Arkadaşlar biri var ilk gördüğüm anda etkilendim yani ilk defa böyle bi şey yaşıyorum. Ama hareketlerimiz o kadar zıt ki yani nası diyim beni sinirlendirecek şeyler yapıyo yani tartışıyoruz baya ama birbirimizin yanında da mutlu oluyoz çok saçma a q off seviyom da ama sinir de oluyom wtffff
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada ergen değiliz ben 21 o 27 bunu da ekleyeyim hahahah
Hem nefret edip hem aşık olunabilir mi (açıklamaya bakın lütfen)?
Ya olay şöyle aslında kafa olarak yaşam tarzı ve düşünce anlamında uyumluyuz bunlarda sorun yok sadece zıtlaşma olayımız var aynı şeyi söylüyoz mesela ama geliyo takılıyo sinir ediyo filan bu şekilde 27 yaşında ama büyüyememiş
o zaman bunlar güzel şeyler zıtlık da diyemeyiz. büyük aşklar kavgayla başlar sözünü duyarak büyümüş insanlar olarak bu sözü davranışlarımıza yansıtıp bunun aşk olduğunu göstermeye çalışıyoruz bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
David ile Medie tarzı iki kişi bir araya gelirse neden olmasın, günün bir kısmını kavga geriye kalan kısmını da aşkla geçirirler, ne aşk ama!
I hate you
Şarkısını sana gönderiyorum jxjddjjd evet olabiliyor
Ahhahahah tenks
İkiis aynı anda olmaz aralarında çok ince bir çizgi vardır
Hayat bu herşey olabilir akışına bırak
En büyük aşklar büyük kavgalarla başlar djjd
kendini seviyor musun?
Yes
eğer kendini gerçekten seviyorsan yani kendi hareketlerinden, tavrından, karakterinden memnunsan ilişkiniz çok uzun sürmez bence zıtsanız
Ya olay şöyle aslında kafa olarak yaşam tarzı ve düşünce anlamında uyumluyuz bunlarda sorun yok sadece zıtlaşma olayımız var aynı şeyi söylüyoz mesela ama geliyo takılıyo sinir ediyo filan bu şekilde 27 yaşında ama büyüyememiş
o zaman bunlar güzel şeyler zıtlık da diyemeyiz. büyük aşklar kavgayla başlar sözünü duyarak büyümüş insanlar olarak bu sözü davranışlarımıza yansıtıp bunun aşk olduğunu göstermeye çalışıyoruz bence
Evet olabilir haklısın çok da inamıyorum ama burçlarımıza da baktım karşıt çıktı o bile😂
boşver sadece birbirinize takılmak amaçlı yapıyorsanız bir önemi yok
Ahahaj evet ya bence de
Öf tabi hem de nasıl olur 😄
neden olmasın ki