Korkuyorum
Birazdan dolmuşa binicem 😞
Nasıl anlatcam of
Utanma öyle yapmıyorlar ciddi ciddi dinliyorlar ilk başta şikayetin ne diye soruyor anlattıktan sonra o soruyor sen cevaplıyosun sanki birazcık bipolar bozukluk gibi geldi bana çok fazla da bi bilgim yok açıkçası benzer şikayetlerden gitmiştim bende bipolar demişti
Ki insanlar sevgilimden ayrıldım çok kötüyüm ölüyorum bitiyorum diye gidiyor hangisi daha saçma?
Aynen valla genellikle ergenler oluyor bunlar😄
Bende ilk gittiğimde çok gerilmiştim içeri girdiğimde titriyodum kıpkırmızı olmuştum ama bende sosyal fobi de varmış bi an önce kurtulayım diye herşeye kısa kısa tek cevaplar veriyodum ikinci psikiyatristim bi kadındı o daha çok ilgiliydi yani az da olsa rahatlatmaya çalışmıştı 😄aile yaşantımı gün içinde neler yaptığımı kaçta uyuyup kaçta uyandığımı içime kapanık olup olmadığımı hayallerimi okulu neden bıraktığımı falan sormuştu hepsi bir olmuyor ilki sadece sigara alkol var mı çalışıyo musun diye sormuştu 😄
Aslında düzelmedim de antidepresanlar çok fazla kilo aldırıyor o yüzden bıraktım diyet yapıyorum ama bazen ellerim çok titriyor ataklar geliyor o zamanlar içiyorum antidepresanlar bağımlılık da yapıyor ya
öncelikle psikiyatriste değil psikoloğa ihtiyacın var çünkü sen bunları gidip direkt psikiyatriste anlatırsan sana ilaç yazacaktır onun görevi bu ama her şey ilaçla tedavi edilemez
Cevap
6Cevap
Psikayatriye gidenler deli gibi lanse edilir. Bu bir hastalık bile değildir. İnsanın kendini çözememesidir
O kadar okul okumuş, insan psikolojisini bilen bir insanın sana cidden öyle davranacağını düşünüyo musun
Bende gittim. Girerken yanımdakilere dedim bakın bana hastaneye yatman lazım falan derlerse eğer hayatta isim olmaz falan dedim ama öyle değilmiş 😅😅
Emin olabilirsin senden daha beterlerini ve aptallarını çok kez gördü, yani alışkın senin gibilere :D
Uykusuzluk kendinde hastalik arama hali tansiyon oynamalari surekli huzursuzluk hissi. Rahat olamama
Anksiyete oldugunu tahmin ediyorum.
Gittiginde direk soyle buraya gelirken tedirgin oldum de. O nasi yaklasacagini bilir sana
Annemde kullandi hafif sakinlestirici. Teshisi ne oldu doktorun
Bi soraydin adama neyim var diye. Nese gecmis olsn
Ne aptalı öyle diyebilecek biri olsa neden psikiyatrist olsun
Seni hep eleştiriyorlar mı
Psikiyatriye gitme ilaç verir
Korkmana gerek yok. Bende gittim.
İlaç kullandın mı hiç?
Bende kullandım bıraktım çok kötüyüm psikolojik olarak
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?