Öyle mesela benim eski sevgilim ben senin evine hayatta girmem aileme sözüm var anne babamin yüzüne bakamam dedikten sonra tam üç dört kez evime odama gelmişti 😂 istemem yan cebime koy hesabi yapmayın yani net olun
Ama sen de çok geride değilsin işte neyin ne öldüğünün farkındasın bunun önüne geçip geçmemek senin elinde. Güncellemede dediğin gibi salak değildin o zekâ var. Kullanabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kaşındakinin karakteri önemli. Bu konuda en ufak şüphen varsa problem olabilir. O zaman biraz şüpheci ol bence.
Daha yeni tanıyoruz birbirimizi
O zaman hemen evlilik hayalleri kurma. Önce iyice bir tanı ve takipçisi ol. Zaten varsa bir bozukluk karakterinde çıkar ortaya.
Saf değilsindir salaga yatıyorsundur Her kiz biraz da olsa kurnazdır şeytandır yaradılışınız böyle 🙂
Birazcık olabilir 🙈😂 bana masum çakal dedi bir mere deme dedim diye demiyor da 😂😂
Her kadın illa biraz uyanık kurnazdır sizin doğanız bu
Evet ama bana herşeyi yaptirabilecegjni düşünüyor bu algıyı nasıl değiştiricem bilmiyorum
Hayır demeyi dene Gerektiğinde bazı şeyleri istemediğini gerçekten istemediğini belli et Tabi istemem yan cebime koy gibi bi düşüncen yoksa 😂
Haklısın hayır demem lazm ama ciddi olmam lazm aynı zamanda bunu yaparken 🤦🏼♀️😂
Öyle mesela benim eski sevgilim ben senin evine hayatta girmem aileme sözüm var anne babamin yüzüne bakamam dedikten sonra tam üç dört kez evime odama gelmişti 😂 istemem yan cebime koy hesabi yapmayın yani net olun
Hatta sonra tam üç gün baş başa bi apartta kalmıştık hahah
Ablacim safliktan kurnazliktan once sevgi saygi merhamet baglilik sadakat bunlar var mı onemli olan o..
Var evet
Eminsen gerisi onemli degil..
evlenmemeli. kurnaz erkek saf kızın hayatını kaydırır yoksa.
Ne yapabilir ki en fazla 😑
hayatını silip atar en fazla. :)
Herşeyi yaptirabilecegjni düşünüyor bana bu algıyı nasıl değiştiricem bilmiyorum
ilgini azaltarak.
İlgisizliğe tahammülü yok hiç bebek gibi sevgi istiyor habire 😂
Saf insanlar hiçbir zaman aşık etmiyor ha temiz kız bulduk zihniyetinden evliliğe gider belki ama aşık etmez asla
Bilemezsin erkeklerin hep adım olduğu kız tipinde masumluk var
Yok beee emin ol yok insanoğlu hep zor olana kibirli olana hayranlık düyuyor
İstediğin gibi yürür mü bilmem ama illa ki yürür en azından emekler.
Saf olduğunun farkında olman bir avantaj kendini geliştirebilirsin bu konuda. Yani evlenmekte sıkıntı görmüyorum
Elimde olan birşey değil gerçekten çaktırmamaua çalıştım ama malesef konuştukça belli oldu ve şu an bana herşeyi yaptirabilecrginj düşünüyor
Ama sen de çok geride değilsin işte neyin ne öldüğünün farkındasın bunun önüne geçip geçmemek senin elinde. Güncellemede dediğin gibi salak değildin o zekâ var. Kullanabilirsin.
İşte bana şu an herşeyi yaptırabileceğini düşünüyor bu algıyı nasıl değiştiririm bilmiyorum
Bir kaç konuda tepkini belli ettikten sonra bu algı otomatikman değişir.
Haklısın bunun üzerinde düşünücem 🙃
Seni uyutur yerine başka bir kadın getirir anlamazsın bile bence evlenmemeli
Oha abart 😂
İşim bu
Yani bu durumda saf erkek kurnaz da kız 😂
Neden 😂
Tersine anladım 😂😂
Saf erkek mi var yaa
Var işte benim
Seni ayakta uyutur cakal
O kıza neler çektirir o
Of ya sinir oluyorum gerçekten kendime keşke bunu anlamasına izin vermeseydim