Yol al demis fjjdhf nerden gonderdigine bagli belki de eski sevgilinse ve hikayesinde paylaşıyorsa bunu benim kalbim temiz önüm açık anlamnda kullanmistr
Kendi adına konuşmuş, kendisinin iyi olduğunu vurgulayip bu yüzden herşeyin bundan sonra hayrlisi olucagini olmayan seylerin de hayirlisi olmadığı için oneminin olmadigini dusunerek bi gonderme yapmış olabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bu kadar iyi olursan yol almaya mahkum olursun demiş, banada biri iyiler dikkatimi çekmiyor demisti yeterince açık sozlu biriydi o pat diye soyledi
Nasıl yani
Ya sakaya vurdum da iyi olan hep kaybeder, iyiler dikkat cekmez ne kadar iyisen o kadar kaybedersin genelde
Ee o bana neden böyle gönderme yapmiş peki
Yol al demis fjjdhf nerden gonderdigine bagli belki de eski sevgilinse ve hikayesinde paylaşıyorsa bunu benim kalbim temiz önüm açık anlamnda kullanmistr
Wtp profil resmi yapmiş wtp herşi kapalıydı benim de wtp silmiştim ve sonra açtim ben beni görünce bu sözü koymuş pp ye
Kendi adına konuşmuş, kendisinin iyi olduğunu vurgulayip bu yüzden herşeyin bundan sonra hayrlisi olucagini olmayan seylerin de hayirlisi olmadığı için oneminin olmadigini dusunerek bi gonderme yapmış olabilir
Yani ingilizce yazmiyor gayet açık bence
iyilik yap iyilik bul
İyilik yolundan ayrılma diyor bence