maalesef dalga geçiyor lar yumuşak diyorlar ama zerre sallamam. istirham ediyorum tabiri sayesinde radyo programı yaptım. staj bitti üç yetkili mülakat yapıyor. Bir yerde bu tabiri kullandım. Bu yaşta bu üslup. Sen çok özel bir insansın dediler hafta içi her gün sabah kuşağını bana verdiler. henüz lisede öğrenciydim
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
kibarlık görgü yumuşaklık değildir. nedense insanlarımız özellikle de erkeklerin dağ ayısı olanı makbuldür kafasındalar. yani erkek, erkek olmak için kaba olmalı, sert davranmalı, küfür etmeli ancak o zaman erkek olur. o kadar saçma ki.
eski yıllarda ne kadar güzelmiş türkçemiz. televizyon programlarında konuşmaları o kadar naif hoş ki herkes kibar, dili muntazam bir şekilde kullanıyorlar
maalesef "yaa ben kıro seviyorum" diyen çok kadın gördüm Ayrıca burada r m a olan yetkili üyeler güzel dilimizi çarpıtıyorlar. günümüzde İngiliz Türkçesi kullanıyor... iyor olmak gibi. geleceğim deniyor geliyor olacağım deniyor ki bu beni sinir ediyor
kibar erkekten kastin ne oldugu cok daha onemli. "nbr la gozelim" diyen biri seni onemseyen sana deger veren fikrini soran ufak bir uzuntunden seninle ilgilenen biri sadece kelime oyunlariyla kibar olup "nasilsiniz hanfendi" diyen birinden cok daha kibar biridir.
Kibar erkeklerden hoşlanıyorum kesinlikle iyi ya da kötü binsanmi bilmiyorum içini bilmiyorum ama kibar olması düşünceli olması öyle bile göstermesi yetiyor. Olması gerektigi gibi davranıyorlar ama okadar çok öküz varki bize çok hoş görünüyor. Erkekler pic erkek sevmez. Gerçekten kibar birine aşık olurlar
Senelerdir bu sitedeyim, kadınlar çoğu zaman kendini olgun ve cool olarak gördüğünü, erkekleri ise çocuk olarak gördüklerini söylüyorlar. Adresim onlardı, sen değildin. Ama kendinin farkında olman çok hoş.
erkeklerin çocuk olduğu doğru ama kadınlar asla olgun ve cool değil ne alaka sadece kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar. ve çocuk gibi olmak kötü bir şey değil bende öyleyim olgunum ben coolum diye kasım kasım kasılmaktansa içindeki çocuğu dışarı çıkarmak çok daha samimice ve olgunca
Şu "zor olma" modasından oluyor, neyden olacak? Kimse samimilik aramıyor, ne kadar kendini kasabiliyorsun o önemli. Çocuklaşmakmış, kendin olmakmış, onlar hayal. İlişkinde kendin olup uzun şekilde yürütebiliyorsan ne mutlu sana.
tamam da aşağılayıcı bakış diyorum küçümseme falan? bunlar normal mi bir kez yapan hep yapar. ben kimseye ne kendini küçük hissettirdim ne de istemeden bile olsa öyle baktım. hep tam tersine nasıl söylersem nasıl bakarsam yanlış anlamaz kendini rahat hisseder diye düşünüp durdum yani neyse öyle işte