21 yaşındayım 2 senelik evliyim ama kaçtır aldatılıyorum. Kocamı kazanmak için çabalamam gerekir mi sizce çünkü her gördükçe kadınla konuşmasını bende azalıyor gibi. Kararsızım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAldatılıyorsanız bundan eminseniz..
onu kazanmak için çabalamak sizce gerekli mi
netice de zaten size değer verse ve sevseydi böyle bir haltı yemezdi..
Velhasıl kırıp dökmeden bitirmek en iyisi güven bitmiş ne olsa..
gerisi olsa ne olmasa ne10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı durum bende de var al karşına adam akıllı konuş çünkü konuşamayınca aranızdaki ilişki tükeniyor , kendin tükeniyorsun , yorgun hissediyorsun, zamanla aranızdaki bağda yavaş yavaş kayboluyor ister istemez o sinir o öfke ve kin bitiriyor aşkı ilişkiyi.
Eğer hala devam edicekse ya da ediyorsa bu konuyu uzatmamanı yeğlerim. Ayrıca çocuk olunca düzeliriz palavralarına da kulak asma derim çünkü çocuk olunca bir takım mecburiyetlerde beraberinde geliyor. Kalsan dayanamıyor , gitsen gidemiyorsun. Hoş ben defalarca konuştuğum halde o devam ettirdi ama benim kabahatim buna müsade etmemeliydim. Gerekirse biraz zaman verelim de beni annemlere bırak kafami dinlemek istiyorum de ayrılma korkusu sarıcaktır.00 Yorumla
+1 yılFoto sana aitse genç ve güzel bir kadınsın. İki senelik evlilik demek henüz yolun başı demektir. Yani daha yeni evli olmanıza rağmen kocan senin güzelliklerini yaşamayıp başka kadına ilgi duyuyorsa ilerleyen yıllarda bu hataya defalarca düşecektir. Sana tavsiyem evliliğini kurtarmak gibi bir çaba içerisine gireceksen bile kocandan emin olana kadar çocuk yapma.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 965 cevap paylaştı.
+1 yılkonuş tabii ki fakat konuşurken o inkar ettikçe sen elindeki delilleri ortaya koy yoksa inkar ederek seni paranoya yaptığını ortaya koymaya çalışır yani suçlu iken haklı çıkmaya çalışır
yaşın genç aptal yerine konmak ve bu tip insanı çekmek zorunda değilsin madem sevmiyor istemiyor ayrıl gitsin00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
84
Cevap
103Cevap
+1 yılben her zaman şunu diyorum evet insanoğlu hatalarla doludur ve hatalar bizim içindir fakat bazı şeylerde vardır ki affedilmez çünkü affedilse aynı hatayı tekrar yapacaktır neden diye soruyorsan çünkü karakteristiktir ve karakter asla değişmez bu yüzden sana tavsiyem kazanmaya çalışma
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen ne kadar çabalarsan çabala o devam edicek senin onu kaybetmek istendiğinin farkında olduğunda dışarıda olan daha cazip gelicek. Sen ne zaman ondan vaz geçersen o sana dönücek ama kazanmış olmayacaksın vaz geçmiş olucaksin. Biz insanoğlu kaybetmeden değerli görmüyoruz
20 Yorumla Evliliklerin kurtarılması taraftarıyım. Aldatılmak kımsenın kabul etmemesı gereken bir sey ama bosanmak da yazıldıgı kadar kolay olmuyordur eminim. Öncelikle alıp karsına konus, bunu neden yapıyor? Duzelmeye, bırakmaya nıyetı var mı yoksa bu artık onun ıcın gir alıskanlık mı? Tekrarlayacak gibiyse kurtaracak bir sey yok demektir. Ve devam edeceksen bile onu cezalandır, seni kaybettigini düşünsün bir sure.
30 Yorumla
+1 yılŞu yorumlara bak bi neyi veremiyon falan cilveles demişler ulan ne zaman dan beyi şerefsizliğin namuslu bir tarafı oldu kactır aldatılıyoenuş iste hal cinselkikten bahsediyonuz evlilikten tüm beklentiniz cinsellikmi. Ayrıl gitsin bir insan 7 sinde neyse 70 şinde de odur.
30 YorumlaBu senin kararın bize söz düşmez ancak karar verirken neyi ön planda tutacağını söyleyebilirim. Çabanın sonucunda evine ailesine bağlı bir konuma dönebilecek ve yaptıklarından pişman olma durumu var ise denemeye değer, yoksa çabaların boşa gider. Zor bir durum, zor bir karar.
20 YorumlaSeni Yok Sayan Kalbinde Silen Üstüne Bide Aldatacak Kadar Alçalan Birini Niçin Kazanacaksın. Ne Hali Varsa Görsün Ayrıl Gitsin. Ne Haysiyetsiz İnsanlar Var Yaa. Sevmiyosan Ayrılırsın Ne Halt Yersen Yersin. Yok Kadın Evde Dursun Çocuklarımı Büyütsün Bende Ne Yaparsam Yapayım. Tepkini Koymalısın Herkes Hakettiğini Yaşamalı. O Seni Aldatıyor Ya Var Mı Ötesi Sense Hala Düzeltmeye Çalışıyosun. Bağlasan Eve Yine Aldatır Böyleleri. Varlığınızı Haketmeyeni Yokluğunuzla Terbiye Etmelisiniz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 436 cevap paylaştı. Bu yaştasın ve defalarca bunu yaşamışsın.. ya can yapma bunu kendine.. gerçekten al karşına konuş olmuyorsa bırak gitsin.. kadın ve erkekler için diyorum.. böyle şeylere göz yummamamiz gerek kabul etmekmi asla...
20 YorumlaDediğin gibi 1 degil defalarca belliki 1. de affedip devamı yapılmasına göz yummuşsun ama yanlış bir durum kendine olan saygını yitirme lütfen yaşın genç böyle bir insan için hayatını mahvetme ve asla öyle birsey yapma sevseydi başkasına gitmezdi senin onu kazanacağın birşey yok onun çabalaması uğraşması gerekti ki öyle bir durum yok ortada hayatina yoluna bak böyle bir insanin senin hayatında olmasına izin verme değmez kendine saygını yitirme 🖤
00 Yorumla
+1 yılBöyle biri için ne diye “çabalamalı mıyım?” Diye düşünüyorsunuz? Bir kere yapan yine yapacaktır. Tekrar tekrar mı kazanmaya çalışacaksınız? Değmez, değmemeli. Yapmayın!
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılUnutma bir kere aldatan her zaman aldatır bu devirde en zor bulunan şey sadakattir sadakatını kaybetmiş insanla yola çıkılmaz yola çıkılırsa yolda kalır perişan olurdun bence yol yakınken vazgeç ve başka biriyle hayatını kur ve vazgeç başka biriyle hayatını kur
00 Yorumla
+1 yılBirçok kere olması bu durumun vahametini ortaya koyuyor.
Aldatmanın affı olmaz ama hani karşı taraf pişman ise insan bir düşünülür evlilik kolay kurulmuyor.
Senin ki artık çizgiyi aşmış ve sen hala nasıl geri kazabilirim diyorsun helal olsun valla...
İnsanın gözü dışarıdaysa ne yaparsan yap yine bildiğini okur.
Ben sana "boşa o kocayı daha gençsin yoluna bak."demeyeceğim sen içinden ne yapmak gerekiyorsa onu yapacaksın..!01 Yorumla- +1 yıl
Çok dogru
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkek bunu neden yapıyor ki? Bu kadar aşağılık ve yüzsüz olunur mu? Edepsizlk ki bu. Ve böyle birine neden katlanasın, neden zorla güzellik yaşatasın? Aynı şeyi sen yap bakalım seni kazanmaya çalışacak mı? Evet arkadaşım bu işin iyice çivisi çıkmış. Güvendiğin her kim var ise derhal bu konuyu aç, desteklerini iste ve boşan kurtul bu sotsuzdan...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMadem evliliğini kurtarmak istiyorsun bir kere konuş şans ver ve terapi alın asıl istediğinizin ne olduğunu bilin heyecan mi yoksa mutlu bı yasam mi baktın olmuyor ya da çözüme odaklı değil kesinlikle değmez gençken çok güzel bir hayat yeniden kurabilirsin
10 Yorumla
+1 yılTanrım kötü kullarını sen affetsen ben affetmem şarkısı geldi aklıma.
42 Yorumla- +1 yıl
+1 yılÇabayıı degen sey icin harcamalisin. Aldatan uslanmaz ve sen affettim desende unutamazsin. Aldatilinca o ilişki biter Net
20 YorumlaKocanızı kazanmaktan önce kendinize saygınızı kazanmalısınız bence. Herkes olduğu haliyle kabul edilmeyi ve sevilmeyi hakediyor.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılGüzelsin ama tabii güzellik gelip geçidir o ayrı. Kendine saygın varsa tek seferde boşanır hayatına bakarsın bence. Kimse aldatılmayı hakketmiyor.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılSadece bir defa da değil defalarca aldatmış hem de daha yeni evlilikte , eğer boşanmazsan hayatinı harcarsın bozuk para gibi , ne olursa olsun boşan
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatma resmen hastalık gibi bı kere başladımi devamlı yapacak , ne kadar dayanırsin bilemem yüz kere söz verse yapmiycam diye gene yapacak. Yasin gençken ayrıl. Yeni hayat kur kendine , yoksa ilerde kendi zamanından caldigin , bosanmadigin her gün için kendine kizican.
00 Yorumla
+1 yılKazanmaya çalışma bu tip bir insanın azıcık utancı olsa 2. si olmazdı uğraşmaya değmez ki senin için uğraşması gereken o aldatmanın bahanesi olamaz adam gibi karşıma geçip bir sorun varsa gitmiyorsa söylemeli küçük düşürücü şeylere gerek yok.
10 Yorumla
+1 yılIlk aldattiginda kapinin onune koymaliydin yuz bulmus senden bacim yallah tazzik baska kapiya kitle kapiyi eve falan adim atamasin yuzsuze bak
10 Yorumla
+1 yılSeni aldatan birisini çabalamak mı? Yok artık... Tam tersi olması gerekmiyor mu? Onun seni geri kazanmak için çabalaması lazım. Senin de affetmemen gerekiyor falan..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 45,1b cevap paylaştı.
+1 yılAldatıyorsa bir dakika bile durmamak lazım. Kazanmak için çabalamak nedir? Aldatıyor yahu daha ne olsun.
10 Yorumla
+1 yılKaybeden o olur güzel kardeşim eğer mesleğinde varsa ve ortada çocukta yoksa boşanmak en iyisi. Çünkü sen aldatsaydin eminim seni rezil ederdi sen neden onu rezil etmiyorsun ve mahkemeye git boşan en kısa zamanda
00 Yorumla
+1 yılKazanmak çabalamak pardonda bunu yapması gereken sen misin varsayalm ki sen onu aldattın napardı bn soyliyim asardı keserdi belki bi tokat yerdin belki daha fazlası erkek yapınca cabalasın yok ya enayimiyiz biz boşa gitsin
00 YorumlaAldatılmak nikahın düşmesidir. Bunu sürekli yapar hale gelmiş. Bundan sonra da pek güvenilecek biri değil. Hayatınız boyunca sürekli uyarmak zorunda kalacaksınız. Tek tavsiyem çocuk yapmayın. Siz mağdur olursunuz. Huylu huyundan vazgeçmez
00 YorumlaEee işte türk kızı sevene değil s... ikene bakar sonra oturup ağlar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. şaka mısın ya seni aldatan erkekle ne işin olur sen seviyor olabilirsin belki ama o seni sevmiyor sen onu kazanamazsın hep aldatmaya devam eder o seni aldatıyorsa bu senin suçun veya kadınlığını yapamaman değil bunun sebebi onun karaktersizligi !!
00 Yorumla
+1 yılEssege Altın semer vursa. Eşek yine esektir. Yapman gereken gayet açık bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 939 cevap paylaştı.
+1 yılSen aldatsaydın o seni kazanmak için çabalar mıydı yoksa direk siler miydi ben bu kadınları anlayamıyorum cidden ya erkekler haklı yani kadınları anlayamıyoruz derken
10 Yorumla Valla aldatmak çok saçma bir durum, bu durum karşısında neyi savaşçan ablam
10 Yorumla
+1 yılYani aldatiyorsa eğer karşınıza alın konuşun evliliği kurtarmaya bakın sizin hatalarımız varsa desin düzeltin baktınız olmuyor aile buyuklerini araya girdirin oda olmuyorsa yapcak bir şey yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılİsbat edebilirsen tazminatını al çekil kenara ben normalde evlilik yanlısı boşanma karşıyı birisi olarak kolay kolay demem bunu ama galiba sen yol yakınken dön
00 Yorumla
+1 yılHayır boşa çabalama 1-2 kere olduysa devamı gelir ve sen böyle yaparak kendini yetersiz hissedersin en iyisi ayrıl yol çok yakınken çocuk yokken seni birkere yanıltan birine guvenemezsin dışarı çıkar için içini yer telefonla konuşur kimle konuşuyor diye kafayı yersin yorar yani bence boşver😔
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. aşk öyle birşeydirki mücadele ister bazen insanlar çeşitli hatalara düşer ve bu birsüre tekrar eder elinden geldiğince dayan bence sabret illaki hatasını anlayacak. işallah düzelir
00 YorumlaYuvanı yık demiyorum. Ama bırak adam pişman olsun. Özür dilesin. O peşinden koşsun. Geri adım atarsan taviz tavizi getirir. Seni aldatan kocanın kafasına tüküreyim ayrıca
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de aldatılıyorum ilk defa bu gece yasak saati geçsin cikiicaaam evden
33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@kutangu baskın var ben gitmeden o eve gelmezse tabii
Cevap sahibi+1 yıl@kutangu yok gelmem
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılgenel bayanlar aldatmıyor. kaltaklık ruhu olanlar aldatır :D kendini genelleme... yaşın o kadar gneç ki kocan yetmiyor sana belli ama her kadın aynı değil
00 Yorumla Ne kazanması? Kanıt topla ver mahkemeye. Tazminatı çatır çatır ye.
20 Yorumla
+1 yılHataları, yanlışları affederim. Ama ihaneti asla affetmem. Sen eğer affedersen yine yapacak. Boşver nafaka ye olsun. Bitsin.
00 YorumlaYa bu haysiyet yoksunlari hep ayni arkadas hepsi ayni duzelme filan da olmaz onlarda ya duzelmesini bekleme ya da oldugu gibi kabul et.
01 YorumlaSakın acıma. Aldatılmaya göz yumma. Daha çok gençsin önünde uzun bir yol var. Kendine değer ver. Kendine olan saygın için terk et onu. Önüne bak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılO kazanılacak bir adam değil boşanmalısın pis. liğin teki belliki bu affedilecek bir yanlış değil kardeşim iyi düşün hayatını karartma
00 Yorumla Sadakatsiz güvenilmez yalancı birinin hangi özelliğini geri kazanmayı ümid ediyorsun ki. Mahkemeye gider boşanma sürecini başlatırdım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhttps://www. kizlarsoruyor. com/cinsellik/q15274708-fucbuddy-nasil-bulabilirim-yakisikli-renkli-gozluyum-ama? utm_source=dynamic&utm_medium=androidapp&utm_campaign=question&utm_content=q15274708 Bu soruma spam atarmısın?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 27,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇözüm için sorunun temeline inmeniz gerekir. Umarım bunu çözüp istediğiniz sonucu alırsınız. Geçmiş olsun.
00 Yorumla Soruna inanmadım âmâ şunu demek istiyorum eğer 21 yasinda bi kadin aldatmıyorsa gittin kendini boğaz köprüsünden atsin direk
10 YorumlaBaşka bir kadın veya kadınların varlığı gururunuzu incitmiyor mu?
10 Yorumla
+1 yılSeven Aldatmaz sevse yapmaz o yüzden geç olmadan çoçuk filan yapmadan ayrıl gitsin değmez o insana
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnşallah troldür, aksi halde trajikomik gerçekten.
Sadakatsiz bir erkek için uğraşmaya değmez.10 Yorumla
+1 yılOrtada sen diye bi şey yok. Ne gurur ne onur ne kadınlık pek kalmamis
10 YorumlaBasıcaksın tekmeyi Daha 2 yıllık evliysen basıcaksın tekmeyi acımıyacaksın
10 Yorumla19 yasinda neden evlendin? diye sormak istiyorum.
22 Yorumla
Soran+1 yılAilem üvey evladım die yakın birine verceklerdi bende bu çocukla tanisiyodum dedim madem öyle bunla evlencem ole
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle biri iflah olmaz malesef kişilik değerlerini boyle bir adama vererek mahfetme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılazalıyor gibi mi? gibi yani? ne tuhaf insanlarsınız hadi sizin gibiler arada kaçamak der (ki assssla normal değil) bin defa yapıyosa bu kaçak olmuyo artık herhalde he?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendi halıne bırak benimde esim aldatiyordü beni yapa yapa bıkti ve sonrada bi kazik yedi sımdıde dizimin dibınden ayrılmıyor hiç önemseme düzelir akısın abırak
00 Yorumla
+1 yılO kadını neden seçiyor evde neyi eksik görüyor sana ilgisi nasıl tartışma yapiyormusunuz
00 YorumlaOnun seni kazanmak için çabalaması lazım değil mi, ne günlere kaldık...
00 Yorumlaaldatmaya devam ediyor ve sen sürekli buna şahit oluyorsun çok kötü bi durum :(
00 Yorumla
+1 yılAldatılıyorsun ve kocanı tekrar kazanmak istiyorsun boşa gitsin ama ben geniş birisiyim dersen orasını bilemem
00 Yorumla- Devamını Gör (127)
Devamını Gör(172)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt