aracı oldukça lüks.. Emlak zengini.. Eğlenmeyi, gezmeyi sever... 48 Yaşında... Çok yakışıklı değil ama karizmatik bir tip... Oldukça kültürlüdür... Sık sık yurtdışı tatillere gider.. Çocuğu yok.. (ölünce malı bana kalacak :D ) Kısaca hayatını yaşamak, ama başını da ağrıtmak istemeyen bir tip.. Onu tanıdığım kadarı ile, eşi gibi olacak uzun süreli bir hayat arkadaşı arıyor... Sizce bulabilir miyim... ? İlgilenen zeki kadınlar, ona nasıl ulaşacağını zaten biliyordur ;) .
Güncellemeler
+1 yıl
2009 yılında kurulan grup Türk-Azeri olmak üzere; Fars, Arap ve Orta doğu müziklerinden etkilenmiştir. Enstrümantal çalışmalar yapan grup üyelerinden Roy Smila’nın çaldığı enstrüman İran Kemençesidir. Bu çalgı erik ve ardıç ağaçlarından yapılmakta olup rezonans odası geleneksel olarak kedi balığı derisi ile kaplanmaktadır.
https://www.youtube.com/watch?v=RaLVi4zFYvk
Dayım, "bana sevgili bul" dedi, bulabilir miyim?