Aşk İlişkileri Erkek arkadaşım etek giyiyor, ne yapmalıyım? Mari420 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Erkek arkadaşım beraber olduğumuzda sürekli eteklerimi giyiyor. Kendini daha özgür hissediyormuş. Bu konuda ne yapmalıyım?Lütfen dalga geçmeyin. Erkek arkadaşım etek giyiyor, ne yapmalıyım? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
yargıdağıtmayageldim Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Erkek arkadaşın yakında vur banağ da der sana yol yakınken terk et 2 0 Yorumla
LexaMokTrikru Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 62% +1 yıl Ne güzel... keske benimkide giyse ama her erkek seninki gibi modern görüslü olamiyor maalesef :/ 2 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Erkekliğin kalıbına sığmaz açıkçası demek istediği şeyleri vardır da saklıyor olabilir 🤦 1 0 Yorumla
AhlaksızHerif Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl giysin İskoçya da da böyle erkekler etek giyiyor biz ne yapalım 1 0 Yorumla
ln-vectus Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Korkma benden sal dediğim anda vur banağğğ da der yakında 2 0 Yorumla
bepa2641 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl O zaman sen de lezbiyen mi oluyorsun? Gel de dalga geçme :) 1 0 Yorumla
tolghuan1717 Takip Et Xper 2 Yaş: 40 +1 yıl sende pantolon giyip bıyık bırak ozman vazgeçer bu sevdadan :) 1 0 Yorumla
BizimMüco Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Bahçe hortumu pantolonda sıkışıyor etekte alttan havada geliyor arada bende giyiyorum 1 0 Yorumla
35izmirizm35 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Çok güzelsin 😍 boşver erkek arkadaşını şimdi 1 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Guldum 1 3 Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl Arap salvari giydir Yorumla Mari420 +1 yıl Hhahahah Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl Bukadari sorular okudum bunada cok guldumya ne sorular okuyorum ya Yorumla
Aysekir510 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Hayda eteklerini sakla attim de 1 4 Yorumla Mari420 +1 yıl Bana diye yeni etekler alıyor kendine Yorumla Aysekir510 +1 yıl Disarda da giyiyorsa problem buyuk Yorumla Mari420 +1 yıl Hayie sadece beraber oldugumuzda Yorumla Aysekir510 +1 yıl Bisi olmz ya giysin o zaman Yorumla
Kyuubis Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Troll. 1 1 Yorumla Mari420 +1 yıl Troll sensin. Ciddi bir sorunumu paylaştım Yorumla
benhatıra Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. İskoçlu olsa TM dicemde 😄 0 0 Yorumla
Profilozof Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Minnoş olabilir. 1 0 Yorumla
Zuljin Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tercih meselesi 1 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Uzak dur 1 0 Yorumla
Butterflysz Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Şaka 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Sizin iş zor. Allah kolaylık versin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Erkek arkadaşın yakında vur banağ da der sana yol yakınken terk et
Ne güzel... keske benimkide giyse ama her erkek seninki gibi modern görüslü olamiyor maalesef :/
Erkekliğin kalıbına sığmaz açıkçası demek istediği şeyleri vardır da saklıyor olabilir 🤦
giysin İskoçya da da böyle erkekler etek giyiyor biz ne yapalım
Korkma benden sal dediğim anda vur banağğğ da der yakında
O zaman sen de lezbiyen mi oluyorsun?
Gel de dalga geçme :)
sende pantolon giyip bıyık bırak ozman vazgeçer bu sevdadan :)
Bahçe hortumu pantolonda sıkışıyor etekte alttan havada geliyor arada bende giyiyorum
Erkek arkadasin dgildir
Çok güzelsin 😍 boşver erkek arkadaşını şimdi
Guldum
Arap salvari giydir
Hhahahah
Bukadari sorular okudum bunada cok guldumya ne sorular okuyorum ya
Hayda eteklerini sakla attim de
Bana diye yeni etekler alıyor kendine
Disarda da giyiyorsa problem buyuk
Hayie sadece beraber oldugumuzda
Bisi olmz ya giysin o zaman
Troll.