Aşk İlişkileri Siz kafa denginizi buldunuz mu 🤠 ? hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kafa denginizi bulunca piyasadan çekilenlerden misiniz yoksa piyasayı bir savaş meydanı belleyip safları asla terk etmem diyenlerden mi 😄 ? Siz kafa denginizi buldunuz mu 🤠 ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
PiLLy_BheBek Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Hayatımda yer almış herkes kafa dengimdir, aksi olanlar hayatımın dışnda duruyorlar😛 2 1 Yorumla hhangoverr +1 yıl Bir kişi var kii kafam uyuşmaktan öte 😌😄
Cherry-Blossom Takip Et FenomenYoda Yaş: 25 +1 yıl Henüz piyasadan çekilemedim, bence hiç çekilemeyeceğim. 0 0 Yorumla
Bir_Kızçe Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Tıpkımın aynısı bir dost edindim düşüncelerini okuyoruz birbirimizin artık ürkütmeye başladı wjskskwjw 1 0 Yorumla
AsyaVenüsü Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 84% +1 yıl Kafa dengimi bulmak için piyasada değilim. Henüz kafa dengim biriyle karşılaşmadım. 1 0 Yorumla
SirinlerinSatanisti Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı. kafa dengimi bulup piyasadan çekilecek fırsat bulamayanlardan:/ 1 0 Yorumla
tamamjülideolsun Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl - Evet, buldum.- "Piyasa"dan kasıt "arayış"sa arayışta olmadım şimdiye kadar.Eğlence mekanları, kalabalık ortamlarsa evlensem bile çekilmem. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Piyasa? Mal mıyız biz? 1 4 Yorumla hhangoverr +1 yıl Çok ciddi bir soru değil sakin ol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben çok detaycıyım kafa dengimi bulmam mümkün değil 🤷♀️😄 Yorumla hhangoverr +1 yıl Hayırlısı olsun 🤠 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Amin 😄 Yorumla
LovecezaM Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Kafam yok 1 1 Yorumla hhangoverr +1 yıl 😂😂 süper 👍 Yorumla
Çikolatalısutunuzz Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Öyle bir arayışa girmedim kafam rahat uğraşamam 0 0 Yorumla
tam_1asln Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 72% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 701 cevap paylaştı. Buldum gibi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayatımda yer almış herkes kafa dengimdir, aksi olanlar hayatımın dışnda duruyorlar😛
Bir kişi var kii kafam uyuşmaktan öte 😌😄
Henüz piyasadan çekilemedim, bence hiç çekilemeyeceğim.
Tıpkımın aynısı bir dost edindim düşüncelerini okuyoruz birbirimizin artık ürkütmeye başladı wjskskwjw
Kafa dengimi bulmak için piyasada değilim. Henüz kafa dengim biriyle karşılaşmadım.
kafa dengimi bulup piyasadan çekilecek fırsat bulamayanlardan:/
- Evet, buldum.
- "Piyasa"dan kasıt "arayış"sa arayışta olmadım şimdiye kadar.
Eğlence mekanları, kalabalık ortamlarsa evlensem bile çekilmem.
Piyasa? Mal mıyız biz?
Çok ciddi bir soru değil sakin ol
Ben çok detaycıyım kafa dengimi bulmam mümkün değil 🤷♀️😄
Hayırlısı olsun 🤠
Amin 😄
Aramadım ki.
Bulamadım daha hahahahahaa
Kafam yok
😂😂 süper 👍
Kafasızın tekiyim ben. Kafa dengimi bulmam zor.
Öyle bir arayışa girmedim kafam rahat uğraşamam
Kendimi henuz piyasaya sürmedim
Hayır bulamadım
Buldum gibi
Bulsak çekilicez
Buldum. Ama daha açılamadım😂
Buldum.
henüz hayır..
Yok daha