Ciddi cevaplar istiyorum kocam tarafından kadın yurduna konulmuyorum bana kendimi kadın gibi hissettirmiyor , ama ben doğum günü 2 Ocak’ta o günde heryer kapalı diye pastasını falan şimdiden aldım dolaba koydum , ama o bana doğumumda bile çiçek bile almadı 2 yıllık evliyiz asla sürpriz yapmaz , benden önceki eşine neler alırmış neler kulaklarımla duydum, yılbaşını bile bana zehir etti adamın bana minneti yok , sizden yardım istiyorum naparsam kocamı peşimden koştururum
( yataktaa iyiyim bunu kendisi söyler , başka tavsiyeler verin lütfen 🙏 yalvarırım akıla ihtiyacım var lütfen
( yataktaa iyiyim bunu kendisi söyler , başka tavsiyeler verin lütfen 🙏 yalvarırım akıla ihtiyacım var lütfen
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hic bir sey yapamazsin boşuna kasma kabullen ve otu k*çınin üstüne. Evlenince biter o pesten kosmalar falan
Galiba adam ilk eşinden güzel bir kazık yiyince hevesi bitmiş , akıllanmış
Adam emekliliğini vermişse ne yapsan boş bence. Saygıyla eğilmelisin
Şuna bak , bunlar bile evlenebiliyo bizim gibi agzında cicekle eve koscak adamlar bekar a... q
😂
Yatakta iyi olmakla bitmiyor normaldede seni çekici bulmasını sağla
Yatak ta ona istediğini vermeyerek başka bakalım nasıl olacak dene
Biz 8 yıllık evliyiz inanır mısın her gün simartirim onu çiçekler güller hediyeler jestler ama o zaman da kadın havalara gidiyor
destek olurum ama taktır edersınkı buradan olamam sebebıde uyarı alırım ama ıstedını elde etıre bılırım
Bir şey yapma koşmaz zaten.
Kaçan kovalanir.
Napmam lazım evin içinde nasıl kaçayım 😄
Mesafe koy. Üzerine düşme. Hatta gerekirse kiskandir. Ona şok tedavisi lazim ki seni tekrar çekici bulup nazik ve ilgili olsun.
Koşmalı Zaten eşin o senin sana bağlanması lazım
Ulaş bana 1 günde kocanı sana aşık edeyim.
Verme ayri yat