Kızlar maddi durumum iyi, işlerim falan iyi. bir sevgilim var gezmeyi harcamayı çok seviyor geziyoruz yiyoruz falan. Gerçekten sevdiğine emin olsam paranın önemi olmaz. Ama merak ediyorum sevgilim beni gerçekten seviyor mu yoksa param için mi benimle, nasıl bir testle bunu anlarım yardım lütfen?
Cevabın nedir?
+1 yılTest edildigini anlamadığı bir test etmen gerek. Yani demek istedigim sen ona işten atildim desen sonra da o senin yine de yaninda olunca seni test ettim dersen çok bozulabilir. Bence ailene vermek için para biriktirmen gerektiğini onlarin cok paraya ihtiyaci oldugunu bu yuzden de bu aralar maddi sıkıntın olduğundan filan bahset. Hatta biraz daha tutumlu olmaliyim de. Ne bileyim kendini belli eder o ara herhalde. Seven bir kız o zaman mutlaka az harcayalim filan der. Hatta kendi vermeyi bile teklif edebilir. Olmazsa bulustugunuzda biraz daha ucuz yerlere gitmek istesen ya da cimrilige getirmeden bişeyler yapsan tepkilerine bakabilirsin. Sonra da para ihtiyacinin kalmadığını arsayi sattiklarini filan söylersin. Umarim anlatabilmişimdir
13 Yorumla- +1 yıl
durumu anlatamadm :) ailemle alakam yok kendime ait 2 tane işyerm var kimse işten atamaz iş benm yani
- +1 yıl
Ya o zaman ne bileyim işlerinizin bozulduğunu söylersiniz. Isten atıldım diyin demedim zaten, uzun yazdim o kadar lütfen dikkatli okuyunuz, asıl ana tema o değildi.
- +1 yıl
hmm anladm pardon :)
En İyi Cevaplar
icra geldi falan de bakalım napacak ama hala sevmeye devam ederse kısa bir süre sonra babam işleri yerine koymuş dersin mantıklı bence
142 Yorumla- +1 yıl
ya babam yoksa :D babamn parası ve işi değil benm işim babam memur yani ben batsam babam hayatta kurtaramaz :D
- +1 yıl
ben çalışıyorm evet :D
- +1 yıl
arkadaşm neden anlatamıyorm iş benm patron benm kimse atamaz beniii ticaret yapıyorm :D
- +1 yıl
şimdi varsa fikrn söyle :D
- +1 yıl
anlaşma yaptıgımız firmalar işten vazgeçti 2 ay içinde yeni firma bulamazsak batıcam de bütün firmalar başka yerle anlaşmış çok çok zor %90 ihtimalle batıcam napıcam ben artık asgari ücretle çalışmaya başlasam iyi olur de sende çalışırsın beraber geçinip gideriz artık lüks yerlerede gidemicez artık
- +1 yıl
o kadar mı paraya düşknsn :D
- +1 yıl
tamam gerçekten sevdikten sonra bende zaten parayı esirgemem yani yesn :D ama gerçekten sevsn yoksa sırf yemek için benmleyse sıkntı
- +1 yıl
isim yok, alaşma yaptığmz firma yok biz üreticiyz :D yani onlar bizmle anlaşp mal almak için kapımıza geliyolar :D
- +1 yıl
ben ölsem memleket sevinr heralde :D onun da üzüleceğini sanmam :D
- +1 yıl
sana kanım ısındı dur en iyi cevap yapıym :D
- +1 yıl
hiçbişe edemezsn :D
- +1 yıl
teşekkür ederm dedn ya bende hiçbirşey edemezsn dedm :D
- +1 yıl
arabayla gezdrmek yerine el ele gezeceğm :D lüks restoranlar yerine banklarda oturtacağım :D cimrileşeceğm ne gerek var bir yemeğe şu kadar para vermeye falan :D
- +1 yıl
:D neye alıştıraym :D
- +1 yıl
ne biriktrcm zaten var bir sürü :D
- +1 yıl
bende öyle yaptm emin ol çok çalştm hayatımı anlatsam oturur ağlarsn bugn bişeyler varsa elmde hep kendm yaptm babam sıradan bir devlet memuru ve bana 1 kuruş kalmadı. ortaokula başladığmdan beri de 1 kuruş para almadm babamdan. verdiğim oldu aldığm olmadı
- +1 yıl
La madem çok paranız var evlenince beni evlatlık alsanıza :)))))))
- +1 yıl
nasl yani meslek :D devlet işi mi yoksa ticaret mi :D
- +1 yıl
olr alrm :) skreter olabilrsn :D veteriner arıyoruz şu ara :D :D
- +1 yıl
bize vahşi gaddar bir veteriner lazm :D 3000 tane tavuk var hepsini serice elden geçirck :D sokup çıkarcan atcan kenara sokup çıkarcan atcan kenara hızlı hızlı :D
- +1 yıl
cıık sen olmazsn :D mesaj atamıyorm sana ya sen atar mısn :D
- +1 yıl
çıkcm birazdan balkona :D pc kapatcam :D tel de ks donukluk yapıyo :D face ekle diycktm varsa
- +1 yıl
ama ben konuşmak istiyodm :D tamam ksdn mesaj at :D az daha pcde duraym snn için
Kardeşim bence dürüst bir insansa denemene bile gerek yok derim ama kızın durumu nasıl iyimi mesala sana aradada olsa hediye alıyormu ya da bnmle para harcıyorsun felan filan diyormu yoksa bunları hiç iplemiyormu biraz analiz et öyle dene sonra denersin yoksa kızı üzebilirsin
07 Yorumla- +1 yıl
yaa hediye alr :Dgezerz falan ben hesap ödetmem elini cüzdanına atar da artık heralde öyle rol icabı atıyo
- +1 yıl
bende adettr yani oturduğm masada hesap ödetmem :D sevgilim olsn arkadaşm akrabam falan farketmez. salak diyebilrsn ama deilm bu da benm kurallarmdan :D benm masamda kimse hesap ödeyemez gibi bir takıntm var :D
- +1 yıl
elini her zaman çantasına atar falan ama o çıkaramadan ben verirm hemen :D gönülsz gibi atıyo gibi elini yani :D
- +1 yıl
bilmiyorm artık zman göstercek
Gizli Üye(30-35)+1 yılParanın ucunu biraz kesin bakalım size karşı hala aynı mı davranacak yoksa değişecek mi. Bir süre para harcamayın onunla birlikte iken maddi sorunlarım var diyerek bahane edilebilir. Değişirse zaten yol ver gitsin :)
03 Yorumla- +1 yıl
hmm bu aklıma geldi tabi ama daha farklı fikirler çıkar diye sizlere sorayım dedim
Cevap sahibi+1 yılBorç iste :D 1-2 sefer
Cevap sahibi+1 yılAl sana ütopik bir fikir :D
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
13Cevap
Bu aralar durumum çok kötü borçlarım çıktı felan de bakalım davranışları ne yönde olucak.. Üzlme geçer birşey gibi seni rahatlatmaya çalışırsa senin durumuna üzülüyor ve değer veriyor. Ama neden öyle oldu çabala borçlarını kapat felan derse seni kullanıyordur.. Sen yine de önyargılı olma..
17 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler değerli önerilern için dikkate alacağım :)
- +1 yıl
tabiki her ihtimali düşünmek lazm :D
- +1 yıl
teşekkür ederm :)
- +1 yıl
ne demek ki? :D
ya biraz cani sıkkın gibi yap neseli olma sonra otur konus bir muddet disimizi sıkmamiz gerekiyor pahali yerler yok hediye yok belki bir muddet olmayabilir akibet belli degil yine de benimle misin de. ama yuz yuze de yuzunden anlarsin zaten bir dusunurse birak gitsin
13 Yorumla- +1 yıl
bende bunu düşündm aslnda ama belki sizlern daha iyi cevabı fikri olr diye sormak istedm.. hemen herkes aynı fikrde galiba bunu yapcm
- +1 yıl
hmm olabilr tabi :D
B'nce yalan söyleyip oyun oynama derim bn eğer anlaşılırsa kızı kaybedebilirsin. Bana güven eksikliğin mi var deyip gidebilir ama merak ediyorsan yüklicem bir borç üzerime kaldı. Ödediğim için param yok kadar az de tepkisine göre anlarsın hadi iyinşanslar :)
12 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederm :)
babamın bana bir öğüdüdür. arkadaşlarınla gezerken yalandan bir yerde dur ayakkabı bağcıklarını bağlamaya çalış eğer durup seni bekliyorlarsa onlarla devam et yok eğer beklemiyor da devam ediyorlarsa muhabbetini kes ve gittiğin yoldan geri dön derdi. şimdi senin yapacağın şeyde her zamanki durumun dışında bir süreliğine zıt bir duruma bürün bak bakalım tepkisi ve davranışları nasıl olacak iyi zamanından daha çok yanında duruyorsa sevdiğinden emin olabilirsin diye düşünüyorum.
10 YorumlaBence bu cok yalnis bir dusunce.. o seni herhang bir konuda test ederse hosuna gidermi? ya da onu test etsen ve kiz yinede sevse testi gecse kendini kotu hissetmezmisin? onuda gectim kendine yakistirabiliormusun boyle cocukca seyleri? Uzunca kizin gozlerinin icine bak anlarsin ozmn kiz sana asikmi degilmi diye ve boyle suphelerdende kurtar kendini iliskin icin hic iyi degil
01 Yorumla- +1 yıl
sen de haklısn yaa pfff. s
+1 yılGezmeye gotur alis veris icin bir magazaya gir ve bir kac seyler al kasaya gel tam odeyecekken ya en son parayida borcu odedim bir kac ay cebimi kismam gerekiyor falan de ama bo esyalarida almadan cikin.
bir kac gun boyle davran tepkisine gore yonunu belirlersin.09 Yorumla- +1 yıl
bu benm de karizmamı çizdirir insanlar arasnda :D yani alışveriş yaptığm 2-3 yer var onlar da hep tanır yıllardır aldığm yerler :D 1-2 cebmde para çıkmasa almadan çıksam çizilrm :D
- +1 yıl
Tanimadgn bir yere git :D bir daha ne zaman gorursun allah bilir :D
- +1 yıl
bence bunu yapmamak daha iyi yani gururum var bişe alsam da param çıkmasa ezilrm :D
- +1 yıl
Aman ya ne gururu ben gurur falan takmazdm :D
- +1 yıl
olmadığı içindir :D
- +1 yıl
Gururlu olunca noluyo
sevdigine kavusamiyosun
ac kaliyosun
arkadasn olmuyor
yalniz oluyorsun
issiz kaliyosun bence olmamasi olmasindan iyidir :D - +1 yıl
hepsinin merkeznde para var :D para olnca sahte de olsa dostlarn, sevmese de sevgilin veya istediğin kız :D iş zaten var :D yalnz asla kalamıyosn istesende :D :D
- +1 yıl
Neyse ben sadece cevap verdin gerisi sana kalms :D
- +1 yıl
tamam teşekkür ederm :D
+1 yılSınanmak çok kötü bir his oluşturur bunu da bilerek bu işe kalkış. Sonuçlarındaki tehlikeli kısmı da göze alıyorsun unutma. Daha basit bir ortamda mutlu olabiliyor mu ona bak. Ben sınandığımı sezecek olsam iyi bir çevirirdim hedefi... Buna da dikkat et :)
016 Yorumla- +1 yıl
daha basit bir ortam derken nasl bir ortam mesela :D
- +1 yıl
Ya ne bileyim her zaman gittiğiniz yerlerden farklı onun beğenmeyeceğini düşündüğün bir ortamda özel bir şeyler hazırlayabilirsin. Odaklandığı şey sen misin yoksa şartlar mı bakarsın işte. İlla mekan olmak zorunda değil. Kız arkadaşını sen tanıyorsun :)
- +1 yıl
tanısam size sorar mıym yaa :D
- +1 yıl
Yok artık ⊙_⊙ sevdiğini bildiğin şeylerin zıttını düşün bi..
- +1 yıl
düşündm :D
- +1 yıl
Sen yolunmayı seviyorsun iş falan çeviremezsin anlaşıldı. :D
- +1 yıl
amaaan parasıyla değil mi yenisini alrz madem para için seviyo :D
- +1 yıl
Al madem :) onu tanımadığından seninde pek sevdiğin söylenemez öyle mi dersin?
- +1 yıl
yaa ben seviyorm aslnda ama çevremde menfaatçi çok sadeece sevgilimde onlardan olabileceğini düşünüyorm
- +1 yıl
Seviyorum dediğinin sevdiklerinden haberin yok :) o zaman neyi nasıl seviyorsun derler adama.
- +1 yıl
Ne iş yapıyorsun merak ettim şimdi o. O
- +1 yıl
pff kafamı karıştrma saçma sapık :D
- +1 yıl
Harbi sen oyun falan çevirmeye kalkma ya :D
- +1 yıl
neyini merak ettn işimn :D organik yumurta üretm çiftliğimz var yumurta üretiyorum doğal, bir de bardakta mısır var mısırika onun bölge toptancılığı :) tüm doğu anadoluya mısır yolluyorm yani
- +1 yıl
İyi bakalım hayırlı işler bol kazançlar :)
- +1 yıl
teşekkür ederm :D
Guvenmiyorsan ayril kardesim test tahlil falan olunca ne anlami kaliyo ask denen duygunun. bide rontgen cektir oldu olcak
11 Yorumla- +1 yıl
:D :D
batmak uzereyız fılan de ısler yolundada gıtmemeye basladı de bellı eder kendını zaten davranıslarıyla
111 Yorumla- +1 yıl
sanmam ki :D
- +1 yıl
basardm tekmeyi napcam derse :D
- +1 yıl
neresine :D
- +1 yıl
:D tamam burnuna :D bidaha kimse bakamasn da evde kalsn :D
- +1 yıl
irem derici kim :D hiç yüzünü görmedm :D müslüm gürsesten sonra müzik dinlemiyorm arada arabanın radyosnda ne çalarsa
- +1 yıl
ehh fena değil hanii :D
bir arkadaşına kefi olduğnu onunda parayı ödemediğini borcun senin üstüne kaldığnı söyle. biraz idare etmeliyim aileminde durumu bilmemesi gerekiyor faln de harcamalrını biraz kıs anlarsın
314 Yorumla- +1 yıl
bu da mantıklı bak denenebilr direk battım demektense bunu demek daha iyi
- +1 yıl
bana mı çakar :D töbe töbee
- +1 yıl
pff kafam karıştı yaa :D
- +1 yıl
evet mantıklı :D harbi kafan çalışıyo senin :D geleceğin parlak ticarete gir :D
- +1 yıl
öğrenci mi :D
- +1 yıl
hmm ne iş yapıyosn :D
- +1 yıl
hmm sermayen yok mu ufaktan iş yap :D boşver kpssyi devlet işi falan yalan hikaye
+1 yılinsanları test etmekte ne eğer varsa şüphen ayrıl yoksada güven aşk cesaret ister diye boşuna dememişler cesaretin varsa devam yoksa bırak
12 Yorumla- +1 yıl
haklısn ama işlerm şimdi iyi ya bign kötü olnca bırakıp giderse daha kötü olmaz mı benm için
- +1 yıl
bırakmıyacağını bul o zaman emin ol
Aşk İlişkileri konusunda 690 cevap paylaştı. bir yere gideceğiniz zaman, Bankaya para yatırdım üzerimde hiç nakit kalmadı de. eğer olsun bende var derse seviyodur. Napçaz şimdi? bendede yok derse, parasak kaynağı sana bağlamış demektir :)
10 YorumlaAnlarsin ztn luks yerleremi gitmek istiyor hep yoksa snle oldktan snra grisnn onemi yok mu diyor
116 Yorumla- +1 yıl
ya o bişey demiyor ben lüx takılmayı seviyorm yani o şuraya buraya gidelim demiyor öyle biniyoruz ben zaten iyi yerlere götürüyorm hep
- +1 yıl
hmm denenebilir bu da yani direk battm demekten daha mantıklı :D
- +1 yıl
burada şu an bunları sorduğumu duysa napar acaba :D uyuyo Allahtan :D
- +1 yıl
pff yaa benden daha zengn birini bulup hayatına mı soksam :D bakalm sevecek mi ne diyckl beni aldatacak mı onunla
- +1 yıl
eveet para böyle işte.. son 3 yılda işlerm tavan yaptı yani beklemediğim paralar kazanıyorm ve 3 yıl önce hayatmda olmayan onlarca insan şu an hayatmda.. haliyle 3 yıl önce yoktu da şimdi niye var dediğinde anlayabiliyosn cevabı.. sevgilim de onlardan biri
- +1 yıl
işte sevgilim de bu son 3 yılda hayatıma girdi bu yüzden şüpheliym yani bu kadar menfaatçi arasında temz biri olabilr mi yoksa o da mı öyle diye
- +1 yıl
işte önemli olan o test metodu :D
- +1 yıl
tamam denemek lazm :D
Eskiden kalma bir vergi borcunun çıktığını kazanılan paranın o vergi borcunu ödemek için biraz kısıtlama yaptığını söyle. Yine buluşun, gezin ama para harcamayın yani. Bu yalandan sebeple, bakalım nolcaK?
01 Yorumla- +1 yıl
bak bu mantıklı :)
kredı borcum var odemeye param yetmedı ıcra gelıcek fılan de tedırgın oluyosa para ıcındır :)
12 Yorumla- +1 yıl
çok zekisin :)
Bir gün söyle işini arabanı ne varsa kaybettiğini fakat belli etme eskisi gibi alışverişe götürme yedirme içirme en fazla garanti 3 gün sonra belli olur düşüncesi yanındamı deilmi
10 Yorumlatest etmek hoş değil. param için mi benimle birliktesin de.
13 Yorumla- +1 yıl
o da kesin doğruyu söyler evet paran için seninleym der :D
- +1 yıl
sanmam :D
nakle sıkıştım aşkım zor durumdayım de ama borç para isteme , eğer kendiliğinden çıkarıp verirse tamam dır kız seviyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı.
+1 yıltest kitapçığımı kız bide şık koysaydında kolay olurdu :))
10 Yorumla
+1 yılborcum var sanırım artık kemerleri sıkmam gerekecek ve maddi imkanım eskisi gibi olamayacak de bakalım ne dicek ve baya bir süre harcama yapma
12 Yorumla- +1 yıl
ama bence paran için seninle değildir yani sen anlarsın hareketlerinden
- +1 yıl
anlayamıyorm işte yaa bu yüzden yazdm buraya
cok kolay biraz para harcamayı kes işler kötü vs de hediye almayı gezdirmeyi kes bak gör tepkisini 180 derece değişir o zaman sevmiyorsa.
05 Yorumla- +1 yıl
benm de aklıma ilk bu geldi ama sizlere de sorayım belki farklı şeyler çıkar dedm
- +1 yıl
cin gibi aynen o da böyle gözüme baksa aklımı okur :D
- +1 yıl
anladm :D denerm :D aklıma ilk gelen buydu benmde ama sizlern farklı bir fikri olr diye sormak istedm
bilmiyomusun bunu nasil yapicagini cidden harcanmiycak seyler yap islerim kötü diye anlar en fazla eger neden maddiyatsa cikar 1 aya
05 Yorumla- +1 yıl
hmm daha etkili bir yol yok mu daha güzel
- +1 yıl
basarmış tekmeyi :D
- +1 yıl
işte bilmiyorm. D şimdilik işlerm güzel ama bign kötü olrsa ve bırakır giderse acı çekerm bu yüzden şimdiden gerçek niyetini bilmek istiyorm
Seni aniden işten çıkardıklarını ve halihazırdaki borçlarını ödemek için elindeki çoğu şeyi satman gerektiğini falan söyle işte. Zor değil ki.
05 Yorumla- +1 yıl
beni kim işten çıkaracak iş zaten benim :)
- +1 yıl
battm dersem elimdekileri satmam lazm arabamı görecek işyerine ya da çiftliğe gittiğimi görecek diyecek hani batmıştn niye gidiyosn :D
- +1 yıl
o zaman başka bir kız bulcam o da aynı olcak param için mi benm içim mi diye düşüncem :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılbro benim eniştem var yazılımcı :D kuzenimle evlenene kadar aldıgı 10 bin tl maası 1500 lira diye söylemiş evlenmeden önce eski ayakkabılar felan giyiyormus çakal :D param yok nasıl ev alıcaz aile kurucaz muhabbetleri yapıyormus arada :D
07 Yorumla- +1 yıl
ama benm için o fırsat çoktan geçti kız herşeyi biliyo bankadaki paramn miktarına kadar :D
Cevap sahibi+1 yılne iş yapıyon sen?
- +1 yıl
organik yumurta üretim çiftliğimz var 3000 tavuk, bir de gayrimenkul alıp satıyorum vs
Cevap sahibi+1 yılyumurta işinden zarar etmiyonuz mu la yem cok pahalı :D
- +1 yıl
yok salma yapıyoruz yani açıkta dolaşıyolar gün boyu çok az yem yiyorlar ayrıca kendi arazilermz ve yem makinelermz var hazr yem almıyorz ayrıca organik yumurtanın tanesi 60 kuruş :D zarar yok kar çok
Cevap sahibi+1 yıl60 kuruştan tanesini pazarlıyabiliyorsanız iyiymiş supermarketlere mi veriyorsunuz?
- +1 yıl
perakende mağazamız var orada 60 kuruş kolisi 17.5 lira..
toptan satışlarımızda 45 kuruş ve kolisi 14 lira
seneye tavuk sayısını 10.000 yapıp bölgesel pazarlamaya ilerleyen yıllardada ihracat yapmaya çalışacağız
+1 yılturnosola batır mavi bazik kırmızı çıkarsa asitikdir. ama bu bilgi seni tatmin etmezse "iflas ettim" de. ondan sonraki hal ve hareketlerine bakarak asidik veya bazik olduğunu çözebilirsin :)
00 Yorumla
+1 yılkanka mekana gidin cüzdanımı arabada unutmusum sen öde de, yüz ifadesinden anlarsın zaten
10 Yorumla
+1 yılBı bulusmanızda de cuzdanı unutmusum bu seferlık sen odermısın de gorursun:D
018 Yorumla- +1 yıl
:D bir seferlik öder heralde yani :D ben sürekli soruyrm
- +1 yıl
tamam ıslerın ıyı gıtmedıgını soyle borc ıste bı mıktar. pahalı hedıyeler alma hatta hedıyelerı bır muddet kes
- +1 yıl
bir miktar dediğin ne kadar borç istiym babası emekli bir memur yani öyle bana borç verebilecek bir konumda deiller muhtemelen veremez istesem. isteynce 100-200m istemem bilir o kadara minnet etmeyeceğimi çok isteynce de veremez heralde
- +1 yıl
o zaman ne de ne de ımm tek yasıyosan su ara sıkısıgım bu ay evımı temızle de:D:D
- +1 yıl
temizlerse seviyo yani :D
- +1 yıl
öff bee para sıkıntım var sıkısıgım su ara de ne bıleym ıste şu an yaptıgnız hıcbısıyı yapma ucuz yerlere gıt anlarsn. ben o kızı gorsem yuzune bakınca anlarımda neyss:D
- +1 yıl
o kadar zekisn yani :D :D atla uçağa gel bir yüzüne bak git bidaha aynı gün :D biletler benden :D
- +1 yıl
ya cıddıyım bak resm falan yok mu bız kızlar anlarız ne oldnu. ç:D
- +1 yıl
resm var ama paylaşamam burada :D çok kıskancm :D
- +1 yıl
ozelden att bee:D
- +1 yıl
hayr resm falan isteme :D yok resm :D
- +1 yıl
ıyı tamam
- +1 yıl
trip yapma ufaklk :D
- +1 yıl
ufaklık?
- +1 yıl
:D genelde kullanırm :D yanlş anlama :D
- +1 yıl
tmam
- +1 yıl
tribini ısırdığm :D
Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı. işler kötü de ama bunu anlarsa ve bu yalnızca senin kuruntunsa seni affetmez
01 Yorumla- +1 yıl
evet o da var
Paraya sıkıstım de ve cůzi bir miktarda borc iste ondan
05 Yorumla- +1 yıl
bu dediğn olmaz yani babası emekli bir memur.100-200 liraya minnet etmeyeceğimi bilr, dediğim gibi durumum iyi yani.. ee yüksek bişeyler istesem 5-10 bin falan onu da bulamaz yani mantıksz gibi :D
- +1 yıl
yani insanlık hali onda da olamayabilr o esna da hiç mi parasız dışarı çıkmadn? o an üstnde para yok diye sevmiyor diyemeyiz ki
- +1 yıl
pek de yeni değil 6 aylk:D çevremde menfaatçi çoook :D
+1 yılOnu test etmek istediğine göre sen gercekten sevmiyorsun bence
03 Yorumla- +1 yıl
ne alaka sadece beni mi paramı mı seviyo diye merak ediyorm
- +1 yıl
Aslında demek istediğim seni böyle düşündürecek ne yaptı sevgilin
- +1 yıl
sevgilim bişey yapmadı işlerm son 3 yılda çok iyi. yani hatrı sayılr paralar kazanıyorm. ve 3 yıl önce tanımadığm onlarca insan var hayatmda menfaatçi falan.. sevgilim de 6 aydr hayatmda işte acaba o da öyle birimi diye merak ediyorm sadece
ayrıl. ayrıldıkdan sonra kopegın olup kul kolen olursa paranın pesındedır. pesınde kosmuyor umursamıyorsa paranın pesınde degıldır.
00 YorumlaBirgun basit yerlerde takilmayi teklif et, araban varsa bir iki gun arabayi kullanma.
07 Yorumla- +1 yıl
arabayı kullanma :D haha sevgilimi kullanmam daha iyi yaa arabamsız naparm :D
- +1 yıl
yürüyelim yani :D aynen fakirler gibi el ele tutuşp sonra parkta banka oturalm :D :p
- +1 yıl
kızla 6 aya yakın oldu,5 yıldır işlerm var son 2 yılda yıldızım iyice parladı param tavan yaptı.. bununla beraber tabi etrafımdaki insanların da artışını farkediyorum heleki genç daha 23 yaşnda genç bir zengn olduğm için yol göstermek amacıyla hayatıma girenler falanlar filanlar.. sevgilim de onlardan mı merak ediyorm..3 yıl önce hiç tanımadığm onlarca insan şu an hayatmda.. birisi de sewgilim
- +1 yıl
yaa tanışmamız şöyle oldu kendi şehrimizde 5 kız 5 erkek öğrenciye burs verme kararı aldk ünide karşılıksız. işte başvurular falan sonra burs verdiğimiz öğrencilerle bir yemekte buluştuk orada gördm hoşuma gitti falan. sonra burs için aldığmz telefon vs bilgilernden ulaştm mesaj attm konuştk biraz sonra bign başbaşa yemeğe çıktk öyle 1-2 zaman sonra oldu
+1 yılişlerim kötü gidiyor de bir süre gezmeyin sonrada borç iste bişeyi ödeyemedim de o zaman anlarsın
00 Yorumlabir resmini at anlariz
16 Yorumla- +1 yıl
nasl yani ne alaka :D
- +1 yıl
Aynen ya +1
- +1 yıl
yok size resm falan :D
- +1 yıl
ben bilcm tabi :D
+1 yıltest test test ölür bak kız :D
16 Yorumla- +1 yıl
:D :D allah korusn :D
- +1 yıl
:( niye yaptn bunu gece gece
- +1 yıl
noldu :D
- +1 yıl
insanlık ayıbı :D
- +1 yıl
:DD
+1 yılEgo tatminine gelmiş arkadas
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKlasik battıgınızı söyle :)
025 Yorumla- +1 yıl
batmayacağımızı biliyor yani öyle küçük bir işimiz yok :D batacak bir iş değil yani :D
Cevap sahibi+1 yılhmm ozaman ailen seni evlatlıktan reddetti :)
- +1 yıl
iş ailemin değil sadece bana ait :) yani herşey bana ait bir kuzenm var yardm ediyo ama ortak değil sadece yardmcı. yani herşey benm üstüme ailemle alakam yok
Cevap sahibi+1 yılabi ihtimal bırakmadın yaaa :D
- +1 yıl
:D durumum bu işte :D
Cevap sahibi+1 yılvahim :)
- +1 yıl
:D terkediym en iyisi
Cevap sahibi+1 yılbilemicem ama öyle bir anda ne biliyim aklına takılan kurtla hareket etme cirkinmisin bu arada :D
- +1 yıl
yoo çirkn deilm ama çok da yakışıklı deilm :D orta halli sıradan bişeym işte :D
Cevap sahibi+1 yılolsada olur olmasada olur :DD saka bir yana birden hareket etme tavırlarından falan anlıyamaz msn
- +1 yıl
bugüne kadar anlayabilseydm buraya yazmazdm :D yani iyi içten geliyo gibi ama sanki param olmasa bırakacakmış sanıyorm :D
Cevap sahibi+1 yılpsikolojiktir kzıın durumu nasıl okul falan aranızda kac yas fark war
- +1 yıl
ben 23 kız 21 yaşnda. okul öncesi öğretmenliği okuyo, babası emekli bir memur orta halli
Cevap sahibi+1 yılvalla hacı kızın gözü yükseklerde diilse seviyodur :D
- +1 yıl
işte demek istediğim nasl anlaycz gözünün nerede olduğunu :D
Cevap sahibi+1 yılnereye bakıyosa ordadır diye haywanca bir espri yapıcam :D bilmyormki durum farklı aklıma bişi gelmedi
- +1 yıl
kafanı duvara vur hadi beni zahmete sokup elimi kana bulama :D o nasl bir espri :D
Cevap sahibi+1 yıl:D.
- +1 yıl
halen gülüyosn utanmadan. D
Cevap sahibi+1 yılama bu saatte espri de bu kadar oluyo taam mı :D
- +1 yıl
bence yatmalısn uykusuzluğn yan etkileri :)
Cevap sahibi+1 yıltamam annecim :D
- +1 yıl
öhömm öhömm :D
Cevap sahibi+1 yıl(-_-)
- +1 yıl
:D :D :D
+1 yıltest edeyim derken test-isleri alma eline de.
00 Yorumla
+1 yılsözlerinden anlarsın :D benceee
00 Yorumla
+1 yılBorç iste
01 Yorumla- +1 yıl
:D ne borcu
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi