Sevgilimle 11 aylık bir ilişkim var. Aramızda o kadar ciddi bir şey olmadı. Benden önce çıktığı kişiyle geçmişi çok uzun birkaç sene sürmüş?

Sevgilimle 10 aylık bir ilişkim var. Aramızda o kadar ciddi bir şey olmadı. Benden önce çıktığı kişiyle geçmişi çok uzun birkaç sene sürmüş. İlk tanıştığımız beni aramıştı. Psikopat bir kişiliğe sahip olduğunu sesinden konuşmalarından belli oluyordu. Beni tehdit falan etti kız arkadaşımı bırakmamı istedi, bırakmadım. Geçen bir arkadaşımın faceinden onun hakkında birşey paylaşmış mı diye baktım. İftira atıp kız arkadaşımı kötülemiş. Cümlenin sonuna da bir erkeğin içini kuşkuya sokacak birşeyler yazmış. Kız arkadaşımla geçmişi hakkında pek konuşmadım şimdiye kadar, konuşmayı da sevmem. Ama içime kuşku düştüğünden beri, canım sıkkın. Üstelik birkaç hafta önce de çok sıktığım için ayrılmak istediğini söyledi kabul etmedim. Gerçekten seviyor musun diye sordum cevap vermemişti. 10-15 gündür iyi aramız alttan almaya çalışıyorum ama bazen gergin bir şekil de durup dururken tavır yapıyor bunu anlamıyorum. Bu arada bu son 15 günlük süre içinde de sevdiğini söylüyor. Kafam karışık ve içim de bir kuşku var. Sizce sorun nedir
Güncellemeler
+1 yıl
Biz birlikte aynı şehir de üniversite okuyorduk bu dönem bitti. Kapak fotoğrafı olarak koyduğu bir fotoğraf hakkında önce şerefsizce şeyler yazmış. Anlarsın işte kötülemek için söylenen söz. O sözleri ciddiye almadım çünkü hep beraberdik. Devamında da bir gönderme yapmış şerefsiz "anladın sen onu" diye birşey demeden önce benim anlamadığım iki kelimelik birşey söylemiş. Üstelik benden vazgeçmem için aradığında da yine kötüleyip o iki kelimeden bahsetmişti.
Güncellemeler
+1 yıl
Peki sormayacam sence o eğer öyle birşey yaşamışsa bana söyler mi çok geç olmadan.
Sevgilimle 11 aylık bir ilişkim var. Aramızda o kadar ciddi bir şey olmadı. Benden önce çıktığı kişiyle geçmişi çok uzun birkaç sene sürmüş?