Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak. Sevgilim sürekli zorla popomu açıyor. Sonra sürekli sallamamı istiyor twerk yapsam herhalde bayılır. Mıncıklıyor ısırıyor. Popo tüylerime pamuk gibi diyip elliyor çok huylanıyorum. Bu kız normal mi sizce ne yapmalıyım lütfen yardım edin
Güncellemeler
+1 yıl
Anlayamadım arkadaşlar yani bu kızla evlenilmez mi diyorsunuz
Ben bile durduk yere kendimi gizli üyeliğe koyuyorum öyle yalan sorular söylüyorum ki fenomenler bile yazıyor... burda herkes yalan söyler.. relax bol şans
Kanka sende hep ya cinsellik konularında ya da nasılım sorularında gezinip duruyorsun... bir otur yerinde aga zaten yaşın kadar yerağm var bi otur yerinde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Burda yalan söylemek ekmek peynir gibi kolay herkes relax olsun... sjsjsj burda öz annesini sktiğini idda edeni bile görmüştüm...
niye yalan söyleyeyim durduk yere kardeşim
Ben bile durduk yere kendimi gizli üyeliğe koyuyorum öyle yalan sorular söylüyorum ki fenomenler bile yazıyor... burda herkes yalan söyler.. relax bol şans
götüme hastaysa karı ben napıyım
Demek kı popo fetışı var, agzınna sıçarsann bırdaha popona yaklaşmaz
Senin poppda normal olmayabilir hep birlikte bi bakalım değerlendirme sonucunu söyleriz
Bu ne biçim sevgi göstergesi sjsjsj
Midesiz bir kız arkadaşın var
götüme kurban ol
Sen olmuşsun veledi zina midem senin gibi götümde değil. Ha şey bir de oradan çıkan kadar faydan yok 😂😁
Rezillerrrr
allah allah
Kanka sende hep ya cinsellik konularında ya da nasılım sorularında gezinip duruyorsun... bir otur yerinde aga zaten yaşın kadar yerağm var bi otur yerinde
Rezalet!
nedenmiş
Yap gitsin ne var 😬😬
Senin kız gtcü
ayıp oluyor ama