AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
139Cevap
Adama etmediğin hakaret kalmamış, ben olsam komaya sokar sonra boşardım.. Ve bu cevabı verirken kadına şiddete hayır diyen bir insanım, ama bana bir kadın öyle deseydi o anki öfke kontrolümü yapamazdım.
tamam ağır konuşmuşsun ama kocanda yani bir bu yüzden koca evliliği bitirmemeliydi. çocuk oyuncağı değil bu. aynı olaylar bizdde oluyo benim annemde çok babama der ama böyle abartmıyo babam gerçekten evliliğinizi pek umursamıyomusuz zaten boşver
ağır konuşmuşsun... hani ben okuyunca tiksindim senden... kocana da yüzde yüz hak veriyorum... hiç mi utanma arlanma yok sende...
elin adamı karısını nasıl tatmin ediyor... bu cümle ne... elin oğluyla mı fingirdeşiyorsun sen... nerden biliyon onların performansını...
elin adamının karsını ne güzel tatmin ettiğini nerden biliyosun diyip seni tokatlamamış ya adam kibarmış.
oha daha ne dicektin ki? tatmin etmiyo demişsin ki çok önemlidir bir erkek için bir de 3 kuruş demişsin bir erkeğin onuru başka türlü kırılmaz onca saat çalışmaya karşılık bu acayip bir nankörlük olmuş
ama millet karısının altına jip çekiyor, öyle kadınlara özeniyorum bende. tamamen haksız mıyım? o lafı ağzımdan kaçırdım
bir erkeğe söylenmicek 2 şey ne deseydin onları söylerdim ağızdan kaçıcak laflar değil bunlar düşünülmüş şeyler... en başından altına jip çekeni alıcaktın o zaman özenme zamanın geçti evlendikten sonra onu öyle kabul etmedin mi
bu kadını biri boğsun gidip ozaman jip çeken biriyle evlenseydin arkadaş ne biçim insanlar varya
çok büyük hata yapmışsın bana nişanlım eğer sen erkekmisin gibi bir kelime söyliycek hiç düşünmem s-ktir git derim
erkeklerin en hassas olduğu bam teli olan yerden vurmuşsun sende ama ağır konuşmuşsun gurur yapması normla gibi
Öfkeli misin?
Adam mal mı?
Senin aklın başında değil, adam senin aklını başına aldırıyor. Git kapısına yalvar, ağla, çok çok özür dile. Yoksa bugünlerini çok arayacaksın.
Haklıymış gibi konuşuyorsun..
Eşim bana "erkekliğimi hissetiremedikten" sonra, başlarım öyle eşe. Defolsun gitsin.
Dua etsin de sadece dava ile yırtsın..
Annesine babasına küfür etsen okadar ağır olmaz..
Bye
öyle deme adam ciddiye almış demek ayrıca madem böyle laflar ettin neden asık suratına rağmen annenin evine gidiyosun asılda burada ipi koparan sen olmuşsun git konuş karşısına çık bişeyler yap yoksa gidiyor evlilik
Hak etmişsin bence ve sen kendini koruma altinda oldugunu dusunerek yuvanin yikilmasini istemiyorsun. Eger kendi ayaklarin uzerinde bir erkege ihtiyacim olmadan durabilsen şu an sevincten oluyor olurdun :)
Adamın seni öldürmediğine dua et, çok ağır konuşmuşsun ve hala adama kabahat buluyorsun. Sen şimdi alacağın nafakanın hayalinide kuruyorsundur. Mal olan adam değil sensin, yuvayı yıkanda sensin vebali senin boynuna.
kusura bakma ama söylenebilecek en ağır lafları söylemişsin...
Bir kadın bana böyle konuşacak var ya...
Sen adama karşı içindeki kini kusmuşsun, bu laftan değil, sevmıyorsunuz zanımca birbirimizi.
Hak etmissin , agir konusmussun , adamada helal olsun
Cok agır konusup asagılamıssın adamı ve kadın ozur dilemez diye bir sey mi var? Kim haksızsa o ozur diler
Bir erkeğe edilmeyecek en ağır lafları demişsin yuh dedim valla
Kusura bakmada en ağır küfür etsen bu kadar aşağılayamazdın...
ona söylediğin lafın ne kadar ağır olduğunun farkında değilsin sanırım.
adamı canevinden vurmussun bir erkeğin en son duymak isteyeceği sözlerdir bunlar zamana bırakın derim zaman herseyin ilacıdır sakınlesince konusur halledersiniz cocuk varsa işiniz daha zor
Sen tam bir aptalsın. Bir kadın erkeğine öyle laflar dermi hiç. Adamın gururunu ayaklar altına almışsın. Bırak boşansın senin gibi saygısız birisiyle adam kendine hayatı zindan eder.
Simdi anladinmi aslinda nekadar bos anlamsiz degersiz karaktersiz serefsiz bir adi oldugunu kendinin, insan hakettigini yasar tipki senin şu an basina gelenler gibo aslinda fazlasini hakediyorsun
Soyledigin sozun sendeki etkisini değil karşı tarafta kazandığı anlamı düşünerek konuşmalısin sadece esinle değil sosyal hayatta da bunu yapmalısin. Ayrıca söylediğin söz gayet onur kırıcı ufak bir soz deyip geçiştirilecek bisi değil
Bir erkek için o laflar ne kadar ağır sen biliyo musun?
Simdi elinle kendini tatmin et 3 kurusluk sabunla
O adam gruruyle ne hatunlari kendine baglar. Sen dusun simdi
ne ufak bir sözü söylediklerin çok ağır ve bu son sözlerin bile yeterli aslında. Senin de onu sevdiğini düşnmüyorum en iyisini yapmış.
sinirle söylenen sözler nelere yol açıyor kocanda ne gururluymuş affetmemiş :D erkeklerin hali başka yane :D öfkeyle kalkan zararla oturur derlerdi o hesap :)
neden yenilir yutulur bir laf etmişsin gibi davranıyorsun gururunu kırmışsın. terbiyesiz ve odun olan o değil o kadar lafa özür yeter mi sence.
Bayansınız diye özür dilememeniz mi gerekiyor? Kim bu hakkı verdi sizlere? Merak etme barışsa bile seninle o kelimeler ölene kadar onun aklında kalacak...
O durumda ben olsaydım, olayların olduğu günün ertesi gün hemen davayı açardım. Kusura bakma üzmem ama, en ince noktaya dokunmuşsun. Bu gururuda onuruda başka herbişeyi geçen bir konu.
adam haklı bir adama ne dersen de erkekligine laf etme sen öyle deyınce kimbilir neler düşündü ayrıca kazandıgın 3kurus ne demek senın gıbı bı kadınla evlendıgı ıcın kafayı yıyodur adam..
Çükü 23cm olan bir erkek seni tatmin eder mi? Adamı öldürmüşsün öyle cahilce sözler söylenir mi? derdini uslubunca anlatsaydın. Asıl şaka gibi sensin :)))
Hem hata yapmışşın hemde adamın buna kızgın olmasına dayanamayıp çekip gitmişşin annenin evine herkes senin peşindenmi koşacak kal annenin evindede gör :D
okuyunuz.
www.bosanmahukuku.com/bosanma-sebepleri/
pardon bir erkeğin kazandığı paraya laf söylemişsin hem erkekliğine. o adam seni dua et dövmemiş
sen lafını bilme dengesizlik yap herif g*tüne tekmeyi basında şimdi paçan tutuşsun
iyi olmuş inşallah boşanırsın
bende sevgilime sende adammısn diyorum ama hiç ayrılmadk. seninkinde bir sorun canım bahane edio olabilir bu durumu
Al iste birtane malda burada
Ben sana kısaca bişey sorcam bana cevap vermeni bekliyorum... biri senin namusunu kadinligina bişey söylese ama olmayan bişeyi örnek seninle beraber olduğunu nasıl bir tepki verirsin bana bunun cevabını verirmisiniz.
Birde sen mi öfkelisin? Bir erkeğe söyleyebileceğin en ağır sözü etmişsin sen adam ne derse haklı.
Kadinin namusuna erkeğin erkekligine parasina laf edilmez hatan büyük
Sana göre minik bir söz olan şey baskasına göre büyük bir şeydir. sen kendine göre her dediginin dogru olacagını sanma. ne demek mal mı ya?
adama kalkmış bu lafı demişsin. yuh yani
ufak bir söz değil o hanımefendi bana öyle birşey desen önce döverdim sonra sokaga atardım sonra bosanma davası acardım bosanmadıgın her dakikada dayak yerdin
cevap vericektim ama yeteri kadar cevap vermişler zaten sana :)
sen adama demişsin ki senin şeyin neki elalemde neler var
Erkek misin demeyle erkeklik gitmez. Yaptığı yanlış. Ama yolda yürürken ufacık bir çarpınca bile bıçak çekiliyor bu ülkede...
Sende fazla ağır konuşmuşsun, büyük hatalısın. Seninde af dilemen lazım, en az onun kadar suçlusun.
ama bir anlık sinirle söyledim
Sinir minir, o lafları hiçbir erkek kaldıramaz. Bundan sonrada unutması imkansız. Beynine yerleşmiştir o dediklerin. Harbi çok kötü birşey yapmışsın. Umarım sonu hayırla biter.
Sen dua et ağzını burnunu kırıp eline vermemiş gelmiş bide burada soruyo.. Senin gibilerinden nefret ediyorum
Kocanin tepkisi normalde. Senin tutumun anormal. Tabi özür dileyeceksin ama bunu gocunmadan yapmaliydin. Birde üstüne odun herif diyosun. Bnce sen kocani hic haketmiosun. Kusura bakma bu yorum için...
Söz ağızdan çıkana kadar sahibinin kölesidir. Ağızdan çıktıktan sonra, sahibi sözün kölesi olur...
hala kendini haklı görüyon pess benolsan çakardım ağzına bide anan baban sabancı sülalesindenmi
haketmişsin... kusura bakma ama fazlasını haketmişsin.
yalan ya öyle bişey yok hiç bir kadın demiyeyim hiçbir insan bu kadr düşüncesizce bu kadar pervasızca konuşmaz eşine karşı. inanmıyorum bu sözleri sarfettiğğine ve eğer bu sözleri sarfettiysen adam sana fazla bile tahammül etmiş bugüne kadar.
Kusura bakma da haketmissin öyle laf denir mi kim olsa zoruna gider
Haketmişsin. Bir insanın onurunu gururunu kırarsan böyle az bile yapmış. Yetmemiş birde kendini haklı görüyosun özür dilediğin için. Valla adam haklı.
söylediklerin ağır sözler belkide bir gün kıyasladıgın adamın yanına gşdeceğini düşünmüştür erkeğe sen erkekmisin denilmez
Erkeğe söylenmeyecek laftır bu asla özürü olmaz ben olsam bende boşanırdım
gurur sizin için neden bu kadar önemli
Adı üstünde 'erkek' evi geçindiren ya da geçindirmeye çalışan kişi seks konusunu ayrı bir konu orayı geçiyorum sen bu adama 3 kuruş para getiriyorsun dersen her türlü bozulur şakası bile olmaz affıda olmaz
sana daha iyi tatmin edilme şansı vermiş işte ne güzel anlayışlı adammış. ananın evinde çürürsün artık :)
ettiğin laflara bak * dua et sadece boşanmakla kalmış
boşanması da saçma
nasıl saçma ağzını burununu dağıtmadığına şükret
sadece konuşmayıp küsüp boşadığına şükret bence yoksa seni önce dövüp sonra işkence edip ardından 1000 parçaya bölüm sonra poşetlere doldurup kuduz köpeklere yedirebilirdi KEŞKE öyle yapsaymış
yok artık bu kadarıda kadın düşmanlığı
Adamın ağzına s*çmaktan beter etmişsin hala kadın düşmanlığı diyorsun bir çeneni tutamamışsın dünyanın EN AĞIR laflarını söylemişsin bence sen kadınların en odunu en terbiyesizi en yüz karasısın
Sen adamın ağzına s*ç sonra da gel de ki yok efenim bir bayana özür diletecek kadar terbiyesiz. siz neyin kafasını yaşıyorsunuz ben anlamıyorum ki
özür dile boşanma sürecini uzat hemen o muhabbete sokma zaten o dayanamaz tek yapamaz geri gelir rahat ol
bir iletişim kurabilsem olacakta adam telefonumu bile açmıyor
daha çooook beklersin artık kuş uçtu yuvadan geri dönermi