İlk sevgilimdi

İnsanlar ilk sevgililerini unutamazlar ilk dostlarını unutamazlar bence ondan kaynaklanan bir durum ama zamanla geçer diye düşünüyorum. Uzun süren kavgalar coronadan daha yıpratıcı eminim
Ya unutulmayacak insan yok bence. Ona da dedim bunu. Eskisi gibi sevmesem de özlüyorum. Ya yanımda kal deseydi yabda sevdim değer verdim deseydi yine yaninda olacsktim ben onun. Ama demedi. Sormak istiyorum niye sevdim demedin diye ama tükendim
insanlar değil kastettiğim ilk duygular olabilir. Tükendiysen bir soluk almak bir izlemek ve kendi yolundan ilerlemek seninde hakkın bunu unutma :) Evet sevgi güzel bir şey baya bir yıpratıcı olsa bile ama duyguna ve sinir sistemine zarar veren bir ilişki ilişkilikten çıkar ve hastalıklı bir hal alır bunu unutma lütfen.
Cevap
3Cevap
Çok fazla baglandın. Kurtul gitsin kafam da rahatlar
Eskisi kadar sevmiyorum. Ama ozlüyorum bazen. Yabında olmak istiyorum ama yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Sevdiğinden emin olsam yine yanında olurdum ben onun.
Sevmiyor. Umursamıyor bile. Neden bir kişi yüzünden tüm mutluluğundan vazgeçesin ki?
bak arkadasım bu arkadasın belkı maddı belkı aılevı sıkıntısı vardır anlayamazsın onun ıcın sende bıraz ona kafa ıznı ver
Iyi de ne sevdim diyor ne deger verdim diyor. O kadar laf soylüyorum "haklısın , neyse, tamam" diyip duruyor. Konusmak için çabalamiyor. Ya akşamüstü muhabbet ederiz diye bekliyorum bana oyundayım diyor trip atıyorum sallamıyor. Hiç benim olmduğunu hissetmedim kendimi hiç ona ait hissetmedim. 3 kere ayrıldım 3ünde de ben gittim ona ağladım aylarca umursamadı. Ben yine yanında olmak isterim ama defalarca denedik hiç değişmeyecek o. Değişsin de istemedim ben onu öyle kabullendim ama çabalaaın istedim. 2 guzel sozle gonlumu alsin istedim hep.
Sorumda şu 2 haftadır konuşmuyorduk. Benim yazmamı beklemiş yine. Durum attı ben yanıtladım öyle konuştuk. Ya ne diyeyim ben şimdi buna. Kendine iyi bak, üzülme sevin, bi sıkıntın olursa çekinme söyle dedi. Ya ne diyeyim onun yüzunden boyle oldu. Şimdi ne diyeyim gitme diyemem yanında olmak istiyorum diyemem. Hala sevdiğine inansaydım yanında olurdum mu desem ne desem. Ona karşı eskisi gibi hissetmek isterdim ama o kadar çok yıprandım ki eski sevgim yok. Niye bilmiyorum ama onunla olmak istiyorum. Onun da sorunu çoktu bankaya borcu ailevi sıkıntıları vardı hep. Herkese ömrünü harcadı bir bana zamanı yoktu.
Bırak diyosum yani. Peki hala onun yanında olmak istediğimi ama olmayacağını soylesem. Içimden bunlar geçiyor çünkü
Dedigini yaptim icimde kalmasin dedim yazdim baristik gibi konusuyoruz. O hemen barişma moduna girdi. Off bilmiyorum ya yine hata yapiyorum. Biten bişey tekrar başlar mı ki başlasa da eskiso gibi olacağına inancim yok
Hayır, daha fazla zorlamaya lüzum yok.
Ben de bunu öğrendim. Zorlamaya gerke yokmuş gerçekten. Bazı şeyler insanın içinden gelmeli. Yoruldum artık ben. Sevgim neyim varsa hepsi kendisinin yuzunden bu hale geldi
Hislere gem vurulmuyor maalesef.
Banane bundan
uzak dur bundan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?