Bu sitedeki ortalama bir erkek hesabının günde ortalama kaç mesaj aldığını bilmiyorum. Ama benim bu fotoğrafsız hesabım bile 30'dan fazla mesaj alıyor, neredeyse hepsi de cinsel içerikli. Yani, bu hesabın ölüsü bile sizin gibi gencecik oğlanları çekiyorken, benim gibi bir kıza bunu söylemen o kadar komik ki :) Yani, istatistiksel açıdan doğru değil.
Ama senin mantığından o çıkarım yapılıyor. Aslında sende mantığının yanlış olduğunu öğrenince mesaj kutundan istatik verdin. He yani siz kadınlar olgun erkek seviyorken sorun yok , biz erkekler olgun kadın sevince mi genç kız bulamadığımız için oluyor :d. Öncelikle bir erkeğin olgun kadın düşürmesi genç kız düşürmesinden daha zordur çünkü kadınların geneli olgun sever. Yani olgun gence göre çok daha zor , ve mesela ben de olgun seviyorum önceki sevgilim 23 yaşında idi. şu an içinde genç ve yaşıtlarım tarafından dm alıyorum , senin gibi cinsel içerikli değil , iltifat olarak alıyorum. Ama tercihim her zaman olgun , o yüzden bende olgunlara dm atıyorum bazen.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bende olgun seviyorum, daha 15 yaşımda bile evli 2 çocuklu öğretmenime aşıktım
İtiraflar. com :D
Eğer genç bir erkek, olgun bir kadın seviyorsa, genelde genç kız düşüremediği için oluyor :)
Koskoca hollywood yıldızlarının genç düşürememesi imkansız bence, ama yaşlı kadınla çıkan var :D
Sende olgun bir erkek seviyorsan genç veya yaşıt düşüremediğin içindir o zaman mantıken
Bu sitedeki ortalama bir erkek hesabının günde ortalama kaç mesaj aldığını bilmiyorum. Ama benim bu fotoğrafsız hesabım bile 30'dan fazla mesaj alıyor, neredeyse hepsi de cinsel içerikli.
Yani, bu hesabın ölüsü bile sizin gibi gencecik oğlanları çekiyorken, benim gibi bir kıza bunu söylemen o kadar komik ki :) Yani, istatistiksel açıdan doğru değil.
alahalla ben yazılmadım umarım :D
Ama senin mantığından o çıkarım yapılıyor. Aslında sende mantığının yanlış olduğunu öğrenince mesaj kutundan istatik verdin. He yani siz kadınlar olgun erkek seviyorken sorun yok , biz erkekler olgun kadın sevince mi genç kız bulamadığımız için oluyor :d. Öncelikle bir erkeğin olgun kadın düşürmesi genç kız düşürmesinden daha zordur çünkü kadınların geneli olgun sever. Yani olgun gence göre çok daha zor , ve mesela ben de olgun seviyorum önceki sevgilim 23 yaşında idi. şu an içinde genç ve yaşıtlarım tarafından dm alıyorum , senin gibi cinsel içerikli değil , iltifat olarak alıyorum. Ama tercihim her zaman olgun , o yüzden bende olgunlara dm atıyorum bazen.
Kadınlar geç olgunlaşıyor diye.
Ben her türlü severim