KIZ ARKADAŞIM ASLA AFFETMİYOR :(?

Öncelikle şöyle başlıyım bayadır tanıdığım bir kızdı mahallede uzun süre sonra cesaretiöi toplayıp tanışmak istedim tanıştık ilk başlarla biraz aceleci davrandığım için çekini ama sonrasında ısındı bana. Baya zor şekilde inanırdım. Ben biraz kaybetme korkusu yaşadığım için ufak şeyleri bile kurcaladım hep üstüne gittim. Bir gün çok tartıştık bende sinirle normal çekildiğimiz fotoğrafı babasına göstericeğimi söyledim aptallıktan başka birşey değil ve affetmesine rağmen tekrar yaptım ama asla gerçekten göstermedim 2 kez aynı aptallığı yaptım. Aslında bu söylediğim tuzu biberi gibi oldu çünkü asıl sinirlendiği şey ilkten kalmaydı ben onun sürekli onunla konuşmak barışmak için çabaladım ona şiirler falan yazdım hatta hediyeler aldım ama bir türlü affetmedi affetmiyor yani o bile sinirle çok şey söyledi keşke küfür etseydim onu demeseydim 2. defa en azından en son buluşmaya ikna ettim ama bana aşırı kötü davrandı bir türlü dinlemedi arabadan inmeye çalıştı saat 19.30 gibi buluştuk yasak saatine kadar hep böyle olaylı geçti yasak saati geldiğinde arabadan indi bende indim bırakamadım dedim babandan dayak yerim gerekirse yine bırakmam konuşalım saat yasağı falan geçti 22.30 falan oldu 2saat boyunca konuşmadı sonra dedi ki şu kadarcık değerin vardı onu da yitirdin dedi bir türlü affetmiyor onun için rezil olmayı bile göze aldım defalarca özür diledim pişman oldum ben küfür etmeyi sevmiyorum bu sebepten ona sinirle böyle söyledim en son instagramını aldım şifresini falan başkası var mı diye baktım yok yani konuştuğu falan zaten hep gösteriyordu wp instagram kafamda kurdum boştan yere bunları da üstüne ekledi ve artık aşırı derecede uzak dur falan diyor. Ne yaptımsa affetmedi beni gerçekten sevdiğine eminim çünkü bu olaylardan önce onunda gözleri doluyordu seviyordu ama güvenmiyordu. Zaman gerek belki bilmiyorum ama sabredemiyorum toparlanmıyor hep onu düşünüyorum işi gücü bile bıraktım mahvoldum üzüntüden kötüyüm üstesinden gelemiyorum. Affetmesi için başka ne yapabilirim? :(
KIZ ARKADAŞIM ASLA AFFETMİYOR :(?