Aşk İlişkileri Kızlar beyaz tenli erkeklerden hoşlanmıyormuş bu doğru mu, evde mi kaldık? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu sene yazın denize gidemedim hiç korona var diye tenimin beyazlığı ortaya çıkmış iyice, beyaz tenli erkekten hoşlanan kız var mıdır? Ya da esmer tenli mi olmak lazım illa? Kızlar beyaz tenli erkeklerden hoşlanmıyormuş bu doğru mu, evde mi kaldık? Cevapla Deniz Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Biraz_Bazarov Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 579 cevap paylaştı. Kızın birinden hoşlanıyordum zamanında kendisi esmer seviyormuş ben de çok beyaz olduğumdan dolayı süt dilimi gibisin diyordu bana üzülmüştüm :( 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben süt dilimiyim sen kaş arsın deseydin ya kank Yorumla
gizem1105 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Beyaz da severim esmerde severim. Yakışıklı ve karakterli saygılı olduktan sonra problem yok ten renginin. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Adamsın Yorumla gizem1105 +1 yıl 🌸🌸 Yorumla Soran +1 yıl 🌹🌹 Yorumla
Üyeiismiyokk Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Çiğ tavuk gibi duruyor ama üzülmeyin beyaz ten de seven var 0 3 Yorumla gizem1105 +1 yıl Bu nasıl bir benzetme dşösşwödfş Yorumla Soran +1 yıl Çiğ tavuk deyince üzüldüm Yorumla Soran +1 yıl @gizem1105 komik mi Yorumla
Dünyalıbağyan Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Tenle ne ilgisi var ya 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem ben de onu merak ediyorum Yorumla
aslan-burcu-erkeği Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Bir tokatlık canın var. 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Deneyelim mi Yorumla Soran +1 yıl Seni allahına kavuşturayım Yorumla aslan-burcu-erkeği +1 yıl Olur. Antalya'da yaşıyorum, sen? Yorumla Soran +1 yıl İstanbul da yaşıyorum. Hobilerin neler Yorumla aslan-burcu-erkeği +1 yıl Okuyor musun Yorumla Soran +1 yıl Hayır çalışıyorum ciddi bi ilişki düşünüyorum bakire misin Yorumla aslan-burcu-erkeği +1 yıl Pompacıyım Yorumla Boncukcukk +1 yıl 😂😂😂😂 muhabbeti iyi bağladınız yalnız Yorumla Soran +1 yıl Lan SSK DÖDÜFÖFÖ Yorumla Soran +1 yıl @Boncukcukk Antalya dan İstanbul a bi elektriklenme oldu Yorumla aslan-burcu-erkeği +1 yıl Ben de elektriklendim su an Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Buraya niye foto atiyosunuz olum ya 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Beyaz tenli olduğum için ayrıca attığım fotoğraflar sapık bişey değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle olsun babayiğit Yorumla Soran +1 yıl Öyle zaten koçum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ok Yorumla
xkvrck Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Hayırr 😂 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Esmer tenli olmak marifet mi 2 saat güneşin altında kalsam 3 gün sonra esmer olursun zaten. Böyle şeylere önem verme Yorumla xkvrck +1 yıl Doğru değil dedim zaten jwdwhdqhd Yorumla Soran +1 yıl Tamm ben yanlış anladım kb Yorumla
Çilek_kız07 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Alakası yok esmerlikle beyazlikla 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Sana göre yok ama var olanlar var Yorumla Çilek_kız07 +1 yıl Adam olsun yeter biraz yakışıklı ve katakterli Yorumla Soran +1 yıl Adam olsun derken nasıl yani uzun paltoyu omuza atıp belimize silah mı takalım Yorumla Çilek_kız07 +1 yıl Yanı ne diyeyim şimdi ki erkekler kız gibi Yorumla Soran +1 yıl Hepsi mi Yorumla Çilek_kız07 +1 yıl Değil mi hepsi bi kızdan diğerine atlıyor Yorumla Soran +1 yıl Kendinden biliyosun galiba Yorumla Çilek_kız07 +1 yıl Kendimden değil çevreden biliyorum Yorumla Soran +1 yıl Eminim öyledir Yorumla Çilek_kız07 +1 yıl Ne geveliyon Yorumla Soran +1 yıl Özele gel Yorumla Çilek_kız07 +1 yıl Özele nasıl gelecem Yorumla Soran +1 yıl İstek attım Yorumla Soran +1 yıl Geri takip et Yorumla Çilek_kız07 +1 yıl Xper yetmiyo Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kızın birinden hoşlanıyordum zamanında kendisi esmer seviyormuş ben de çok beyaz olduğumdan dolayı süt dilimi gibisin diyordu bana üzülmüştüm :(
Ben süt dilimiyim sen kaş arsın deseydin ya kank
Beyaz da severim esmerde severim. Yakışıklı ve karakterli saygılı olduktan sonra problem yok ten renginin.
Adamsın
🌸🌸
🌹🌹
Çiğ tavuk gibi duruyor ama üzülmeyin beyaz ten de seven var
Bu nasıl bir benzetme dşösşwödfş
Çiğ tavuk deyince üzüldüm
@gizem1105 komik mi
Tenle ne ilgisi var ya
Bilmem ben de onu merak ediyorum
Bir tokatlık canın var.
Deneyelim mi
Seni allahına kavuşturayım
Olur. Antalya'da yaşıyorum, sen?
İstanbul da yaşıyorum. Hobilerin neler
Okuyor musun
Hayır çalışıyorum ciddi bi ilişki düşünüyorum bakire misin
Pompacıyım
😂😂😂😂 muhabbeti iyi bağladınız yalnız
Lan SSK DÖDÜFÖFÖ
@Boncukcukk Antalya dan İstanbul a bi elektriklenme oldu
Ben de elektriklendim su an
Buraya niye foto atiyosunuz olum ya
Beyaz tenli olduğum için ayrıca attığım fotoğraflar sapık bişey değil
Öyle olsun babayiğit
Öyle zaten koçum
Ok
Hayırr 😂
Esmer tenli olmak marifet mi 2 saat güneşin altında kalsam 3 gün sonra esmer olursun zaten. Böyle şeylere önem verme
Doğru değil dedim zaten jwdwhdqhd
Tamm ben yanlış anladım kb
Alakası yok esmerlikle beyazlikla
Sana göre yok ama var olanlar var
Adam olsun yeter biraz yakışıklı ve katakterli
Adam olsun derken nasıl yani uzun paltoyu omuza atıp belimize silah mı takalım
Yanı ne diyeyim şimdi ki erkekler kız gibi
Hepsi mi
Değil mi hepsi bi kızdan diğerine atlıyor
Kendinden biliyosun galiba
Kendimden değil çevreden biliyorum
Eminim öyledir