Flört ettiğim kızla buluştuk hiç kimseyle öpüşme dahi yaşamadım dedi ama öpüşürken fazlasıyla iyiydi ilk kez olan biri bu kadar olurmu acemilik çekmezmi
Yani hoşlandığım birisini öptüğumu hayal ederek alırım elimi ağız hizama. Normal ya da dille onla opusuyormus gibi yaparım. Gerçek gibi hissettiriyor. Karşıma. bir erkek gelse utanarak öpmem artık yani. Çünkü o kadar çok elimle yaptım ki dilimi çıkarırım :D masum öpmem. Ama sevgilinin tecrübesi olabilir bilemezsin ya da benim gibi libidosu yüksek biridir kendi kendine denemiş napacsgini bilen biridir
Yani başlangıç olarak elimi opmeyle başlarım gerisi gelir. Ama mesela uyumadan önce sevdiğimin beni öptüğünü ya da benim onu öptüğumu sadece hayal etmem alırım elimi. Ona iyi geceler der gibi bir öpücük kondururum :D tuhaf gelebilir ama çok gerçekçi oluyor ve hayalden ayrı olarak direk hissediyorsun
Kızlar Ne Diyor
Çok dizi veya film seyretmiştir belki de, malum her şeyde bi öpüşme koyuyorlar. Ya da bayağı kaptırmıştır kendini aşmıştır
Dilini çok iyi kullanıyordu elini nasıl desem çok güzel sevişiyordu çok şaşırdım
Vay be maşallah
Görmekle olmaz o dili vakımlayarak öpmek beceri ister
Aynen öyleydi
Bence konuş bi şekilde bu konuyu eğer daha önce böyle bir şey yaşadıysa ve yaşamadım dediyse güvenemezdim ben bir daha kolay kolay
Güvenemiyorum zaten şu an o günden sonra
Üzdün beee
Bilmiyorum ya napayım en
Çok da hevesli yaptık ama sonradan kafam dnk etti işimiz bitince o an hissetmedim öyle olayın heyecanından
Bir dahakine isteksiz görün bana böyle dedin ama böyle hissettim falan de bence
Ya konuşalım mı biraz
Birşeybdaha sırucam
Sevişirken okşadım onu seks olmadı ama titreyerek tatmin oldu buda bir belirtimidir
Resmen kusura bakma inleyerek boşaldı
Oooov en son flörttünüz ne ara bu raddeye geldi işler wğlwğwşw bilemiyorum valla hiç öyle bir şey yaşamadım bende fikir tükendi
Konuşalım işte
tamam konuş dinliyorum
Ben elimle çok öpüşürüm gayet de iyi opusecegimi düşünüyorum daha önce yapmadım ama. Elimle çok pratik yaparım yani
Nasıl yani elinle
Neeee elinle mi öpüşüyorsun vay be ilk defa böyle bi şey duydum
Yani hoşlandığım birisini öptüğumu hayal ederek alırım elimi ağız hizama. Normal ya da dille onla opusuyormus gibi yaparım. Gerçek gibi hissettiriyor. Karşıma. bir erkek gelse utanarak öpmem artık yani. Çünkü o kadar çok elimle yaptım ki dilimi çıkarırım :D masum öpmem. Ama sevgilinin tecrübesi olabilir bilemezsin ya da benim gibi libidosu yüksek biridir kendi kendine denemiş napacsgini bilen biridir
Hahaha desene elinle yapmakta iyiymiş
@anonimbiriyimtskodbb başka nasıl tatmin ediyorsun kendini öpmek istediğinde? Ben bu yöntemi buldum valla
Ama çok farklı şeyler dili kullanmak lazım falan sadece öylemi tatmin oluyorsun
Elinle öpüşen arkadaşım Bi dk yazarmısın yanlış anlama sadece merakımdan bir şeyler soracam istek atıyorum Okan olan
Yani başlangıç olarak elimi opmeyle başlarım gerisi gelir. Ama mesela uyumadan önce sevdiğimin beni öptüğünü ya da benim onu öptüğumu sadece hayal etmem alırım elimi. Ona iyi geceler der gibi bir öpücük kondururum :D tuhaf gelebilir ama çok gerçekçi oluyor ve hayalden ayrı olarak direk hissediyorsun
Lütfen yaz ya bu kafadan istiyorum 🤣🤣🤣
Mesaj at takipçi kabul etmem
Bende hayal ediyorum ama bu kadar gerçekçi yapamıyorum
Xperim düşük istek attım sen yaz bana
Normal
Nasıl normal
Bildiğin her detayı biliyordu
Tecrübeli
Normal değil
Eliyle yapmistir