Aşk İlişkileri Suriyeli Komşuma Aşık Oldum Nasıl Açılabilirim? Cemree06 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor İstanbul'da Yaşıyoruz Maddi Manevi Çok Iyiler Karakter Olarakta Aşırı Bey efendi Yavaş Yavaş Ona Aşık Oluyorum Kendisi Suriyeli Nasıl Çıkma Teklifi Ederim Suriyeli Komşuma Aşık Oldum Nasıl Açılabilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Professional58 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Davet edildiğim soruya s. ktir git bu ne biçim soru diye sesli güldüm :DŞimdi dostum git hoşlandığını belirt senden hoşlandım de bakalım ne diycek :) 0 2 Yorumla Cemree06 +1 yıl Ne der sence Yorumla Professional58 +1 yıl Ben de senden hoşlandım der ya da ben aynı düşünmüyorum der Yorumla
Ümitsixzzzz Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl O etsin sen niye ediyon 2 1 Yorumla Cemree06 +1 yıl Bekliyorum onu Yorumla
petitbiscuits Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yapma gözünü seveyim korktuğum başıma geliyor 😱 1 10 Yorumla Cemree06 +1 yıl Korktuğun şey nedir Yorumla petitbiscuits +1 yıl Türklerin Suriyelilere aşık olması, evlenmesi ve çoluk çocuğa karışması. Yorumla Cemree06 +1 yıl Ee ne var bunda Yorumla petitbiscuits +1 yıl Bunu onlar yaptı. Yorumla Cemree06 +1 yıl Neyi onlar yaptı ne diyorsun sen ya 🤣 Yorumla petitbiscuits +1 yıl Dış minnaklar. Onlar istediler Suriyelilere aşık olmanızı. Onlar evlendirecekler çoluğa çocuğa karıştıracaklar sizi 😱😱😂😂 Yorumla Cemree06 +1 yıl 27 yaşında bir canımsın sen Yorumla petitbiscuits +1 yıl Sen de benim canımsın 😂😂 Yorumla Cemree06 +1 yıl Hayır hakaret ettim böyle çevirdi Yorumla petitbiscuits +1 yıl Biliyorum. Her ne dediysen ben de sana bu şekilde karşılık verdim işte. Bana taş atana ben çiçek atarım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Zengin Arap napacak seni kullanır atar onların en az 4 karı hakkı var hsjjdkdkrk 0 2 Yorumla Cemree06 +1 yıl Peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hemen şey etme ama Bi şansını dene belki ciddi düşünür aşık olur :) Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. seninki para aşkı 😂😂 1 1 Yorumla Cemree06 +1 yıl Hayır 🤣🤣🤣 Yorumla
rzgr_11 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 44% +1 yıl Bunu bekliyor dum senden :) 0 2 Yorumla Cemree06 +1 yıl Haha Yorumla rzgr_11 +1 yıl Sacmalama istersen :) bukadar iyiken kotu olma Yorumla
Excited_Man Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Lütfen şaka de ne olur 0 1 Yorumla Cemree06 +1 yıl Yoo Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı. hoşlandığını belirt 1 1 Yorumla Cemree06 +1 yıl 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 Yorumla
___Esquire___ Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Yavaş yavaş açıl 😅 1 2 Yorumla Cemree06 +1 yıl Konuşuyoruz şimdilik Yorumla ___Esquire___ +1 yıl Gerisi gelir yavaş yavaş bırak o açılsın Yorumla
ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Paraya herkes aşık 0 1 Yorumla Cemree06 +1 yıl Ne alaka Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Davet edildiğim soruya s. ktir git bu ne biçim soru diye sesli güldüm :D
Şimdi dostum git hoşlandığını belirt senden hoşlandım de bakalım ne diycek :)
Ne der sence
Ben de senden hoşlandım der ya da ben aynı düşünmüyorum der
O etsin sen niye ediyon
Bekliyorum onu
Yapma gözünü seveyim korktuğum başıma geliyor 😱
Korktuğun şey nedir
Türklerin Suriyelilere aşık olması, evlenmesi ve çoluk çocuğa karışması.
Ee ne var bunda
Bunu onlar yaptı.
Neyi onlar yaptı ne diyorsun sen ya 🤣
Dış minnaklar. Onlar istediler Suriyelilere aşık olmanızı. Onlar evlendirecekler çoluğa çocuğa karıştıracaklar sizi 😱😱😂😂
27 yaşında bir canımsın sen
Sen de benim canımsın 😂😂
Hayır hakaret ettim böyle çevirdi
Biliyorum. Her ne dediysen ben de sana bu şekilde karşılık verdim işte. Bana taş atana ben çiçek atarım
Zengin Arap napacak seni kullanır atar onların en az 4 karı hakkı var hsjjdkdkrk
Peki
Hemen şey etme ama Bi şansını dene belki ciddi düşünür aşık olur :)
seninki para aşkı 😂😂
Hayır 🤣🤣🤣
Bunu bekliyor dum senden :)
Haha
Sacmalama istersen :) bukadar iyiken kotu olma
Lütfen şaka de ne olur
Yoo
hoşlandığını belirt
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Yavaş yavaş açıl 😅
Konuşuyoruz şimdilik
Gerisi gelir yavaş yavaş bırak o açılsın