Erkekler dış görünüş sizin için bu kadar önemli mi?

Benim çevremde bir kız var ve fazla kilolu. Onunla konuşurken erkekler hep benimle konuşmak için geliyor. O kız da sürekli erkekleri tersliyor. Sırf dış görünüşü yüzünden erkekler onunla konuşmaktan çekiniyor ya da istemiyor. O kıza acımıyorum yanlış anlamayın. Ama merak ediyorum. Ben de eskiden kiloluydum ve 50 kilo verdim. Kiloluyken erkekler benle de konuşmazdı. Zayıfladığımda nedense çok ilgi çekmeye başladım. Erkeklerden sürekli çıkma teklifi aldım. Ama bu erkekler beni tanımıyordu bile sadece benim dış görünüşümü biliyorlardı. İki sohbet bile etmediğim erkekler bana nasıl oluyorsa aşık olduklarını söylüyorlar. Bahsettiğim kızsa çok komik eğlenceli anlayışlı zeki bir kız. Ama dış görünüşü yüzünden böyle dışlanması beni üzüyor. Kiloluyken aynı sorunları bende çektim. Ama kız sırf kilolu olduğu için böyle davranılmayı haketmiyor. Erkekler neden böylesiniz? Dış görünüş neden sizin için bu kadar önemli? Tamam bi yerde dış görünüşte önemli oluyor. Ama bakımlı olmak her şeyden daha önemli. Bu kız arkadaşım da oldukça bakımlı ben eskiden çok terler ve kokardım mesela ama bu kız hiç kokmuyor aksine çok güzel kokuyor. Erkekler neden bu kadar kötüsünüz?
Erkekler dış görünüş sizin için bu kadar önemli mi?