Sevgilim oyuna beni dahil etmiyor?

Sevgilimle aramızda 9 yaş fark var kendisi kariyeri olan biri ve sürekli çalışıyor boş zamanlarında hep oyuna sarıyor. Oyunda isyerinden erkek, kiz arkadaşlarıyla oynuyor kizlarla oynamasini kıskanıyorum hepsi beni biliyor ama gerek olmadikca oyunda mikrofon açmadığını söylüyor. Kizlara kardeşim diyor ama o kizlarin kiz arkdaslari da oyuna geliyor tedirgin oluyorum bazen 4 5 saat yazmadığı oluyor beni unutuyor ve hep bekliyorum beni de oyuna çağırsın ama hiç davet etmiyor dahil etmiyor ben bu beklentide olduğumu söyledim. Bunu bilmesine rağmen çağırmıyor beni. Kisknmamam gerektiğini bazi kızların evli oldugunu esiyle girdiğini söylüyor. Yuzyuze gordugm insalar nasil oyuna grmeyim diyor merak edicegn bsey yok dedi biz de bugun tartıştık yine bu konu yüzünden oyuna şu kisilerle giriyorum dedi. Tamam karismiyorum dedim bu yine beni çağırmadi napicam ben? Niye boyle yapıyor, ilgisini nasil cekebilirm ben kizlarla girmiycskn dedim benle inatlasma bende senle inatlasmiyim dedi resmen oyuna daha cok dgeer verio gbii inadiyla nasil başa çıkabilirim kendi artik vazgecsin bu durumdan
Güncellemeler
+1 yıl
Yaş farkindan dolayı benden sıkılıp kendi yasitlariylami takilmayi seviyor yoksa?
Sevgilim oyuna beni dahil etmiyor?