Aşk İlişkileri Sevgilisi yoğun çalışanlar gün içinde ne sıklıkla konuşuyorsunuz? üyeyimm12 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Uzun süreli ilişkisi olan arkadaşlarım, sevgilisi yoğun calışanlar, sevgili nasıl gün içerisinde ne sıklıkla konuşuyorsunuz? Güncellemeler+1 yıl Ne sıklıkta konuşuyorsunuz Güncellemeler+1 yıl Yorumları alalım Sevgilisi yoğun çalışanlar gün içinde ne sıklıkla konuşuyorsunuz? Cevapla İlişki Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Yesimcik__ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 57% +1 yıl Değişiyor ama mesajlaşmak çok sevdiğimiz bir şey değil ikimizin de gün içinde en azından 2 kez arar beni konuşuruz 0 2 Yorumla üyeyimm12 +1 yıl Sabahları günaydın der yani eğer uygun olursa iş yerinde arar ama şantiye olduğu için uygun olmazsa arayamaz Akşam eve döndüğünde Arar Hiç konuşmadan uyumayız Yorumla Yesimcik__ +1 yıl Normal işte o kadarı bence Yorumla
Sonbaharengi16 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 96% +1 yıl Şu an yok ama olduğunda ben de o da yoğunken 1 er dk iş arası molalarında, öğlen, sabah ve gece uyumadan... 0 0 Yorumla
AYyYlak Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 87% +1 yıl Konuşmuyoruz. O kadar yoğun ki tanışanadik bile 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Değişiyor ama mesajlaşmak çok sevdiğimiz bir şey değil ikimizin de gün içinde en azından 2 kez arar beni konuşuruz
Sabahları günaydın der yani eğer uygun olursa iş yerinde arar ama şantiye olduğu için uygun olmazsa arayamaz Akşam eve döndüğünde Arar Hiç konuşmadan uyumayız
Normal işte o kadarı bence
Şu an yok ama olduğunda ben de o da yoğunken 1 er dk iş arası molalarında, öğlen, sabah ve gece uyumadan...
Konuşmuyoruz. O kadar yoğun ki tanışanadik bile
dakika saymıyorum
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!