Kadın kadının düşmanı. Nasıl bir midesizsin ki o adama yazıyorsun. Kendini o kadının yerine koy aptal yerine konmak senin hoşuna gidermi? Bence gider bu zihniyette bir insana ne yapsan yaz abi
02 Yorumla
Soran+1 yılYa öyle değil İnan
En İyi Cevaplar
Değil tabi cevabı sen biliyorsun!
Evde istediği ilgiyi görmeyince egosu zedelenen mağdur, hemen soluğu dışarıda arar... şunların bi taraflarını kaldırmayın herkese salça olabileceklerini zannetmesinler14 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi diyon
- +1 yıl
Dedim bile. Istedigini alir uzaklasir, istegi olur yakinlasir.. ping pong misali... kendini kullandirtma diye dedim. Sonucta adam duzenini kurmus. Tabi hayat senin, istediğin gibi davranmakta özgürsün. Ama sonradan ağlama diye diyorum. "Sen başkasına aşık olana kadar yanindayim" demek nedir ya hu. Bir insan bu kadar da aptal yerine konulmaz, sinirlendim kusura bakma. Dost olarak kalmak isteyen her zaman yanında olur. Bunun niyeti belli...
Soran+1 yılİşte ben hala onu unutamadim diye öyle dedi 😔
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
+1 yılElbette doğru değil adam karaktersiz senide idare etmeye çalışacak eşinide biraz muhabbet samimileştimi seninle ilişki yaşamak bile ister böyle tipler sonra seni süs eşyası gibi bir kenara koyar.. ya da eşiyle arası açılır boşanırlar bundnda sen mesul olursun bu çok ağır birşey..
19 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama benim onla ilişki yasamicagimi çok iyi biliyor
- +1 yıl
Erkek milletinin içindeki ihtimaller bitmez bir ihtimal dahi olsa onu kullanmaya çalışır engelle gitsin muhatap bile olmamalısın...
Soran+1 yılO beni artık sevmiyor ki 🙄
- +1 yıl
Kusura bakmayın ama bir insanın cinsellik yaşaması için sevmesine gerek yok işini bitirip unutuyorlar zaten genelev kadını muamelesi yani..
Soran+1 yılCinsellik hiç yaşamadık benim öyle biri olamadığımı biliyor 🙄
- +1 yıl
Yaşamadığınız için içinde kalmıştır ve yaşamak istiyordur belkide eşi cinsel anlamda ona yetmemeye başladı o eksikliğide seninle tamamlamak istiyor...
Soran+1 yılYa niye herşeyi cinselliğe cekiyonuz
- +1 yıl
Çünkü erkeklerin beyinlerinin yüzde 98 i cinsellik üzerine kurulu.. erkekleri tanıyorum şekerim.
Soran+1 yılBiz öyle birşey yaşamamız mümkün değil
+1 yılSen başkasına aşık olana kadar yanındayım dediyse, Boşanmak ve seninle evlenmek gibi bir niyeti yok bu konuşmayı arkadaş olarak konuşuyor olsan bile bitirmek daha mantıklı
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet arkadaş olaraktan yanımda 😔
+1 yılBu yanlış bir şey, konuşmanız arkadaş olarak da olsa eşinin bilmesi ve onaylıyor olması gerekli. Böyle arkadan iş çevirmek hoş değil. Bence konuşmayın. Saygısızlık bu.
010 Yorumla
Soran+1 yılBunu o düşünsun ya yeter artık hep başkalarıni mi düşüncem
- +1 yıl
Aynı şeyin sana yapıldığını düşün.
Soran+1 yılDüşündüm hep benim yerime kendini koyan yok o kadın da iki hafta da evlendi onla çok mu aşık oldu ona sanki tanışmadan etmeden ben napim yani kendimden başkalarını düşünmekten yoruldum ben
- +1 yıl
Keşke bu kadar bencil olmasan.
- +1 yıl
Ay inanamıyorum bazı şeyler elimizde değil diye kendini şartlamışsın, başka da bir şey söylemiyorsun. Şu dünyada sevgilisinden ayrılan tek sen misin? Hem gelmiş burada soru soruyorsun, hem de verilen cevaplara salak saçma cevaplar yazıyorsun, madem insanların dediklerini bir tarafına takmayacaksın, o zaman neden burada soru paylaşıyorsun. Herkes yanlış bir şey yaptığını söylüyor sen inatla elimde değil diyorsun. Hayır canım gayet de elinde olan bir şey bu. Yazmamak senin elinde, cevap vermemek senin elinde, baktın olmuyor engellemek yine senin elinde. Unutmak da senin elinde, demek ki unutmak için yeterince çaba sarf etmemişsin, insanın alışamayacağı şey yok, onsuzluğa da alışabilirsin yani senin elinde. Ayrıca ağlayarak eski mesajları okuyarak bir insanı unutamazsın bu sadece daha çok acı çektirir. Buna ben birini unutmaya çalışmak demem. Ve eski sevgilinin sana özledim dediğini söylemişsin, sizin konuşmanız şuanlık arkadaş gibi olsa da konuşmaya devam ederseniz arkadaşlıktan öteye gidecek, bunda eminim. Ama sen böyle iğrenç bir durumdan hoşnut gibisin, orası senin bileceğin iş. Kim ne derse desin dinlememişsin, belki de bu yazıyı bile okumaya tenezzül etmeyeceksin ama okuyup mantık yürütürsen ne kadar haklı olduğumu anlayacaksın.
Soran+1 yılYa yazanlara haklısın dedim zatan düşünüp bir yol bulcam dedim ben böyle devem etmesini istemiyorum dedim anlayan yok unut adam evli dedikleri tek şey bu adam evli karısı var biliyorum 😔 bence çaresizim artık bana bir hissiyatı yok sadece arkadaş olaraktan yanındaydım dedi özledim falan ilk evlendiği aylar sonrasında yazıyordu ben mücadelemi verdim inan kırıcı yorumlara sıkılırıyorum benimde sinirlerim Bozok iyice bütün gün düşündüm ne yiyebildim ne içebildim ben karısini hep düşündüm bencil olan o düşüncesiz olan da o ben böyle değildim inan böyle olmasını kim ister böyle bir durumda olmak acıdan başka birşey değil
- +1 yıl
Sal biraz yaa, cidden hayatın bu olaydan mı ibaret? Tamam çok üzülüyorsun, çok acı çekmişsin ama değer mi hala acı çekmene. Kendine bunu yapmayı bırak. Evde olduğumuz şu günlerde kendinle ilgilen, hobiler bul, kendini geliştir. Bunları düşünüp daha fazla kafa yormaya hiç gerek yok. Ve tabi o adamı hayatından tamamen çıkar. Bırak eskiler eskide kalsın.
Soran+1 yılEvet hayat ondan ibaret değil yapicam ya unutucam onu belki son kez aglicam son kez acimida cekicem ama unutucam yeni birilerini tanıyıp sevmeye çalisicam açtığı yaraları kendim sarıcam evli birine bağla kalmak okadar saçmalık ki
- +1 yıl
Kusura bakma da nasıl bu kadar acı çekebilirsin aklım almıyor gerçekten. Biraz kırıcı olabilir ama adam seni bir tarafına bile takmamış üzerine bir de evlenmiş, sen hala onun için acı çekiyorsun. Özledim falan demesine de inanma yalan dolan kesinlikle. Ayrıca şu dünyada ayrılığı tek sen yaşıyormuşsun gibi davranmayı kes lütfen. Seni gerçekten sevmeyen bir insan kendine yeni bir hayat kurmuş, sen de öyle yapmalısın. Hayatında seni seven, değer veren insanlar olsun. Kimsenin arkasından koşma, kendine saygın olsun biraz ya.
Soran+1 yılHaklısın ben fazla yaşadım acimi belki de ilk ilişkimdi ilk sevgilimdi di ilk güvendiğim insanın ilk ilişkisinde böyle vurulunca hayal kırıklıkları olunca aklından çıkmıyor çünkü insanın ve ben sevdim mi çok severim yıllar sürer zor zamanimda onu tutuldum yaralarımi sardı sandım meğerse yaramın yanına daha derin yara açıp gitmekmiş amacı ben seni seviyorum nasıl denir bilmezdim ilk kez ona söyledim ben bu cümleyi bir tek ona hiçbirseyi hak etmiyor hep bencildi benim yapmam gereken unutmak biliyorum unutucamm
+1 yılSen neden yazıyorursun ona hala bunu bile bile? Konuşacak başka birini mi bulamadın? Bunun karısına yazık..
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama hala unutamadım karşı kıyamadım yazdım 🙄😔
+1 yılAdam evli evli. güzel kardeşim ruhlu musun? Şu piçleri bırakın ya. Dünya'da erkek mi bitti. Onun yerine başkası gösterir sana ilgi. Boşa kürek çekiyorsun. Boşa uğraşıyorsun. Hayat devam ediyor ve sen boşa harcıyorsun zamanını.
512 Yorumla- +1 yıl
Güzel kardeşimin yerinde başka birşey yazıyor. Eski sevgilin psikopat bırak sal gitsin.
Soran+1 yılHaklısın 😔 ama yapamıyorum iki yıla yakın oldu unutmadım
- +1 yıl
Telefonu bırak yürüyüş yap yeni insanlar tanı.
Soran+1 yılElimden geleni yapicam🙄
- +1 yıl
🙄. Bu emoji niye.
Soran+1 yılİşte 🙄
- +1 yıl
Allah sana sabır versin. Sen şu an bağımlısın. Bağımlılık yapan şeyler gibi düşün. Bırakıp hayatını yararlı şeylerle. Güzel şeylerle doldurmaz isen daha çok acı çekeceksin. Allah yardımcın olsun.
Soran+1 yılSağol kafam allak bullak napcam bilmiyom
- +1 yıl
Psikolojin çok bozuk anlıyorum. Fakat bunu başarmalısın. Boşluğa düşüp bağımlılıklar kazanmak yerine dayanıklı ve güçlü olmalısın. Kendini çok kötü hissediyorsan. Psikiyatriste de gidebilirsin. Belki biraz konuşur rahatlarsın. Olmaz mı?
Soran+1 yılOlmaz 😔
- +1 yıl
Ben uyuyacağım. Bir daha da buraya birşey yazmam. Her şey senin elinde...
Soran+1 yılEvet tşkler yorumlar için elimden geleni yapicam
+1 yılKarısından korktuğun kadar Allah'tan korksaydın engeller geçerdin. Senin kocanın eski sevgilisiyle konuşmasını ister misin
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabikide
- +1 yıl
Öyleyse sana yapılmasını istemediğin şeyleri başkasına yapma. Ayrıca eski sevgilin çok gevşek ve karaktersizmis
+1 yılBen senin yerinde olsam eşine bu mesajları gösterirdim. Alttan alırsan yazmaya devam edersen suçlu sen olursun tepene çıkarlar haberin olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın da
+1 yılDaha önce başkalarıyla yazışmış belli ki o yüzden bu kadar rahat sen de engelle gitsin başına bir iş açılmasın
13 Yorumla
Soran+1 yıl🙄🙄en doğru su olur dimi
- +1 yıl
Yani sonra bir problem olursa üzülen sen olma bu adam da serseri belli özgüvene bak sen arkadaş olarak konuşmak istesen de bu istemez niyeti pis sen engelle
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılArsızlık sende hala neden yazıyorsun? Evlenmiş gitmiş o edepsizde hala seninle konuşacak diye uğraşıyor.
07 Yorumla
Soran+1 yılBen hala onu unutamadim çünkü oda biliyor ama başkasına aşık olana kadar yanında olcam diyor bende işte karın falan görürse diyorum bu düşünceyla konuşamam
- +1 yıl
Saçma geldi bana böyle şeyleri hiç doğru bulmuyorum.
Soran+1 yılBanada saçma geliyor ama işte 🙄
- +1 yıl
Yapma saçma geliyorsa 😂
Soran+1 yılÖyle kolay değil bazı şeyler 🙄
- +1 yıl
Kolay kardeşim kolay..
Soran+1 yılNasıl be kardeşim 2 yıla yakın oldu unutamadım
+1 yılDöverim seni diyenle hala konuşabilecek seviyedeysen ne yapıyorsan yap.. Pes, gerçekten pes yani
15 Yorumla
Soran+1 yılŞaka olarak öyle diyor bende derdim
- +1 yıl
Belli ne seviyede olduğu.. ben kimseye "şaka" olarak döverim seni demem, diyemem. Her kelimeyle şaka yapılmaz. Bırak şu adamı, birsürü bekar varken gidip evlileri buluyorsunuz ya
Soran+1 yılYa tamamda ben gidipte Evli birine aşık olmadım sevdiğim adam evlendi bunlar ayrı konular ayrıldıktan sonra unutmaya çalışmak var unutmanın da bir günü ayları var acısı var ama o evlendi hemen 2 hafta sonra herşey çok yeniydi oysa nasıl yaptı bunu okadar nefret ettim öfkeliyim artık nefretim geçti niye böyle oldu
- +1 yıl
Siz ne zamandır birliktesiniz? Takıntı haline getirmediğine emin ol!
Soran+1 yıl1 yıldır sevgiliydik bir takım olaylar oldu kavgalı ayrildik iki hafta sonra evlenmis görücü usulü olay bu
+1 yılKınamıyorum ama engellemek çok mu zor allasen? Bi salın şu evlileri ya.
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor ona dedim o engellesin ben yıllarca proline girdim baktım acı vericegini bile bile inan bu durumda olmak benim suçum değil
- +1 yıl
O engellesin diye bişey yok ya, o yapmadıysa sen yapıcaksın.
Ciddi ciddi bırak peşini o kadına yazık
Soran+1 yılKalbimle mantığım arasında kaldım savaşıyorum inan😔
- +1 yıl
Mantık seni doğru yola götürecek emin ol.
Aşk İlişkileri konusunda 864 cevap paylaştı. Değil. Aslında arkadaş olarak yazman da saçma. Bitti yani ne istiyordun.
02 Yorumla
Soran+1 yılHala unutamadiysan eğer insanın kafası karışıyor mantıklı düşünsem cvp vermem engeledim
kişiden kişiye degisir eski sevgilimle kankayım Şu an
03 Yorumla
Soran+1 yılAma ya eski sevgilin evliyse ozaman arkadaş olmak doğru mu
Soran+1 yılÖyle bir ihtimal yok bana göre ama yinede doğru değil evet
+1 yılSaçmalama ya yazık değilmi sana evlenmiş gitmiş pezvnk kullanır seni arkandan or*spu der sonra aklını başına al.
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın 😔 kendime gelmem lazım
- +1 yıl
Acını yaşa güzelim ama onsuz yoksa kendine gelemezsin umarım demek istediğimi anladın
Soran+1 yılEvet canım 🙄😔
+1 yılBöyle biriyle derhal iletişimi kes, sadakatsiz insanla ne yapıcaksın ki yol ver sabah akşam alsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın 😔
Senin hiç utanman yok mu? İnşallah başına gelir kocan seni 30 kadınla aldatır amiiinn
06 Yorumla
Soran+1 yılOkadar içten dedim ki amin deyim bende
Soran+1 yılYargılama başına gelir bende senin gibiydim utanmiyormusun derdim ama bak başıma geldi kimse bu halde olmak istemez
- +1 yıl
Bence bu kadar yüklenmeyelim. Soran sende kendini rahatlatacak birşeyler yap. Telefondan uzaklaş biraz. Kendine yararlı şeyler yap zamanı boşa harcama.
Soran+1 yıl@sonbaharvekış haklısın bu halde inan kimse olmak istemez ordan bakınca yorum yapmak çok kolay çünkü mantık olarak düşünüyorsunuz ben mantıklı düşünemiyorum ki size soruyorum bu durumdam kurtulmak istiyorim bende ben 2 yıla yakın unutmak için mücadele veriyorum banada yazık be 😔
- +1 yıl
Ortam değiştir gerekirse. Hayatını değiştirmen gerekiyor. Gereksiz ve sana zararlı birşeyler vardır illaki bunları azalatarak veya yapamıyorsan tamamen bırak. Ve hayatını değiştir.
Soran+1 yıl@sonbaharvekış hayatımı değiştirmem ki ama birşeyler yapicam bu durumdan kurtulucam
Vallaha erkege bir sey olmaz metres diye adi cikan sen olursun
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet 😔
+1 yılKonuşma sende. Karaktersizlerle konuşuyorsunuz aonraaa ooo mesaj attı dersinşz konuşmaa.
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki hala unutamadiysan😔
- +1 yıl
Yapcak bir şey adam evli görmüyormusun.
Soran+1 yılHaklısın 😔
konusma tarzı cok kötü konusma bence karısı görse sucu sen olursun
06 Yorumla
Soran+1 yılBen arkadas olarak sadece konuşmak istiyorum buna ihtiyacım var 😔
Soran+1 yılKonuşmaya ve onunla konuşmaya 😔 iyi geliyor bana canımı acıtsada ben böyle olmasını istermiydim di ölsem de yapmam dediğim şeyleri yaptım ben yargılamak çok kolay aynı durumu yaşamadan kimse bilemez bu duyguyu herşeye rağmen sevmek ve onurunu gururunu hiçe sayarak sevmek
Soran+1 yılHaklısın 😔 iletişimi kesmem lazım
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. bunu sana diyen eşini bırak seni bile aldatır sen devam et elletmeye
09 Yorumla
Soran+1 yılBeni niye aldatsin ben sevgili değilim öyle anlaşılmasin🙄
Soran+1 yılEski sevgilim ama ozaman evli değilde biz ayrıldıktan sonra evlendi
Soran+1 yılBen onunla konuşmayı kesmek istiyorum sonuçta 😔
Soran+1 yılKendimi iyi hissediyorum o yazınca 😔
Soran+1 yılEvet salagiz çünkü salak
Aşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı. Kesinlikle yazma. Evindeki kadına saygısı olsa sana yazmaz zaten. Kendini kullandırtma.
00 Yorumla
+1 yılDaha öncede paylaşmıştınız bunu Allah hidayete erdirsin ne diyeyim yazık kadına
03 Yorumla
Soran+1 yılBanada yazık ben adamla sevgili olmadım arkadaş olarak konuştuk bir kaç gün artık yazmicam ben
- +1 yıl
Bakın ne olursa olsun üzüntüden ölseniz bile yazmamalısınız
Soran+1 yılÖlsemde yapmam dediğim şeyleri yapmaya başladım haklısın
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvli barklı insan seni mendil gibi kullanır be.. Bu yaptığın aldatmaya yardımcı olmaktır. Engelle gitsin o ş. Zi.
06 Yorumla
Soran+1 yılYa hala seviyorsam unutamadiysam😔
Cevap sahibi+1 yılSeviyorsanda unutamadıysanda kızılcık şerbeti içip kesmek zorundasın. Senin yaptığın şeytanın en sevdiği işlerden bşridir. Evlenmiş defolmuş gitmiş adamın karısınada mı acımıyorsun? Unutma bu konuşmalar yüzünden aralarına soğukluk girerse bir ruhu öldğrmüş olursun..!
Cevap sahibi+1 yılYuva yıkan kadın olma..! Sen sevgi mi diyorsun buna.. Asls bu hainlik sevgi olamaz. Ben 5 yıl sevdim ama onurlu hareket ederek bırakmasınıda bildim...
Soran+1 yılHaklısın ben sadece arkadaşça konuşmaya bile razı geldim 😔 kızları var okadar masum küçük ki ben onunla imkansız artık kendime gelmem lazım
Cevap sahibi+1 yılAdam az şerefsiz değil. Aşk masum olur, başkasını ayırmaz. Allahtan kork kardeşim..
Soran+1 yılBiliyorum 😔
- Aşk İlişkileri konusunda 712 cevap paylaştı.
+1 yılKurma o zaman evlenmiş hala eskilerin peşinde ya kime güvenicez biz
00 Yorumla
+1 yılsende hata..
yazmayı bırakmalısın..
o yazıyorsa da cevap vermeyi..01 Yorumla
Soran+1 yılBazı şeyler elimizde değil kalbimizde yazıyorum işte bile bile 😔
Gizli Üye(36-45)+1 yılEski sevgiliden arkadas olmaz. Nokta.
Gecin bu ayaklari...10 Yorumla
+1 yılkimse karıştırmaz benim telefonumu demiş , sorun yok demiş yani
011 Yorumla
Soran+1 yılEvet 🙄
- +1 yıl
sıkıntı yok yani o zaman
Soran+1 yılOlmaz mı ya doğru mi onunla konuşmak arkadaş içerikli konuşuyoruz ama yinede 🙄
- +1 yıl
sadece arkadaşız diceksin işte
Soran+1 yıl🙄😔
- +1 yıl
Yorumu da nicki gibi ahlaksızca 😂 kimse görmez sıkıntı yok öyle mi aldatan insanlar hep bu kafada zaten
- +1 yıl
@boncukcukk ya ne karın ağrısı var sende? niye işine gelmiyor benim dediklerim he?
- +1 yıl
Saçmalamışsın çünkü kimsenin bir şeyi görmemesi onu yapmanın etik olduğu anlamına gelmiyor
- +1 yıl
@boncukcukk senin başına böyle bir şey geldi herhalde ondan bu rahatsızlığın , isteyen telefonunu gostermez yani nedir
- +1 yıl
Aman senle tartışamam halen telefonu göstermez diyor ya konu görüp görmemesi değil arkadan gizli saklı iş çevirmek artı doğruyu savunmam için illa başıma gelmesi gerekmiyor akıl var mantık var
- +1 yıl
@boncukcukk ya kızım işi gücü yok evli barklı adama mesaj yaziyo , yani burada sıkıntı kimde belli ona cevap veren de belli , ben daha ne diyeyim bunu kendine hak görüyorsa adamda ne yapsa yeridir yani
+1 yılAsla konuşma sonucta eski sevgilin hiç etik değil. Arkadasca olamaz zaten eski sevgilin. Kendine olan saygini yitirme
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın hepiniz haklısınız 😔
+1 yılsen bilirsin ama bunun orense karısın hoşuna gitmez
sen bilirsin ama bence konuşma02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ben arkadaş olarak konuşucam saatlerce konuşmuyorum sonuçta
- +1 yıl
Kendini kandırma. Benden bu kadar.
+1 yılSakın uzak dur bunu bu kadına yaparsa sana da yapar
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın 😔
+1 yıle görüşme alla alla evli barklı sende bekar çok saçma engeli bas
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen de kurma yazma tamamen
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın 😔
+1 yılbunu bile bile iletişim kurmamalıydın
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama bazı şeyler elimizde değil kalbimizde 😔
- +1 yıl
vazgeç hemen
+1 yılahahhaha boş muhabbetler
01 Yorumla
Soran+1 yılKomik mi geldi 🙄
- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılEli olduguna emin misin
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet evli
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılBk var yaz evli adama
03 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
Diyorom ki bitmiş evlenmiş adam daha sen onu arkadaş gormeye bile hakkin yok adam pezeng oluyo diye sen bir kadının gururuyla oynamazsın
Soran+1 yılHaklısın Nedim yoruldum anlatmaktan
+1 yılİletişim kurma. Senin başına patlar kabak.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖylemi diyon 😔
+1 yılDoğru değil yazma adama hatta engelle
011 Yorumla
Soran+1 yılYapamıyorum 😔
- +1 yıl
Baştan kaybettin o zaman o kadar zor gelmemeli sonuçta eski sevgilin ve onun eşi sen değilsin
Soran+1 yılEvet kaybettim çoktan ama biz severek ayrıldık o 2 hafta sonra evlenmiş bana ihanet ettiğimi diye kafayı yedim görücü usulü hemen evlendiğini söyledi yinede bana sevgime ihanet bu ben şok oldum ya nefes alamadım ben bir tek onu sevdim ilk sevgilim ilk güvendiğim çok zor durumdayım onu hala unutmadigimi biliyor öyuzden özgün oda arkadaş kalalım dedi sen iyi hisset kendini saatlerce konuşmuyoruz zatan kızı bile var kızını atmış bana nedeye bilirim ki kaldım öylece ki bu böyle devam edemez bu iletişim son bulcak devam ettirmicem ama şu an arkadaşı olarak konuşmak istemiyorum
- +1 yıl
Pardon ne olsun istiyorsun
Ne olarak konuşmak istiyorsun
Soran+1 yılPardon sadece arkadaş olarak konuşmak istiyorum yazcaktim
- +1 yıl
Bence konuşma. Bu bana göre uygun ve mantıklı bir karar değil. Ayrıca sonunda istediğini yapacaksan sorma amacın ne?
Bir de ayrıl eski sevgilin 2 hafta sonra evlensin çocuğu olsun sana onun fotoğrafını bile göndersin sen ina karşı hala bir şeyler hissettiğini bil ama "e ama ben arkadaş olarak konuşmak istiyoruum." de. Kusura bakma ama saçmalık. Bir şeyler hissettiğin biriyle ya sevgili ol ya da tanıdık.😑
Soran+1 yılHaklısın 😔 bana karşı ne hissediyor bilmiyorum sadece seni çok sevmiştim demişti o ailesine düşkün eşi desen sosyal medya hiçbirseyi yok kızları var okadar küçük masum ki benim hayallerime gerçekleştirdi ama başkasıyla bunlar benim içinde zor hiç ondan haber alamamak yıllar sonra bir iletişimde olduk belkide kopsun istemiyorumdur yanlış hatalı bir yol bu yoldan dönücem bende ama kararlı olucagim günü beklemeliyim
- +1 yıl
Bir şey söyleyeyim mi asla vazgeçmek istemeyeceksin ya şimdi ya hiç kararını ver
Soran+1 yılHaklısın kararımı vercem düşüncem
- +1 yıl
Umarım vazgeçersin bu sevdadan ne diyeyim
Soran+1 yılUmarım
+1 yılKurma o zaman sende bitiyor
05 Yorumla
Soran+1 yılArkadaş olarak konusuyoruz şu an
- +1 yıl
Sen ne olmasını isterdin 😂😂
Soran+1 yılBu bana yeter ilerisi olması imkansız ihtimal yok olamazda
- +1 yıl
Deli gibi istiyosun bırak laf kalabalığını
Soran+1 yılBen onu hala seviyorum evet unutamadım ama ilişki yaşayamam olmaz ona affedemem birşeyler yapmak zorundayım
Gizli Üye(30-35)+1 yılVebale girmek nedir, bilir misiniz?
38 Yorumla
Soran+1 yılBilirim merak etme 🙄
Cevap sahibi+1 yılEstağfurullah, ben sadece sordum.
Umarım aklınıza gelir arada...
Soran+1 yılBen çok mutluyum bu durumdan değil mi bu hikayede yanan ben oldum benim canım yandı sadece benim
Cevap sahibi+1 yılKim istedi?
Ayrılmak ve iletisimde olmamak elinizde.
Soran+1 yılBazı şeyler elimizde değil kalbimizde bunu anlamıyorsunuz ki
Cevap sahibi+1 yılKalbinize söz geçmiyorsa, aldığınız veballe sonuçlarını da kabul edeceksiniz.
Bizlerde kalp yok mu?
Soran+1 yılYok anlamayanlara kalp yok evli birine gidip aşık olup ilişki yaşayanlar var ben evli birine aşık olmadım ilk sevgilim aşık olduğum adam evlendi kalbime gömerim dedim yapamadım bende yoruldum artık hiç mi mücadele etmedim sanıyordum evlendikten Bir ay sonra gelip hala seni seviyorum dedi özledim dedi benim amacım onla olmak olsaydı olurdum ben Kackere küfür ettim Kackere yazma dedim Kaçkar adamlığıni sorguladim acaba iki yıla yakın bir zaman geçti o mutlu mesut ben onu unutmak için savaştım ağlayarak eski mesajlari okurken ben o karısıyla uyuyordu benim dünya başıma kaç kez yıkıldı bilsen ben ona yazmamak için parmaklarımi kestim onu sevdiğimi hiç bir zaman göstermedim tesadüfen öğrendi arkadaş kalalım dedi kaldık yine hata yapıyorum biliyorum ama
Cevap sahibi+1 yılKardeşim.
Silin, unutun.
Yazık kendinize de, ona da, ailesine de...
Allah yardımcınız olsun.
+1 yılDöverim seni yazmış lan
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet ciddi değil hani uzatma döverim seni gibii
- +1 yıl
Yinede denmez öyle
Soran+1 yılO derdi hep alıştım ben 🙄
+1 yılKarısına kocan beni rahatsız ediyor de
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Evli olmaya bilir kimse görmez diyorsa..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Çok enteresan bir ilişki
01 Yorumla
Soran+1 yılİlişki değil ki aslında 🙄
Gizli Üye(30-35)+1 yılesıını sevmıyor galıba severek evlenmedi galıba
02 Yorumla
Soran+1 yılGörücü usulü severek evlenmedi🙄
Cevap sahibi+1 yılozman bu sana döner pesını bırakma sız bırbınızı sevıyorsunuz kalbının sesını dınle sevmek suz deyıl kötuluk suc
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdam evli metresi mi olcan
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır olamam 😔 ne hallere düştüm q
Cevap sahibi+1 yıle bi zahmet olma
Soran+1 yılİnan şu an ki olduğum halde kimse olmak istemez bende çok yargıladim başıma geldi ölsem de yapmam dediğim şeyleri ben yaptım hayat okadar acımasız ki aşkta öyle şu an ki durum çok kötü aşık olan benim ve siz benimde gözümde olaya bakamazsiniz imkansız yaşayan bilir insanın sevdiği adamin evlenmesi korkunç bir acı Allah yaşatmasın kimseye
Cevap sahibi+1 yılbence yol yakınken dön
Soran+1 yılDönücem düşüncem ve kararli olucam evli kızı var ben napiyorum demiyomuyum kendime sanıyorsun
Cevap sahibi+1 yıle diyorsan gereğini yaap o zaman
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAbovvv bu da metres olmuş.
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgili değiliz ya
Konuşma o zaman silah mı dayanıyor başına
03 Yorumla
Soran+1 yılYok haklısın ben konuşmak istiyorum bile bile 😔
Soran+1 yılBöyle devam edemez sonuçta
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEski sevgiliden bişey olmuyo
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bulaşma..
11 Yorumla
Soran+1 yılYol yokunken dön diyorsun yani🙄
+1 yılEngellesene🤦🏻♀️
15 Yorumla
Soran+1 yılYapamadım ya ben hala unutamadim onu
- +1 yıl
Kanka şaka mısın adam evli evli engelle şunu yemin ederim alırsın başına belayı
Soran+1 yılHaklısın ama akıl verin ya yaptığım doğru değil
- +1 yıl
Akıl veriyoruz engelle işte illaki karşına biri cikicak
Soran+1 yılOna ihtiyacım var onunla konuşmak bana iyi geliyor arkadaş olarak yanımda olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence ilgilenme
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte 🙄
+1 yılKonuşmayı kes artık
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl 😔
- +1 yıl
Ne demek nasıl o evli bir adam
Soran+1 yılPiskilojim çok bozuk of 😔
- +1 yıl
Bozma onu bırak artık
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Doğru değil