Havaalanında oto kapıdan geçerken kapı çalışmadı bir kız açmaya çalışıyodu. Biz geldik açıl susam açıl dedim, kapı açıldı kız kahkaha attı :D. Elime çok sert tırnakların geçtiğini hatırlıyorum hasdh
bir kere gece beni aramıştı uyuyordum sonra telefonumun çalışına uyandım açtım dialog aynen şu hiç unutmuyorum ya nasıl saçma geldiyse artık harfi harfine hatırlıyorum bu olayı saat 03:00
ben -alo o+aşkım uyuyor muydun? -evet aşkım bu saatte doğal olarak +uyu o zaman ya uykunu bölmiyim bende uyuyamadım da falanca falanca işim vardı arayıp bi sesini duyim dedim -yok ya uyandım zaten artık yorgana sarılmış uyuyomuşum ne manaysa 😀 +yorgana mı saçmalama
vıdvıdıvıdı ben şu an sarılamıyorsam yorgana da sarılmayacaksın da bi ben sarılırım da
bunun için ciddi ciddi kavga ettik önce şaka sandım baya güldüm falan baktım bu ciddi triplerde hatta 😂 neyse asabımı bozmıcam gene şimdi aklıma gelip
Ateş eden bir hatun vardı yanımda kız var geldi o kadar sapın içinde benden ateş istedi o çakmağı isteyen senmisin benimki kızın suratına çay fırlattı bana tokat attı.. Çıktı gitti suratına çay yiyen kadın kahkaha attı ben mal gibi kaldım ortada kızın peşinden gittim birde üstüne kız bana saldırdı değişik bi gündü
Hiç saçma bir nedenden dolayı krize girmedi, ama bazen aşırı tepki verebiliyor. Birkere bir arkadaşım bana abisini ayarlamak istediğini söyledi sevgilim olduğunu bildiğim halde. Bende saçmalama sevgilim olduğunu biliyorum demiştim, oda işte o yüzden diyorum elimizden kaçırmayalım diye. Tam bir canım neyse. Benimkide bunu öğrenince kriz geçirdi. Kızı gitti instagramdan bulup küfür etmiş. Banada engellemem için emretti.
Kızlara tüyom var Erkeklerin izledikleri maça sinir oluyorsanız gol atan futbolcu için hii ne yakışıklı adam deyin ne futbolu izler ne bişey çok güzel delirtme yöntemi👍😄😄
Ayy küçüktüm o zaman 17 yaşında falan. Annesiyle gülüyor diye kıskanmıştım. Annesi!!! Ergenliğe bakar mısınız? Bir kerede ablasıyla fotoğraf paylaşmıştı diye yaşamıştım bunu...
çok yakın bir arkadaşım var ama kardeşten ötedir yoldaşımdır kendisi ve en sevdiğim insanlardan biridir. kendisi erkek bende erkeğim ve eski sevgilim onu çok kıskanıyordu hatta nefret ediyordu
guvenmese nolacak onu da anlamiyorum 2 erkek muhabbet edip oyun oynuyoruz. ama kadınlar biraz garip varlıklar işte cins cins şeyler düşünüyorlar garip garip şeylere takılıyorlar falan. ya arkadaşın ya ben diyen bile oldu
ya işte sen mantıklı biri gibi duruyorsun lakin kadınların çoğu öyle değil :D kadınlar erkeklerden daha kıskanç daha baskıcı ve psikolojik şiddet uygulamaya eğilimli
senin sevgiline dışarıda bakacaklar yan yan keşke benim sevgilim olsa diyecekler içinden offffff bu ne güzel şeymiş falan diyecekler mesela sende kıskanmayacak mısın :D
😂😂😂😂 ahahahaha sanırsın bradd pitt 😂😂😂 kıskanmak olayı farklı bir olay orada yanlış anlaşılıyor herkes bence 😂 senin dediğine göre bir olayda kıskançlik olmaz, çünkü sevgilinden karşı tarafa yapılan bir hareket yok, karşı taraftan sevgiline bir hareket yapılıyor. Burada karşı tarafın saygısızlığı ve terbiyesizliği var.
Ama şu şekilde olsa mesela, sevgilin yanında başka erkeklere ve kadınlara bakıyor dikkatli dikkatli o olayda da sevgilinin ayıbı yanında sevgilisi varken karşı cinse bu derece bakan kişininde sana saygısı yoktur kiskanmaya da gerek kalmaz ayrılırsin 😂😂😂
sen olgun bir kadınsın blackgirl :D düşüncelerin çok haklı. bana hep olgun olmayanlar denk gelmiş. bir hatun beni instagramdan eklese benim suçum oldu hep :D
Yani birde aldatacak insan ne kadar kısıtlarsan kısıtla ne kadar kıskançlık krizine girersen gir, ne kadar o arkadaşınla görüşme bunlar görüşme desen bile, o insanın içinde aldatma isteği varsa yapar, boşuna karşı tarafı sıkıyorlar 😂
evet bende öyle düşünüyorum. birde bir kez yalan söylemiş biri her zaman yalan söyler. ben tek hatada o yüzden ikinci şans vermem. ama mesela elin adamı benim hatuna baksa falan karşı tarafin ayıbı lakin ben yine de kıskanırım ve sinirlenirim :D
Karşı taraf sevgiline baksa evet sinirlenirsin tepki gösterirsin bu normal birşey ama onun adı kıskançlık değil işte😂 tabi ki normal olarak sevgiline biri dikkatli dikkatli baksa vs tepki verirsin. O sinirlenmek, kıskançlık değil bence 😂
Benim Rus eşim doktor hastanedeki baş hekime sinir oldum oda anlamış arkamdan demişki terbiyesiz maaşı kaç para ederi kaç bende dedimki salak uluslararası fabrikam var maaşım 25.000 ya eşimle her gün konuşuyordu eşimde anlamış ona yavşadığını sonra eşim için özel hastane açtım erkek doktor yok hepsini bayan alımlı yaptım benim arkadaşlar dediki bi bakarsın kadınlada aldatır 😂😂
Sonra kadina bak salcayi kiskaniyor diyip ozen gostermeyi birakti ben salcayi umursamayinca bozulunca parasini benden kesmisti ilgilenmeye devam etsin o yuzden bir salca 30 tl 😀
Herşeyi anlatırım kız kankamlada spora filan gidiyoduk ben niye yokum bende gelicem diye patladıydı tabi sadece oda değil 😃 anladım herşeyide anlatmaya gerek yokmuş
Alışverişe çıktığımızda beni beklerken kızın biri bunu görevli sanmış sorular soruyordu ben de olayı tam kavramadan biraz kıskançlık krizine girmiştim🙈
Tabi o zamanlar küçüktük belirteyim de 🤪😀pubgede kızın takımdaki kız sevdiceğimin arabada yanına oturmuştu 😀neyse ki hayat şartları yaş ilerleyince devreye girer ve yaşam mücadelesi başlar 👍🤗