Çok güzel bi iliskimiz vardı bi kac gün sogukluk gordi aramıza sevgimi yitordim dedi son kez bulustuk ayrıldi heryerden de enelledi ona sürekli yazdığım için
Ondan uzak durmamı istiyor
Pisman olup da bir gün dönmek ister mi? Dönmese bile kalbime gömmekten baska carem yok nasıl atlatırım
Bu süreci cok canım acıyor kızlar?
Ondan uzak durmamı istiyor
Pisman olup da bir gün dönmek ister mi? Dönmese bile kalbime gömmekten baska carem yok nasıl atlatırım
Bu süreci cok canım acıyor kızlar?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Öyle bir pişman olurki. Gördüğüne inanamassın.. (yaşadım)
Cidden olur mu senin düşüncenle , bak heryerden engellemesine rağmen benden uzak dur demelerine rağmen mi beni hayatından koplw çıkardı bildiğin ana çok mutluyduk zamanîda ciddwn pişman olur mu , sen yaşamıssın ne kadar zaman sonra pismsn oldu affettin mi döndüğünde
1haftadır ayrıyız 1,5senelik iliskimizi bitirmek istedi:(
Çok çabuk pişman oldu. Benim ilişkim 3 buçuk yıllıktı. Beni düşünmeden birakıp gitti. Dödüğünde çok güçlü bir kadın olmuştum. Mutlu olmak için ona ihtıyacım olmadığını söyledim😊
şu an benim ona çok ihtiyacım var , elimden gelen birşey kalmadı ama
Zaten istediğimiz şeyler biz vazgectikmi geliyor bu bi kural sanırım
Ama ben onu sevmeyi durduramıyorum , pisman olmam dedi ama olucakdır elbet çûnkü haketmedim bu ansızın gidişi
Elbet seversin. Ama o senden vazgecmeyi biliyorsa. Sevmiyor demektir. Zamanla umarim dogrulari gorursun. Allah gonlune gore versin..
Zamana bırak her şeyi zamanla emin ol unutcan sabır et biraz sadece unutursun
bırak gitsin hiç umurunda olmasın seninde
Olmaz