Aşk İlişkileri Hiç başınıza böyle şeyler geliyor mu? Günlersürensaniyeler Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor benim beğendiğim tipler boran kuzum gibi tiplerbeni beğenenler hakkı bulut gibi tipler Güncellemeler+1 yıl keşke boran kuzum gibi tipler her zaman kızları begense Hiç başınıza böyle şeyler geliyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Tabipbey Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Boran kuzum biraz büyürse hakki bulut olacak zaten 🤔 2 4 Yorumla Günlersürensaniyeler +1 yıl neden ki? Yorumla Tabipbey +1 yıl Tipleri ayni çünkü Yorumla Günlersürensaniyeler +1 yıl alemsin doktor bey🤩😂🙃😊 Yorumla Tabipbey +1 yıl Bekle de gör :) Yorumla
ibrahimfurkan34 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl O boran kuzum gibi tipler eve ekmek getirebilirmi pek emin değilim 1 2 Yorumla Günlersürensaniyeler +1 yıl getirir tabi Yorumla ibrahimfurkan34 +1 yıl Peki Yorumla
SonGeneral Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Hakkı bulut iyi yine.. Ya kahtalı miçe gibi tipler beğenseydi? Daha mı iyi olurdu 1 5 Yorumla SonGeneral +1 yıl Boran kuzum kim diye baktım adam gaylere benziyo ya Yorumla Günlersürensaniyeler +1 yıl hayır be gay değil Yorumla Günlersürensaniyeler +1 yıl nerden çıkardın böyle bir şeyi Yorumla SonGeneral +1 yıl Tipi kerimcan durmaza benziyor🤣 Yorumla Günlersürensaniyeler +1 yıl alemsin🤩 Yorumla
B1rruhastası Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı. Hakkı Bulut'lar arasında belki sen de varsındır, bir de böyle düşün.. 2 0 Yorumla
Ecemaysegencc Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Benim begendiklerimin çocuk utangac cıkıyordu 4 1 Yorumla Günlersürensaniyeler +1 yıl anladım Yorumla
Stargirl_xo Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 46% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 967 cevap paylaştı. Hayır beni beğenenler çok yakışıklı oluyor 1 9 Yorumla Stargirl_xo +1 yıl Siz nerden biliyorsunuz? Evet güzel bakımlı çekiçi biriyim Yorumla Günlersürensaniyeler +1 yıl bir tane soruda verdiğiniz cevaplarda görmüştüm hatta hepsine de sevgilim var diyormuşsunuz oyle basinizdan savıyormuşsunuz Yorumla Stargirl_xo +1 yıl Evet öyle diyorum çünkü insanları pek sevmiyorum yalnız olmayı seviyorum Yorumla Günlersürensaniyeler +1 yıl nerde yaşıyorsunuz efendim Yorumla Stargirl_xo +1 yıl Neden soruyorsunuz? Yorumla Günlersürensaniyeler +1 yıl yaşadığınız ülkedeki kadın erkek ilişkilerini merak ettim Yorumla Stargirl_xo +1 yıl Avusturya da yaşıyorum, Siz Türkiye’de yaşıyorsunuz sanırım Yorumla Günlersürensaniyeler +1 yıl evet İstanbul'da Yorumla Stargirl_xo +1 yıl Ne güzel Yorumla
DeIiBaI Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hayatlar ve gerçekler jssjsjdj😂😂 1 12 Yorumla Günlersürensaniyeler +1 yıl hayaller delibaldaki barış gerçekler hakkı bulut Yorumla DeIiBaI +1 yıl Barış kim 😂 Yorumla Günlersürensaniyeler +1 yıl çağatay ulusoy Yorumla DeIiBaI +1 yıl He hayranıyım belki olamaz mı o film de benzer bir şeyler vardır belki bende. Hem bende yakışıklı biriyim yani😂 Yorumla Günlersürensaniyeler +1 yıl ne kadar yakisiklisin mesela Yorumla DeIiBaI +1 yıl Pardon da sen yakışıklı görmedin heralde 😂 Yorumla Günlersürensaniyeler +1 yıl neden? Yorumla DeIiBaI +1 yıl Aklın yok çünkü güzelim Yorumla Günlersürensaniyeler +1 yıl niye yokmuş benim aklım acaba Yorumla DeIiBaI +1 yıl Boş ver ya sana bir şey anlatmak köre deniz olmayan yerin deniz var demek gibi bir şey Yorumla Günlersürensaniyeler +1 yıl tamam anladım öptüm kipss Yorumla DeIiBaI +1 yıl He anladın byez Yorumla
LovecezaM Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Ayy haykirdimmmmm boşver uzak dur 2 tipten de😅 1 0 Yorumla
cryzmn Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Deli ya 😅 1 4 Yorumla Günlersürensaniyeler +1 yıl evet deliyim Yorumla cryzmn +1 yıl Ne kadar Yorumla Günlersürensaniyeler +1 yıl aşırı Yorumla cryzmn +1 yıl Merak ettim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Boran kuzum biraz büyürse hakki bulut olacak zaten 🤔
neden ki?
Tipleri ayni çünkü
alemsin doktor bey🤩😂🙃😊
Bekle de gör :)
O boran kuzum gibi tipler eve ekmek getirebilirmi pek emin değilim
getirir tabi
Peki
Hakkı bulut iyi yine.. Ya kahtalı miçe gibi tipler beğenseydi? Daha mı iyi olurdu
Boran kuzum kim diye baktım adam gaylere benziyo ya
hayır be gay değil
nerden çıkardın böyle bir şeyi
Tipi kerimcan durmaza benziyor🤣
alemsin🤩
Hakkı Bulut'lar arasında belki sen de varsındır, bir de böyle düşün..
Benim begendiklerimin çocuk utangac cıkıyordu
anladım
Hayır beni beğenenler çok yakışıklı oluyor
Siz nerden biliyorsunuz? Evet güzel bakımlı çekiçi biriyim
bir tane soruda verdiğiniz cevaplarda görmüştüm hatta hepsine de sevgilim var diyormuşsunuz oyle basinizdan savıyormuşsunuz
Evet öyle diyorum çünkü insanları pek sevmiyorum yalnız olmayı seviyorum
nerde yaşıyorsunuz efendim
Neden soruyorsunuz?
yaşadığınız ülkedeki kadın erkek ilişkilerini merak ettim
Avusturya da yaşıyorum, Siz Türkiye’de yaşıyorsunuz sanırım
evet İstanbul'da
Ne güzel
Hayatlar ve gerçekler jssjsjdj😂😂
hayaller delibaldaki barış gerçekler hakkı bulut
Barış kim 😂
çağatay ulusoy
He hayranıyım belki olamaz mı o film de benzer bir şeyler vardır belki bende. Hem bende yakışıklı biriyim yani😂
ne kadar yakisiklisin mesela
Pardon da sen yakışıklı görmedin heralde 😂
neden?
Aklın yok çünkü güzelim
niye yokmuş benim aklım acaba
Boş ver ya sana bir şey anlatmak köre deniz olmayan yerin deniz var demek gibi bir şey
tamam anladım öptüm kipss
He anladın byez
sen ancelina arıyor bred pit
önce bir seni görmek gerekiyor
Ayy haykirdimmmmm boşver uzak dur 2 tipten de😅
Sende Kendall Jenner sin herhalde
Hayır hiç gelmedi normal yaşıyorum
gayet normal.
Deli ya 😅
evet deliyim
Ne kadar
aşırı