Sevgilimle aramızda 9 yaş fark var kendisi kariyeri olan biri ve sürekli çalışıyor boş zamanlarında hep oyuna sarıyor. Oyunda isyerinden erkek, kiz arkadaşlarıyla oynuyor kizlarla oynamasini kıskanıyorum hepsi beni biliyor ama gerek olmadikca oyunda mikrofon açmadığını söylüyor. Kizlara kardeşim diyor ama o kizlarin kiz arkdaslari da oyuna geliyor tedirgin oluyorum bazen 4 5 saat yazmadığı oluyor beni unutuyor ve hep bekliyorum beni de oyuna çağırsın ama hiç davet etmiyor dahil etmiyor ben bu beklentide olduğumu söyledim. Bunu bilmesine rağmen çağırmıyor beni. Kisknmamam gerektiğini bazi kızların evli oldugunu esiyle girdiğini söylüyor. Yuzyuze gordugm insalar nasil oyuna grmeyim diyor merak edicegn bsey yok dedi biz de bugun tartıştık yine bu konu yüzünden oyuna şu kisilerle giriyorum dedi. Tamam karismiyorum dedim bu yine beni çağırmadi napicam ben? Niye boyle yapıyor, ilgisini nasil cekebilirm ben kizlarla girmiycskn dedim benle inatlasma bende senle inatlasmiyim dedi resmen oyuna daha cok dgeer verio gbii inadiyla nasil başa çıkabilirim kendi artik vazgecsin bu durumdan
Güncellemeler
+1 yıl
Yaş farkindan dolayı benden sıkılıp kendi yasitlariylami takilmayi seviyor yoksa?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Pubg çok tehlikeli orda bir sürü saçma sapan kızlar var
dfsdfdf geçmiş olsun kariyeri olmasa böyle dayanmazsın zaten
Ne alakasi var ya? Kariyerinden dolayi olsa bu kadar kiskanip onemsemem demi
He sanki herkes o oyunu oynuyo
Sana vakit ayırmıyor mu?
Ayırıyor ama girdiği an beni unutuyor dun aradim 4 saat oldu yeter dedim 10 dk ya geliyorum deyip 2 saat sonra geldi
Yoksa isteyken bile konusuyor en yorgun olduğu zamanda bile konusuyor benle
Seni endişelendirmek istemem ama pubg de farklı şeylerde dönüyo mesela bi arkadaşımdan duydum ordan bir sürü flört yapıp onlar için ayrı instagram bile açmış ve sanırım sende pek güvenemiyosun
Evet hepsini biliyorum ama izlenmesini kapatmıyor mesela korkucagi bişey olsa kapatir diye düşünüyorum kendisi alan müdürü ve çevresi baya geniş bi insan o kadar fazla kii uzak mesafedeyiz hangi birini kontrol edeyim diyorum. Ve kendisi cok kibar nazik biri isinden dolayi kadnlarla konusmasi iyi bilen biri ben oyunda duyamiroum ki karsi tataf nasil benim ki nasil sonrada boşver bisey olursa ortaya cikar diyorum kendi beni oyuna cagirsa kendi gözümle görürüm analrim bisey varsa
Sence bende geleyim mi diyeyim mi?
De bence
Teşekkür ederim umarm dusundugum gibi bişey yoktur
Şu an ağlıyorum yer varssa bende geleyim dedim, yer yok ama ayarlayayim dedi
Yer yoksa kalsin gerek yok dedim
Emin misin dedi ve yeni ele girdi
Ksuurbakma rahatsız ettim yazdım
Sorun degil ne rahatsızlığı diyor
Ya çıldırıcam nasil bu kadar rahat ya? Bide aşkımli falan konsuyor insan derki bari ben cikayim beraber oynuyalim der onu bile yaomadi
Tekrar kızlarlamı girdi?
Evet 2 kiz ve bir erkekle o erkekte kizlardan birinin eşi
Lolde mi
Pugb