Kocam doktor ve galiba beni hastası ile aldatıyor. Emin değilim, yardım edin?

Tekrardan selamlar. uzatmadan konuya girmek istiyorum acikcasi cünku cok kırgınım ve sinirliyim. Yakin bir tarihte kocamın hastanesine gittim. Bu arada kocam beni uzun zamandır hastanesine çağırmıyordu, eskiden hep yemek aralarinda bana mesajlar atar, gelmek ister misin, keşke şuanda yanımda olsan yazardı. 1 aydır böyle mesajlar alamıyorum ama ben onu sık sik ariyorum. Herneyse son 1 haftadır aralarda telefonuma cevap vermemeye başladı ve işinin olduğunu bahane sürdü. Bende 2 veya 3 gün önce telefonunu karıştırdım evet çok kötü birsey biliyorum ama dayanamadim. Hem onun hemde benim telefonumda şifre yok. Doğduğun ev kaderindir izliyorduk ve tuvalete gitti, telefonunuda yanina almadi bende direk whattsapa girdim. Ilk 3-4 kişi beni tanistirdiği arkadaşlari ile konuşmasıydı. Ama 5. konuşma.. Derin adlı bir kadın. Adını da erkek adı ile değiştirmemiş direk derin yazmış, aldatsa değiştirirdi adini ve yazmazdi diye dusundum ama içime bir kurt düştü ve mesajları okudum. Okumaz olaydım. Sadece son bir kaç mesajı okuyabildim çunku kocamin ayak seslerini duydum. Kocam kadına yarın hastaneye geliyorsun değilmi seni cok özledim falan yazmışti kadinda evet, bende seni özlsdim yazmiştı. Yıkıldım, telefonu hemen kocamin bıraktığı yere koydum. O geldiğinde derinin kim olduğunu sordum ve ilk once biraz afalladi sonra kuzeni olduğunu soyledi. Ustelemedim, diğer gün hastanesine gittim. Sekreterinden o bayanla kacta randevusu olduğunu ogrendim. O satin gelmesini biraz bekledim ve yarim saat sonra kocamin muahayene odasina bir bayan girdi. Fazla guzel değildi hatta biraz kiloluydu bile. birkac dakika gevtikten sonra odaya girdim.. O kaşar ile kocam sarilirliyorlardi. Aglaya aglaya ciktim aklima geldikce gozlerim doluyor pek yazamiyorum k. b. Eve geldim ve kocam yarim saat icinde geldi. Beni aglarken buldu ve bana sarildi ama onu ittirdim. Gozlerime bakmaya calisarak o benim kuzenim gercekten inan, bunca yillik iliskimizi çöpe atma, güven bana lutfen zor biliyorum ama diye zırvaladı. Sonra evden çıktım ve 2 gündür arkadasımda kaliyorum, ailem, arkadasim kimse bilmiyor. Napmalıyim? Gercekten kuzeni olabilir mi lütfen söyleyin😔 Benim kafam çok karisik, dogruyu, yanlisi goremiyorum. Lutfen yardim edin.
Kocam doktor ve galiba beni hastası ile aldatıyor. Emin değilim, yardım edin?