Sevgilim Mardinli ben İzmirliyim ama ailem sorun yaşarsınız diyor çok seviyorum sorun olur mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılCağa ayak uyduruyorsa despot değilse güzel olur.. iki aynı şehrin insani bile anlaşamaz bazen bu çok sehirle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Yani sen anlattığına göre. Yemek farklıdır kültür farklıdır ama ikiniz aynı eve girince o mardinli sen izmirli gibi olmazsınız.Çift olursunuz pek önemli görmüyorum ben
21 Yorumla
Soran+1 yılBazı fikirleri ailemle uyuşmuyor
Mesela benim ailem daha rahattır onunki öyle değil
En İyi Cevaplar
+1 yılKültürel düzeyde çatışma kaygıları var ise,
Medeniyet oralarda doğdu büyüdü çocukları dünyaya yayıldı,
Ben gittim gördüm yaşadım, dünyanın ilk medresesine sahip bir şehir eğitim sorunu yaşamıyor eğitimde imkan sorunları elbette var, ama gayet gelişmiş kültürleri farklı kültürlere hızlı adapte olma ve farklılık ları kabulmetme gibi muhteşem bir yaşam felsefeleri var,
Mardin içinde barındırdığı din, dil, ırk, mozaiği ile dünya da tek şehir olma özelliğini taşıyor.
Bahsettiğin kişinin karakterini benimsediysen ve seviyorsan ailen azıcık geri çekilsin.30 Yorumla
Niye olsun kız yaaaa , adam memleketten çıkmaz , adam ,, adamlıgıyla ortaya çıkar , birbirimizi seviyorsanız yola devam , al herşeyi açık açık konuş ve istekler ini şöyle , oda söyledin muhakkak uzlaşırsınız , evlenirsin , bu zamanda sevilmek sevmek zor, birbirinizin kıymetini bilin , sonra pişman olursunuz
20 Yorumla
+1 yılOlur olur yani eğitim seviyeniz yakınsa yine bir nebze batıda büyümüşse ya da hayata senin gibi bakıyorsa çok sıkıntı olmaz onun ve senin karakterinize bağlı.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
51
Cevap
52Cevap
Merhaba
Sorun olmaz, niye sorun olsun ki, mesafeler uzak olabilir, aileni özleyebilirsin. Ve sık sık görmeye gidemeyeceksin. Ama bunlar aşılamıcak şeyler değil, sen seviyorsun oda seni seviyorsa biraz fedakarlık yapacaksınız. Sende ailenle görüntülü konuşursun yani yanında gibi olmayacak ama binevi olsun özlemini giderecektir. Bide yeni şekir olduğu için başlarda ayak uydurmakta zorlanacaksın, ama zamanla alışıcaksın. Sen sadece kalbini dinle, çözümü olmayan sorun yok.
İyi şanslar.32 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul’da yasatacağız ama Mardin’e sık gideriz dedi
+1 yılKültur farklilıkları illaki var evet ama bunu evin içine taşıyıp tasımamak sizin elinizde. O kapidan girdiginiz zaman sende insansin o da insan aranizdaki fark ne olabilir. Hani böyle şeyler çok basit anladin mi gercekten seni seveni bulduysan nereli olduguna takilma. Çunku seven fedakarlik yapar. Ikinizde birbirinize deger veriyorsaniz hiç sprun çıkmaz ki zaten devir degisti artik. Herkes bilgili kutlurlu okumuş bir toplum olma yolunda. Aranizda sorun cikacagini sanmiyorum.
35 Yorumla
Soran+1 yılAilesi çok geleneksel ama iyi insanlar
- +1 yıl
Balim bende doğu kesiminde yaşıyorum. Her ilde iyi ya da kötü insanalar vardır. Sen onun kalbini sevmişsen geleneklerin bir onemi yok. Ama söyle birsey var ki sen ona ayak uyduracaksin o da sana ayak uyduracak. Sevgiliyken konusmalisiniz bu konulari. Anlastiktan sonra tedirgin olmana gerek kalmazki
Soran+1 yılO mesela erkeği üstün tutuyor
Aile çok erkekçi
Ama İnan doğu batı fark etmiyor
Gönül sevdi- +1 yıl
Hm ayrımcılik yapmaları hoş değil. Erkeğe deger veren eş sana nasıl deger vericek balim
Soran+1 yılBakalım
Birbirinize zıt kültürlerde büyümeniz bence ilişkinize renk bile katabilir. bununla ilgili espiri filan yaparsınız. iki tarafta hassas olduğu konuları net bir şekilde sevgiliyken konuşursa sorun nolmaz bence. seni rahatsız eden birşey olursa direk şöyle mutlu yıllar🎅🎅🎅
33 Yorumla
Soran+1 yılMesela erkek daha üstün oba göre
Soran+1 yılEvet aynen
Babamda çok Aradın mu o mağara adamını diyor
Nerden buldun elin doğulu Mardinlisini, kendin gibi batılı bir insan bulman lazım sonra saçma sapan gelenekler görenekler goruyosunuz, dayak yiyiyosunuz sonra neden böyle oldu. Kendi kültürüne uzak saçma sapan yerlerden ilişki kuranlara gram üzülmüyorum başa gelen çekilir.
41 Yorumla
Soran+1 yılBabam annem kaçarım diye korkuyorlar
Okulda buldum
Sevdik
Hiç te sorun yaşamazsınız.. tamam kültür farkı var ama sevgilin seni kabul ettiyse evlendikten sonra senin kabul etmeyeceğin şeyler isterse her ilişkide doğabiliecek sorunlar ama iyi konuş giyim kültür gelenek görenek iyi konuşun
37 Yorumla
Soran+1 yılÇok değişik kültürleri var
Soran+1 yılO değil mesele
Soran+1 yılMesela Türkçe bilmiyor ailesi
Konakta yaşıyorlar
7 kardeşler
Soran+1 yılAmin 🙏
+1 yılBende göçmenim sevgilim Mardinli. Annem kabul etmiyor babam benden çok istiyor olmasını ama ben evlenmeyi düşünüyorum... Hicbir etki altında kalmadan kendi kendine bi düşün ben bu insanla yapabilirmi yim ya da mutlumuyum gerçekten bugüne kadar beni mutlu edecek hareketletde bulundumu vs vs diye sor kendine. Artılar eksilerden fazlaysa yine karar senin ama bi kendinle konuş önce.
31 Yorumla
Soran+1 yılÇok seviyorum ama evlenince Mardin’e sık gideriz diyor
+1 yılMardin’de çok farklı inanç ve kültür seviyesine sahip insan var. Sen karar vereceksin buna, devam ettirmeden ailevi yapıya bak ama. Sevgine saygı duyuyorum ama hakikaten çok uç iki kültür.
31 Yorumla
Soran+1 yılBabam asla istemiyor
Çok önyargılı
Konakta yaşıyorlar
7 kardeşler
Annesi okuma yazma bile bilmiyor diye istemiyor
Birleşin, 2 3 ay güzel güzel geçinir 3-5 seneye de ayrılırsınız...
63 Yorumla
Soran+1 yılNiye seviyorum
Soran+1 yıl:((
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Ben de Mardinliyim.
Ama doğma büyüme farkli bir şehir.
Genel olarak gördüğüm Mardin'liler anlayışlı ve samimi insanlardir.
Hiç kötü bir mardinliyle karşılaşmadım ciddiyim.😊21 Yorumla
Soran+1 yılDoğulular iyi genelde
+1 yılZor olabilir ama uyum sağlayabilen bir yapınız varsa biraz daha kolay olabilir ama aileleri bilemem onlar daha zor oluyor 😊
23 Yorumla
Soran+1 yılAileler çok farklı
- +1 yıl
O zaman çok zor bence.. Ama yaşayacak olan sensin çok iyi düşünmelisin umarım herşey gönlünce olur 😊
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılKültürel farklılıklardan dolayi belki ailelerin ve sizin anlasmaniz biraz zaman alabilir Ailen doğru söylüyor
32 Yorumla- +1 yıl
Valla önemli olan sevmek diyenlere bakma. Evlilikte isin icine ailelerde giriyor ve emin ol kültür farklılığından dolayi catisma cok olacaktir.
Soran+1 yılİşte ondan korkuyorum
+1 yılSorun zaten ikiniz arasinda olmaz. Aileler arasinda olur olursa. Kültür uyumu çok önemlidir. Bunu ilerde aileleriniz taniştiginda anlayacaksın.
31 Yorumla
Soran+1 yılAilesi çok farklı
Fitim konuşma yeme içme
Mini eteği şort jartiyer askılı unut hepsini o kadar seviyosan :D :D
31 Yorumla
Soran+1 yılGiymiyorum ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgiline bağlı. Mesela sen rahat giyinen bir kızsın diyelim sevgilin bunu kendine yediremeyecek birisiyse sorun yaşayabilirsiniz. Evliliğe bakış açılarınız da önemli
34 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim benim karım açık giyilemez diyor
Cevap sahibi+1 yılO zaman ayrılacaksın ablacım. Ileride evlendiğinizi düşünün. Sen nasıl yetiştirildin bilmiyorum ama eminim sevgilin ileride babanın sama davrandığı gibi kızına özgürlük tanımayacak. İleride bir kızınız olursa ona hayatı zindan etmesine izin verecek misin?
Soran+1 yılTabi ki hayır
Orta yolu bulmalıyız
Cevap sahibi+1 yılYa da ayrılmalısınız. Kültür farkı daima olacak.
sen de gözlem yapıp öyle karar ver. çünkü kültür çatışması yaşanabilir. ben aslen doğuluyum ama doğma büyüme istanbuldayım. doğuda büyümüş biriyle anlaşamadım mesela. uyuşmadık. buna ancak objektif olarak gözlemleyerek karar verebilirsin.
34 Yorumla- +1 yıl
Doğuda büyüdüğü için mi anlaşamadın yoksa zaten birbirinize uyuşmadınız
Soran+1 yılSevgilim Mardinli orada doğma büyüme okul için izmire gelmiş
- +1 yıl
Bende öyle tahmin ettim zaten 😃 Doğu ya da batı olduğunu düşünmüyorum meselenin 😃
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz esimle manisaliyiz fakat Mardin de görev yapıyoruz manisa İzmir kültürü olarak yapamazsın esinle yapsan bile ailesiyle yapamazsın bence iyi düşün mardinin neresinden birde buraları bosver
15 Yorumla
Soran+1 yılBaya konakta falan yaşıyorlar
Cevap sahibi+1 yılZor olur buranın kültürü falan farklı ben şu an gurbetteyim çok üzülüyorum
Soran+1 yılGüzel yer mü Mardin
Cevap sahibi+1 yılManisa İzmire göre ben beğenmedim hep taş ben daha yeşillik ağaçlık sevdiğim için
Soran+1 yılDeğişik bi havası varmış ama
Sevgilin tam anlamıyla Mardinliyle kültürüne falan düşkünse yani daha çok geri kafalıysa ya da ailesi öylede anlaşmanız zor olur bence çoğu konuda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Çünkü baya zıt memleketler baya zıt kültürler.
211 Yorumla
Soran+1 yıl7 kardeşler
Anneleri Türkçe bile bilmiyor
Sevgilimde iki dil katışık konuşuluyor- +1 yıl
Canım yanlış anlama ama inanki ailen haklı çok sorun yaşarsınız sadece sen değil senin ailende onun ailesiyle sorun yaşar ki dil bile bilmediğini söylüyorsun öyle bir kayınvalideyle nasıl olacak hadi eşini seviyorsun herşeyiyle kabulün falan da bence iyice düşünmen lazım birlik falan götürmeyi düşünüyormu
Soran+1 yılAilesi orada yaşıyor ama gelirler dedi
Zaten sülalesi çok kalabalık ve köyde yasıyorlar- +1 yıl
Yani tabiki gelecekler eğer çok seviyorsan ailesinin içine iyice girip tanıman lazım gerçi öylede tanınmıyor ne zaman evlenirsin bir yıl geçer işte o zaman tanımaya başlarsın ama yinede bi gözlem falan yap hani kısıtlayıcı bi ailemi falan gibisinden çünkü bundan sonraki hayatın söz konusu önemli bi karar
Soran+1 yılTabi ki çok kısıtlayıcı
Mesela zenginler ama kuzenleri okumamış hiç şalvar giyiyor- +1 yıl
Canım bence sen bi an önce kendi hayatına bak çünkü sen batıda doğmuş büyümüşsün rahatlığa da alışmışsındır öyle bir aileye gelin olmak hata olur senin için ha diyosanki karıştırmaz eşim falan karışırlar onlar her şekil çünkü dediğin gibiyse kültürlerine de baya düşkünler o yüzden ne sen ne senin ailen anlaşamazsınız
Soran+1 yılBabam diyor ki
Eğer oba gideceksen bizi sil
Annemle konuşuyorlardı duydum
Bizim kız Mardinliye kaçar bile oba dikkat et dedi babam anneme
Soran+1 yılSen neden kaçtın. ?
Niye vermedi ailen
Soran+1 yılAnladım canım hayırlısı olsun
Aileyi dinlemekte fayda var
Sana sorun yaşarsınız veya yaşamazsınız demem ama buradaki sanal ilişki profesörlerinin çoğunun eminim karşı cinsle herhangi Bir anısı bile yoktur, Sana tavsiyem kendi kararlarınızı kendiniz verin
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. tabii kalaşnikof bayii toplantılarına katılman gerekebilir 😂😂
31 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
Ne alaka
+1 yılEğer davranışları seni rahatsız etmiyorsa sorun olmaz ama seviyorum ona katlanacağım ne olursa olsun dersen pek sağlıklı bi ilişki yürümez
48 Yorumla
Soran+1 yılBildiğin ağa konağı gibi evleri ve 7 kardeşler
- +1 yıl
Sen ilerde öyle bi yerde öyle bi hayatta yaşamak ister misin? Bunları hep tart kafanda.
- +1 yıl
Fikirlerini açık açık belirt yani ona karşı kendini ezdirme
Soran+1 yılO biraz erkek üstündür kafasında
- +1 yıl
Sence?
Soran+1 yılBence eşittir
- +1 yıl
O zaman biraz sıkıntı yaratır ama illa olsun diyorsan taviz verme seni olduğu gibi kabullenmeli
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılEvet olur. İzmir kültür, giyim ve toplum bakımından daha esnek bir şehirdir. Mardin daha otoriter bu yüzden sıkıntı yaşarsınız
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaşarsın mardinliyi nerden buldun ama eğer süryaniyse hiçbi sorun olmaz musmutlu olursunuz
29 Yorumla
Soran+1 yılOkulda buldum
Cevap sahibi+1 yılÇok mu seviyon hristiyan mı bu türkçe biliyo mu
Soran+1 yılTürkçe biliyor da ailesi bilmiyor
Müslüman
Cevap sahibi+1 yılHım süryani falan olaydı sıkıntı çekmezdin ama bunu bilemiycem biraz baskıcı olurlar çünkü
Soran+1 yılRahat bir aile değil
Cevap sahibi+1 yılRahatsız mı yani
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılHastalığı mı var
Soran+1 yılYok sağlıklı
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır seviyorsan önemli değil sadece örf adetinde bilmediğin için sorun yaşarsın o kadar o da zaten bilmeyen herkes yaşar sonradan alışırsın
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 564 cevap paylaştı. Birbirinizi seviyorsanız yaşayacağınız sorunları da birbirinize destek olarak aşabilmelisiniz, hayat güllük gülistanlık değil.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılHayır yaşamazsınız eğer sıkıntı yaşarsanız da sen izmirli o mardinli olduğu için degildir
40 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 701 cevap paylaştı. İki gönül bir olunca samanlık seyran olurmuş. Ne önemi var ki cografyanin. Kalpleriniz uyusuyorsa tamamdır o iş
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 566 cevap paylaştı. Sanmam mardnliler çok mordern insanlar kürt mü arap mı?
11 Yorumla
Soran+1 yılKürt
Çok sevmiyorsun
Sevmiş olsan hiçbir şekilde bunları düşünmezsin:)20 Yorumla
+1 yılYaşamazsınız kültür farkı dersen kaynaşır daha eğlenceli olur
30 Yorumla
+1 yılUzun mesafeli ilişkiler çok yorucudur ayrıca yürümez.
20 YorumlaSorun şu anda bile yaşıyorsunuz bence. Aranızda mesele olmasa burada sormazdın sanırım...
20 YorumlaOldukça uyumsuz iki şehir ve insan ama gönül bu seversen herşey olur
10 YorumlaSevgilinin kafa yapısına, ailesine ve senin ne kadar uyumlu olduguna baglı
10 Yorumla
+1 yılbirbirinizle ortak paylaşım yaptığınız şeyler olmalı yoksa izmirli biriyle de anlaşamazsın zaten
10 Yorumla
+1 yılİzmir ha. Aşırı zıt ya. Her yönden sonu çukur olur o ilişkinin.
30 Yorumla
+1 yılSevginin dini dili şehri ırkı mekanı bahanesi yok bu soruyu sorman bile komik
10 YorumlaDoğulular gelinlerine çok düşkün olurlarmış bunu gördüm
42 Yorumlasevene zor gelmez ama keyfine düşkün insan her zaman zordur.
10 YorumlaAileler arasında sorun yaşanabilir ama siz okeyseniz sorun yok :)
70 Yorumla
+1 yılHiç bişey olmaz ikiniz birbirinizi seviyosanız iki dirhem bir araya gelsede sizi ayıramaz merak etme ama gerçekten çift taraflı seviyosanjz birbirinizi 👉
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen yurtdisinda sevgilim turkiyede sorun yasamiyoruz
30 YorumlaYavv ne alaggasi varr aşgıımm ben izmirliyaam
41 Yorumla
Soran+1 yılBende
+1 yılBirbirinizi iyi tanıdıktan sonra problem olmaz ama aileler arası farklılıklar olacaktır. Eğer iki aile de anlayışlıysa onda da problem olmaz.
30 Yorumlaönemli olan birbirini sevmektir sevdikten sonra mardinmiş izmirmiş ister dünyanın öbür ucu olsun
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kültür farkı bir sorun. Ailelerde işin içine girdiğinde sorun yaşayabilirsin
10 Yorumla
+1 yılSorun olursa örf ve adetlerden dolayı olur. Yoksa anlaştıktan sonra sıkıntı olmaz.
30 YorumlaEğer birbirinizi seviyor ve bazı şeyleri gözardı edebiliyorsanız kolay ama, aileler size huzur vermeyebilir 2 zıt kutup
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Kültür farklı. 8 çocuk doğurmaya hazır mısın
11 Yorumla
Soran+1 yılEn az 3
En çok 5 diyor
+1 yılBu kadar cinsiyetçi olunmaz umarım, senin gibi cahil insan kalmaz.
20 Yorumlaİzmir bambaşka mardin bambaşka bir yer sizin aranızda olmasa bile aile içi olur bence
20 Yorumla
+1 yılKültür farklılığı hep bir sorundur. İyi düşün derim
10 Yorumla
+1 yılbence sorun olmaz eğer ki birbirinize gerçekten guveniyorsanız aranızdakı mesafelirn bi önemı yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılHemde nasıl. Örf ve adet farkı var. Asla kabul etmeyecekleri durumlar var izmirde.
20 Yorumla
+1 yılMemleketle insanın alakası nedir bu nasıl bir kafa düşünce şekli böyle bırakın ya madem sorun var niye sevgili oldun yoksa niye soruyorsun ayrımcılığınız batsın.
20 Yorumla
+1 yılİllerin önemi yok.
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe güzel ikinizde midyeden anlarsınız🤣🤣🤣
20 Yorumla Sorun içinde sorun çok yaşamazsın sen
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılİzmirin yarısı Mardinli zaten
214 Yorumla- +1 yıl
@Narçıl sevdiğin mardinli değilmi kapeye zaten küçük mardin deniyor alışmış olmaniz gerekirdi
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bende mardiligim ne sorunu yasicaksin
10 Yorumla
+1 yılBence sen onunla yapamazsın
10 Yorumla- Devamını Gör (43)
Devamını Gör(88)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri