Önceden böyle değildim. Kötü şeyler yaşadım. Bunları kabullenmem zor oldu. Hala atlatamadım bende etkisi var. Bir erkekle konuşunca farkettim ki konuşamıyorum bir korku var içimde. Bu his yeni oluyor ve nasıl eskisi gibi olurum bilmiyorum. Kendimi boşlukta hissediyorum biri var yazmasini istiyorum. Konuşmak istiyorum. Ama yazdığında ise tersliyorum ve kaba cevaplar veriyorum. O çok samimi olsada ben mesafeli davraniyorum. Belkide onun samimi olması bana fazla geldi. Çünkü benimle cok yakin olmak istiyor ama istemedigimi sòylesemde devam ediyor. Napıcam ben🤧
Aldatıldım ve bunu atlatmam çok zor oldu. Psikologluk oldum. İlaç tedavisine başladım. Sonra toparlamaya başladım. Ama atlatamadım yaşadıklarımı. Her insanlara güvendiğimde, güvenim boşa çıkarıldı. Hep yüz üstü bırakıldım.. bende travmalar oluştu galiba bu yüzden ve birileriyle konuşmaya korkacak hale geldim neredeyse:(
Aldatıldım. Sevdim, güvendim ve güvenim boşa çıkarıldı hep. Yüz üstü bırakıldım. Daha ne olsun.. atlatamıyorum bende bıraktıklari izleri. Eskisi gibi olamıyorum:( eskiden gözlerimin içi gülerdi. Ama şimdi öyle değil.. umutlarımı çaldılar resmen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kendine gelmen yeterli erkekler senden çekinecek sen erkeklerden değil
Haklısın. Kimse zorla istemediğim birşeyi yaptıramaz
Heh şöyle aynen ya
karşı cinsel konuşarak ama ufaktan başla mesela manav ve bakkal veya herhangi tanımadığın kimselerle ufak ufak diyolog kur sonrası gelir
Tamam teşekkürleer
Sana büyü yapıyor mu? Önce bunu tespit etmelisin
Beni yenemezsin KS... Büyücü arkadaşları sahneye alalım
Konusuyorsn Şu an ama mutlu yillar burdaym ok dertlesmek istersen
Ne gibi kötü şeyler yaşadın mesela?
Aldatıldım ve bunu atlatmam çok zor oldu. Psikologluk oldum. İlaç tedavisine başladım. Sonra toparlamaya başladım. Ama atlatamadım yaşadıklarımı. Her insanlara güvendiğimde, güvenim boşa çıkarıldı. Hep yüz üstü bırakıldım.. bende travmalar oluştu galiba bu yüzden ve birileriyle konuşmaya korkacak hale geldim neredeyse:(
Anliyorum haklısın
Özgüvenin olsun
Ne yaşadın ki böyle etkiledi seni
Aldatıldım. Sevdim, güvendim ve güvenim boşa çıkarıldı hep. Yüz üstü bırakıldım. Daha ne olsun.. atlatamıyorum bende bıraktıklari izleri. Eskisi gibi olamıyorum:( eskiden gözlerimin içi gülerdi. Ama şimdi öyle değil.. umutlarımı çaldılar resmen
Duygusal bı insansın kendini kaptırdın ve bu durumu asamiyorsun. Çok sevilirsen belki unutursun herşeyi. İlgiye ve değer görmeye ihtiyacın var
Doğru olabilir. İlgi istiyo muyum bilmiyorum. İstesem bile konuşamıyorum biriyle. Bir anda tersliyorum:/
Peki önceki iliskinde yakinlasman olmuş muydu?
Hayır
Pratik yapabiliriz