kızla 4 defa görüştük toplamda dışarda. kızla görüşürken iyiyiz sohbet falan kafeterya restaurantlara gidiyoruz. hesabı ben ödüyorum. buraya kadar hersey normal dimi?
ama kız benden ayrılınca mesaj yazmıyor mesajıma bakmıyor sadece ararsam cevap veriyor. kötü gözle bakmıyorum kendisine ve bi yakınlaşmada olmadı saldırmadım yapmak istiyorum ama zamana bıraktım. tek basına yasıyor bu kız. napsam sizce?
ama kız benden ayrılınca mesaj yazmıyor mesajıma bakmıyor sadece ararsam cevap veriyor. kötü gözle bakmıyorum kendisine ve bi yakınlaşmada olmadı saldırmadım yapmak istiyorum ama zamana bıraktım. tek basına yasıyor bu kız. napsam sizce?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Olabilir belki lackalasmasini istemiyor. Odemek istemiyorsan ugrasma
hani bir laf varya. yedir içir dobre viçır (iyi geceler) diye . böyle olmasını istemiyorum yani
Dene o halde
Kız mesaja cevap verir normal bi ilişki içinde olsak sıkıntı etmem giden parayı. Param var. Ama bakalım bi defa daha ödedikten sonra yakınlaşmaya çalışacam. İtiraz ederse yapma falan. Yol vericem
Yakinlasmak? Sen bildigin gibi yap en iyisi niyet belli nasil olsa
senın ılıskılerın nasıl geçti.. istersen gizlen
Sakladigim bir sey yok kanka ben cabuk eledim insanlari. Odeme konusunu soruyorsan ben hep rahatsiz olmusumdur da erkekler odemekte israrciydi. Kizlara da ismarlayan hesabi odeyen ben oldum
Mert kızsın😃 ben alman usulü yapıyorum genelde arkadaş ortamında. Hepimiz çalışıyoruz sonuçta. Bi tane kızla takılıyordtm yine. Sürekli çıkıp bi şeyler yiyip içiyorduk hep gel beni al derdi gider gezerdik. Hesap bende barlar falan. . Bi gün bunu öpmek istedim. Kendini geri çekti. Bekledim iki görüşme sonra tekrar aynısını yaptı. Bende çektim s. . Ktri😂
Oyle olan kazanir da ne oldugu belli
Bir dahaki buluşmada bir bahane bul ödemeyi senin yapacağını düşünüyorken kendisi ödesin. Moreli bozulursa bırak muhattap olma. Her hesabı ödemen mantıklı değil zaten de yapmışsın bir kere
parası yok eminim maksadımda hesap ödetmek değil aslında. biraz yakınlasma istiyorum.
Parası olmayabilir ama bir kahve ısmarlamak zor değil 🤷🏻♀️ Ya sende para gördü de seni kullanıyorsa? Bunları düşün. Yakınlaşma istiyorsan sen ilk adımı at eğer ters tepki verirse hiç görüşmemeni tavsiye ederim.
Evet. Aradığım yorum. Yok gerçekten ödemesinde değilim onun. Sadece son bi kez daha ödedikten sonra yaklaşacam eğer ters tepki verirse yol vericem. Eğer mesajlarıma cevap verse tamam derim seviyor derim namuslu kız derim ama işte😐
Mesaja cevap vermemek baya ayıp bir şey. En azından müsait değilim diyebilir yani. Size kolay gelsin diyorum 😂
Eyvallah kral.
Ben sevgilime su bile aldirmazken millet neler yapıyor ya değişik fjjdks
seni kullaniyor sende isini gor bence gun gelir keriz olurusn
Uzaklaş ya ne bu kız şalak falan mı abi ben bunlarla hemcins olamam ya
Yiyici. Artı tek yaşadığına emin misin?
evet