Benim aşka inancım kalmadı hiç...

Ayrılalı oniki gün oldu sayıyorum her gün. Çok garipbir ayrılıktı eminim böylesini görmediniz. zaten sorunlarımızdan dolayı pamuk ipliğine bağlıydık ve Buluşacağımız gün bana hiç haber vermemişti ben de kızıp bir sürü kötü söz söyledim cevap alamaynca arkadasmdan mesaj attım ona cevap verdi bana hala yok. sonra o kişi bendim deynce küfrett bana hatamdan git dedi bn de aynı sekilde dvrandm gurur yaparak.Hiç alttan almadım çünkü açıklama yapmadan ekmişti beni yine yine ve aramızı düzeltmemiz gereken gündü... ve bitti... o gün bugundür birsey yok. Ortak arkadaşlarımdan aldığım haberlr de iyi sayılmaz bitti diyormuş başka arkadaşlarınız var mı diyormuş tanışmak için. .Ben de bunu duyunca tutuşsun diye o arkadasıma hoşlandğm biri var dedm. yine gurur yaparak Canımı acıtmaya mı çalışıyor?. ama hala çok seviyorum aklıma gelince rüyama girince günüm zehir oluyor. ona benzeyen insanlardan hoşlanıyorum.deli gibiyim sanki.Ben unutmadım.Hayatında kimse olmadığını düşünüyorum. Ama o bu kadar kısa sürede unutabilir mi ? Yoksa gurur mu yapıyordur, geri döner mi ?

Benim aşka inancım kalmadı hiç...