gözleri sanki kal der gibi gibi bakıyo be agam gözlerinin içi yanıyo sankim elleri de birini tutmuş gidersen bil ki düşer yine fethettiğim kaleler diyo ama karşısındaki kişi niyeti gitmekse ne dersen ne yapsan boş gitmek isteyen gidecektir🤞
koyabilir belki ona gitme kal diyo belki araları bozuk bilemem ki belki yine koyar gözlerinin içine bakıyorum bi sözüne bi lafına der belki öylesine koydu her bir hareketinden mana çıkarmak saçma olur ya da öğrenmek istersen ona sormak lazım çünkü ben burdan tahmin ederim o doğru cevabı verir😅🤞
niye sormuyosun yer mi eski sevgilin diye kanlın mı düşmanın mı sor geçmişin var hatta herkesten daha yakınısın en iyi sen tanırsın sor ama seviyosan ona göre hayla bir şeyler hissediyosan ona göre yani sonra vay bana ne oldu deme üzülme belki senin paylaştı öyle hissediyosun belki değil buna hazır olarak sor ama arkadaşım unuttum diyosanda sor gitsin hal hatır sormak bir şeyler kaybettirmez emin ol
valla ne yaşarsan yaşa onunla beraber geçirdin bi şey emin ol belki senden mesaj bekliyo belki beklemiyo ama bardağın dolu tarafından bakarak yaz derim eğer hayla seviyosan hiç durma ne yaşadıysan yaşamış ol hayla seviyosan özlüyosan bitmiştir bi ihtimal bile olsa değerlendir derim
Sevgide gurur olmaz gurur olursa sevgi olmaz aşk adamı rezilde eder vezirde rezil olmadan vezir olamazsın denersin olmuyosa bidaha denersin taki tamamen bittiğini anladığında içinde en ufak bir ihtimal varsa dene içinde kalmasın
Ona da söyle sevgide aşkta gurur olmaz olursa sevgi olmaz rezil olmadan vezir olunmaz yeterince rezil olduk gel biraz vezir olalım de sende ya iki ağzın laf etsin
Sende vur elini masaya kıskanıyom anasını satım beni cinlendirme 150 boyum var sinir hemen çıkıyo depeme gel buraya de 😅 yav gitmekten çekinme peşine inat yapıyosa git en sonunda seviyorum ama sen gelmiyosan çocukluk edip gidiyosan ben her şeye rağmen sana geliyosam sen bana kucak açmıyosan yeter benden bu kadar bende seni gömüp üzerine beton dökecem bende artık yoksun de rest çek öyle bi rest çekki beklemediği anda ne oldu desin o koşar peşinden 🤞
Ya git de dedim ya kal ne kal diyebilirim ne git diyor bende dedim artık yazmam daha da değer vermem yazsanda yazmasanda neden yazdın neden yazmadın demem dedi
Sen cümel kurmayı bilmiyosun söz silahtan saha kuvvetlidir öyle sözler söyleyecen ki onunda canı yanacak içine oturacak dediğimi de bide öyle bak sonra seni gömüp üstüne beton döktüm olum bende hayatıma bakıyorum artık de git o zaman gör fiziki acı geçer ruhen acı geçmez hele bide pişman olursa sana dönmediğine bak daha nasıl acı çeker