Eski eşimin yeni karısı davayı kazanır mı?

Selam 4 yıllık bir evliliğim vardı boşandık. Eski eşim beni aldattığı kadınla evlendi. Pilot olduğu için çok uzun süre görmedim, ayrıldıklarını söyledi. Bir hafta önce oğlum hastalandı babası geldi. İki medeni insan olduğumuzu düşündüğüm için oğlumda kendini iyi hissetsin diye evde kalmasına müsade ettim. Hemde olan olayları anlattı günah çıkarttı güya bana. Ertesi gün tekrar kalmak istedi oğlumda gitmesin anne dediği için tamam ama son dedim. Film gecesi yaptık oğlum uyuduktan sonra biraz alkol aldık konuştuk. Kendimi kaybettim özlediğimi farkettim daha doğrusu ondan sonra hayatıma biri girmedi ve birlikte olduk (karısıyla boşandığını söylemişti). Ama boşanık değillermiş ve eski eşim itiraf etmiş yattığımızı ve evimde kaldığını, beni ve oğlumu sevdiğini özlediğini söyleyip boşanmak istemiş. Kadın eski eşimin evimde olduğuna dair kamera kayıtlarını istedi ve benimle yattığını mahkemede anlatmamı istedi, ortak olmak istedi. Eski eşimin elinde ne var ne yok alacak. Eski eşimin kendisi söylemiş ama ben inkar etsem mallarını alamaz değil mi? Ben boşanırken talepte bulunmadım ama çocuğumunda benimde hakkım var olanlarda. İnkar edersem yatmadığımızı söylersem kadın davayı kazanabilir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Eşimin üzerine olan 5 evim 3 dükkanım var kirada olan. Ayrıca çoğu malında yatırımım var. Eski eşinin üzerinde hakkın yok diyenler kapasın çenesini. Kadın onunla evlenmeden önceki malları talep edebilir mi?
Eski eşimin yeni karısı davayı kazanır mı?