Aşk İlişkileri Erkekler nasıl cilveleri seversiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Cilce nasıl olmalı? Güncellemeler+1 yıl Ben sevgilime yapamıyorum mesajda veya sesli aramada nasıl şeyler yaparsam cilve yaparım Güncellemeler+1 yıl Evet Erkekler nasıl cilveleri seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Ragnarss0n Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Naz yap ya, ama bakışların gülüşlerin falan imalı olsun yani, gösterip vermemek tarzı ama bedeninle değil mimiklerinle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Durduk yere nasıl bir cilve başlatırsam hoşuna gider sevgilimin Yorumla Ragnarss0n +1 yıl Nasıl bir cilve istiyorsun ama erotik bir şey mi canlandırmak istiyorsun yoksa ilgilensin diye mi Yorumla
Keynesyen Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Biraz bakış hafif dekolte tamamdir. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yani mesaj sesli telefon görüşmesi vs de nasıl Yorumla
ISwearSheWas18 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Onu da ben söyleyeceksem yapmasın daha iyi 0 0 Yorumla
Dropgun Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl her cilveyi severiz knk ayırt etmeyiz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl şeyler mesela örnek olarak veririmisin Yorumla Dropgun +1 yıl İstersen cilve yapayım knk örnek olarak? Yorumla Soran +1 yıl Olur 😅ben nasıl yapabilirim erkek arkadaşıma bir erkek gözü ile ne iyi onu öğrenmek istiyorum Yorumla
_Outcastt Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Sen nasıl yapabilirsin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yapamıyorum işte öğrenmek için sordum. Yorumla _Outcastt +1 yıl Gel anlatayım Yorumla Soran +1 yıl Dinliyorum Yorumla _Outcastt +1 yıl Buradan olmaz Yorumla
Sserdarsx Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Tadında şımarmadan kadın gibi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Mesajda nasıl cilve yaparım Yorumla Soran +1 yıl Veya sesli konuşurjeb Yorumla Sserdarsx +1 yıl Her ilişkide belli şeyler vardır. Bunu benim söylemem anlamsız ve senin için yönlendirici olur. En iyisi deneyerek bulman karşındakinin tepkisine göre anlarsın Yorumla Soran +1 yıl Tamam teşekkür ederim Yorumla
Neyapirsen Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Gece gece dur ya canımı çektirme hele :) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Cilve tam olarak nasıl olur ve sevgilime mesajda armada vs nasıl yaparım Yorumla
jezey Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cilve gibi cilve :D 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bana biraz nasıl cilve yapılsa hoşuna gider bahset örnek olarak Yorumla jezey +1 yıl Kütük gibi olmasın gerisi gelir Yorumla Soran +1 yıl Brn galiba öyleyim yaa Yorumla jezey +1 yıl Bilmiyorum birşey diyemem o konuda tanımıyorum sizi Yorumla Soran +1 yıl Nasıl öğrenebilirim Yorumla jezey +1 yıl İçinden gelerek yapmadığın herşey yapmacık olur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Naz yap ya, ama bakışların gülüşlerin falan imalı olsun yani, gösterip vermemek tarzı ama bedeninle değil mimiklerinle
Durduk yere nasıl bir cilve başlatırsam hoşuna gider sevgilimin
Nasıl bir cilve istiyorsun ama erotik bir şey mi canlandırmak istiyorsun yoksa ilgilensin diye mi
Biraz bakış hafif dekolte tamamdir.
Yani mesaj sesli telefon görüşmesi vs de nasıl
Onu da ben söyleyeceksem yapmasın daha iyi
her cilveyi severiz knk ayırt etmeyiz
Nasıl şeyler mesela örnek olarak veririmisin
İstersen cilve yapayım knk örnek olarak?
Olur 😅ben nasıl yapabilirim erkek arkadaşıma bir erkek gözü ile ne iyi onu öğrenmek istiyorum
Sen nasıl yapabilirsin
Yapamıyorum işte öğrenmek için sordum.
Gel anlatayım
Dinliyorum
Buradan olmaz
Kız arkadaşı olanlara sormalisın
Tadında şımarmadan kadın gibi
Mesajda nasıl cilve yaparım
Veya sesli konuşurjeb
Her ilişkide belli şeyler vardır. Bunu benim söylemem anlamsız ve senin için yönlendirici olur. En iyisi deneyerek bulman karşındakinin tepkisine göre anlarsın
Tamam teşekkür ederim
Gece gece dur ya canımı çektirme hele :)
Cilve tam olarak nasıl olur ve sevgilime mesajda armada vs nasıl yaparım
Sevmem
Samimi deyim
Evet
Cilve gibi cilve :D
Bana biraz nasıl cilve yapılsa hoşuna gider bahset örnek olarak
Kütük gibi olmasın gerisi gelir
Brn galiba öyleyim yaa
Bilmiyorum birşey diyemem o konuda tanımıyorum sizi
Nasıl öğrenebilirim
İçinden gelerek yapmadığın herşey yapmacık olur