Sizce bunun sebebi ne olabilir? Son zamanlarda da baya görülen bir şey bence bilmen benle aynı fikirde misiniz? Bizler neden tek eşle yetinemiyoruz? Bu gidişatının sonu sizce ne olur?
Bir insan neden sevgilisi varken başkaları ile konuşabilir ki?
Çağımızın etkisi malesef önceden aynı köyden aynı semtten insanlar birbiriyle evlenirdi flört vs yoktu zaten pek seçenekte yoktu ancak şu an 1 kişiyle konuşsan diğer seçenekler her dakika önüne çıkıyor insanoğlu da bir acayip olduğu için merak ediyor. Günümüz teknolojisinde bu mümkün değil (tek eşlilik) evliliğe kadar çok zor ihtimal kimse 1 dizi izlemekle yetinmiyor kimse 1 youtube kanalı izlemekle yetinmiyor çünkü seçenek var o yüzden benim fikrim gördüğüm ilk 3 saniyede kalbimi attıran karnımda kelebekler uçuran o kadınla acil evlenmek diğer seçeneklere bakmamak çünkü tanıdıkça artı ve eksiklerini görüyorsun aynı şekilde o kişide benim artı eksi lerimi görüyor ve film burada bitiyor.
- ... çünkü iletişimle hayatta kalıyoruz vekonuşmak, insanlar için hızlı ve etkili bir iletişim yolu.- Çiftler bir ilişki kurarken anlaşma yapar. Tarafların bu anlaşmaya göre davranması ahlaki olarak doğru olan. Benim için sevgililik ilişkisinde "bağlılık" başkasıyla konuşmamak değil, başkasıyla flörtleşmemektir.- Tek eşle yetinemeyen çok eşlidir. Bunda da bir sorun yok; yeter ki partnerine dürüst olsun.- Çok eşliliğin yaygınlaşması tek eşlilerin partner bulmasını zorlaştırır. "İdeal" aile yapısının bozulmasına da neden olur. Dolayısıyla, toplum düzeni bozulur.
Bence arkadaş olarak konuşmasında sorun görmüyorum çünkü hayat eşimizden ibaret değildir bütün hayatınızı karşınızdaki kişiye adarsanız o kişi gidince hayatınız diye birşey kalmaz tabi hem güzel arkadaşlarınız hemde sevdiğiniz bir eşiniz olabilir ancak eşiniz var ise ve başka amaçlar ile karşı cinsle konuşuyor iseniz o karakter yoksunluğu dur.
Ben anlamıyorum o tipleri. Sevdiğim birinin bir kelimesi bile beni ona bağlayabiliyor. Ya ortada sevgi yok eğlenmelik ilişkiler, ya da bir tane az geliyor demek ki anlamadım yani.
Karakter meselesi tamamiyle.. Fakat şunu açıkça görüyorum ki, insanlar artık tek bir kişiye sadık kalamıyor, tahammül ve saygı oranları düşük, empati az.