Sevgilisi olan erkek başka bir kızın ona olan ilgisini bilse nasıl davranmalıdır?
Sevgilisi olan erkek başka bir kızdan etilenebilir mi? Bu etkilenme hemen geçer mi?
Sevgilisi olan erkek başka bir kızdan etilenebilir mi? Bu etkilenme hemen geçer mi?
Sen sevgiline karşı ne hissediyorsun onu ne kadar çok seviyorsun önce bunlara cevap verip içinde daha sonra ben bu kişiye neden pas veriyorum sadece onun bana karşı ilgisini olduğunu bildiğim içinmi yoksa ben o kişiye karşı bir şeyler hissediyorum ve o kişide aradığım şey var bu aradığın ve sevgilinde olmayan eksiklik neyse sen bu açığı kapatmaya çalıştığın için o kişiye pas veriyorsun demektir.Çok seven birisi olsan zaten gözün başkasını görmezdi emin ol.
Tabiki de etkilenebilir.
Ayrıca her zaman sevgilisinden daha güzel kız, kendinden daha yakışıklı bir erkek vardır. Ama mesele kendi sevdiğin insana sadık kalmaktadır. Farkettiğin an duygularını geri çekilmesini ve sevdiğinin kıymetini bilip yola devam etmektir.
erkek sevgilisine bağlıysa pas vermez kimseye... ama o erkek sevgilisinden soğumaya başladıysa gözü dışarlara dönebilir,başkasından hoşlanabilir..
sevmiyorsa hoslanir da aldatir da, seviyorsa ve bagliysa kaale almaz baska kadinlari
Cevap
6Cevap
Sevgililik dediğin nedir ki?Millet evliyken bile başkasından etkilenebiliyo.Hatta karısından vazgeçip başka hatunlara kulaç atabiliyoken sevgilik sırasında böyle bir durumun olması da normaldir.Öyle etkinin geçip geçmeyeceğini ise sevgilinin tutulma miktarı belirleyecektir...
Gerçektende Öyle
Bu soruyu sadece erkeğin bir ilişki halindeyken bir başkasından hoşlanması olarak değil de her iki cins içinde sormak daha mantıklı olur. Bayanlarda ilişki halindelerken göz flörtü kurarlar ya da karşıdaki erkekten hoşlanırlar Erkeklerde hoşlanırlar. Burada devreye senin sevgiline olan ilgin ve alakan giriyor :)
Ayni bir kizin baska bir erkekten hoslanma ihtimalinin oldugu gibi, bir erkegin de baska bir kizdan hoslanma ihtimali olabilir. Begentiden baska birsey degil. Seni gercekten seviyorsa bir o bakista kalacaktir zaten.
erkektir, en ufaz bir ilgiyi farketmesin hemen etkilenir.. bazıları etkiye tepki verir bazıları sevgilisini/eşini gerçekten sevdiğinden ve saygısından görmemezlikten gelir ama etkilenir..
eger gercekten seviyorsa isterse jennifer lopez ilgilensin viz gelir tiris gider yok yuzeysel bir asksa ee tabiki etkilenir kisiden kisye degisir sahsen sevdigim kiz hayalimdeyken gozum kimseyi gormuyor
çok fazla düşünmeye gerek yok aslında biten ilşkilerin çoğu bu sebebden !
eğer sürekli olarak birbirlerini görüyorlarsa ortaya aldatmalar çıkıyor
canım.
yani böyle durumda hemen geçmiyor
sevgilisi var, yok farketmez. insanın ne zaman kimden hoşlaanacağı hiç belli olmaz
sevgilisi olan kişi erkek veya kız olabilir farketmez.herkes sevgilisi varken bir başkasından hoşlanabilir.önemli olan aynı anda idare edebilmektir.
etkilenir tabiki test edildi onaylandı
ama tavsiye etmem
böyle şeyler hiç kimseyi mutlu etmez sonunda
Etkilenebilir. Ama sevgılısıne baglıysa ve gercekten sevıyorsa,
etkılendıgı kısı tam onun istediği krıterlerde bırısı bıle olsa etkılenmeyle kalır
etkısıde gelıp gecer.
hoşlabilir,ama içinde saklar ve sevdiğinden vazgeçmez.Tabi erkekse.
Etkilenir ama gelip geçici bi heves olarak kalır.
dalga mı geçiyorsun?
(ben yapmam)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar