Aşk İlişkileri Ablanızın, abinizin veya kardeşinizin sevgilisine karışır mısınız? merve_nurrr Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Detay yok, soru yeterli :) Güncellemeler+1 yıl Guncell Güncellemeler+1 yıl Guncel Ablanızın, abinizin veya kardeşinizin sevgilisine karışır mısınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Helenisko Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Eğer kötü davranıyorsa ve huyu iyi değilse karışırım. Hatta kardeşimi ayırmaya çalışırım. Kardeşim çok önemli benim için. 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl kardeşimin sevgilisine karışmam ama çocukta bi dengesizlik karaktersizlik görürsem uyarırım 1 0 Yorumla
semxsem Takip Et Master Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Abim ablam olmadı karışmam uzaktan bilmiyormuş gibi gözlemlerim lakin zarar görmesini istemem zira o benim canımdır diye düşünürüm 0 0 Yorumla
lovebdyman06 Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Hayir ikisi birbirini istiyosa karsmam. Ama arastiririm uygun bulmassam karisirim. 1 0 Yorumla
ErtekinProblems Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Kardeşimin sevgilisi var bize gelip gidiyor kardeşim gidiyor hiç karışmıyorum selam falanda çok vermem 1 0 Yorumla
Tosurdak Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 79% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gıcıksa karışırım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Eğer kötü davranıyorsa ve huyu iyi değilse karışırım. Hatta kardeşimi ayırmaya çalışırım. Kardeşim çok önemli benim için.
kardeşimin sevgilisine karışmam ama çocukta bi dengesizlik karaktersizlik görürsem uyarırım
Abim ablam olmadı karışmam uzaktan bilmiyormuş gibi gözlemlerim lakin zarar görmesini istemem zira o benim canımdır diye düşünürüm
Hayir ikisi birbirini istiyosa karsmam. Ama arastiririm uygun bulmassam karisirim.
Kardeşimin sevgilisi var bize gelip gidiyor kardeşim gidiyor hiç karışmıyorum selam falanda çok vermem
Karışırım hatta sevgilileri olamaz
karışmam ama öneride bulunabilirim
hayir beni ilgilendirmez.. zaten ikisi de evli :D
Kardeşim yok
Karışamam
Karışırım
Evet beni tanımak zorundalar
Gıcıksa karışırım
tabikide
Evet
Karışmam
Karışırım