Çalışkan insan da zenginliği elde edebilir ama bu her zaman mümkün olmuyor ne yazık ki. Peki sizin için hayatınızdaki insanın çalışkan olması mı yoksa parası pulu mu daha ağır basıyor?
Evleneceğiniz insanın zengin mi yoksa çalışkan mı olmasını isterdiniz?
Sorumluluğunu bilen ve çalışmayı seven adam olsun isterim. Ne kadar kazandığı önemli değil düzenli geliri olsun yeter. Zenginlik daima olacak diye bir kanun yok. Adam iflas etse! birde üstüne tembel olsa... tek başıma çalışıp ona mı bakacam,, tabiki hayır.
Zengin insan herşeyi elde edebileceğini sanıyor. Ama zenginlik gidince hiç bir şeyi hiç kimsesi kalmıyor yanında o yüzden çalışkan insan her zaman bir adım öndedir. Çalışır kazanır , hırsıyla , azmiyle istediği başarıya ulaşabilir.
Allah aşkına aklı başında olsun, çalışkan olması daha önemli tabi ama gönlüde zengin olsun. Her anlamı ile kaliteli bir insan olsun ve bana yakışan bir eş olsun ki bende ona layık bir hanım olayım 👍
Para yerinde durmuyor. Bugün cepteyse yarın olmayabilir. Çalışkan olmasını tercih ederim. En azından maddi manevi her şeyi çabalayarak elde eder. Bu arada fenomen olmuşsun. Tebrik ederim. 🙃
birbirimizi candan ciğerden böbrekten sevelim yeter.. zengin ya da çalışkan fark etmez.. çünküsü babadan kalmamışsa ikiside çalışkandır. aradaki fark birine nasip olmuş, diğeri avucunu yalamış hshsjk
Çalışkan sorumluluk sahibi, isteklerimizi ve ihtiyaçlarımızı karşılayabilecek kadar kazanabiln birisi olsun isterim, tabi ki bende çalışırım tüm yükü ona yüklemek istemem ki zaten çalışmak isterim 😊 o yüzden mutlu olacağı bir işi varsa ve yeterliyse gerisi teferruat
Çalışkan adam hee yerde taşı sıksa suyunu çıkaran cinstir. Eşini çocuğunu ailesini yari yolda bırakmaz. Bana böyle biri lazım.. Çok para derdinde değilim.
Çalışkan olmasını isterdim. Çünkü bir erkeğin zengin olması eşittir gözünün disarida olması. Ayrıca parasıyla da övünür hiç gerek yok. Ben mesleğimi yaparım o mesleğini yapar güzelce yaşar gideriz zengin gribi çekilmez ya
Hem çalışkan hem zengin olmasını isterim. Çalışkan desem her çalılkan zengin olamıyor, senelerce uğraşıyor ama olamayabiliyor. Zengin desem bu zenginliği de kalıcı olamayabilir çalışmaz boşlarsa.
ohh olsun sana senin gibiler yüzünden benim gibi masumların canı yandı psikoljoik bozuldu yolumuza bakamadık kimseye güvenmedik.. m Keşke beni de kıranlar aldatıp üzenler şu an evli olmasaydı ama eminim allah onları sevdikleriyle sınar
0
2 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
yaa offf yanlış yere yorum attım
Cevap sahibi
+1 yıl
arkadaşım sana gelince zengin bi ailede büyüdüm tabiki zengin isterim neden fakir bi adamın imkansızlıklar nda suruneyim