Uyuşturucu kullanan eşiniz olsa ne yaparsınız?

Eşim böyle birsey yapmıyorken iş yerine beraber çalıştığı bi arkadaşı ile yapmaya başladı üstelik evine bağlı çocuklarına bağlı maaşını direk evlatları için harcayan insandı nasıl değişti anlamadım. 1 yıl önce içmeye başlamış ilk başlarda bilmiyordum sonradan eve geldiği zaman anlamaya başladım ve itiraf etti bitakması cok uzun oldu 3 ay içmedi ailemin yanına gezmeye gittim hemen fırsat bilip içmeye başlamış içtiği şey ise ot yapma diyorum yanlış birsey olduğunu kendide biliyor İnan’a içince sonunu ve giden parayı düşünmüyor diyor yazık değişimi diyorum evet ama bırakıcam şu gün son diyor yine içiyor. İstese içmeye bilir çünkü bunu çok kez yaptı bırakcam dediği gün bırakabilen kişi ve bırakmıştı. Ben yine de evlatlarım için yanında oluyorum yine her dediğini yapıyorum iyi davranıyorum ama bi zaman sonra yoruluyorum artık bıraksa bırakır biliyorum ama bilerekte bırakmak istemiyor o bildiğim halde ona karşı iyi davranışım gidiyor çünkü çocuklar daha küçük ve ben 5 yıllık evliyim çocuklarla evde uğraşıyorum baba diyorlar oyun oynamak istiyorlar insan hiç mi evladı için birsey yapmaz o giden paraları görseniz siz olsanız ne yaparsınız eşimi çok kötü cezalandırmak istiyorum kimseye birsey anlatamıyorum herseyi içime atıyorum eşimin ailesi biliyor kendi ailem bilmiyor eşimin ailesi de boşanma aşamasında kaynanam hep yanımda oluyor ama kayınpederim pek oralı değil ama çok ilgisiz kendi aileme anlatsam olay başka yerlere gider ne yapcam bilmiyorum
Uyuşturucu kullanan eşiniz olsa ne yaparsınız?