Rus kızları nude atıyor, Türk kızları neden engel atıyor?
Rus kızları çok seksi
Türk kızları özgüvensiz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sorabilir miyim reis kaç Rus s*ktin şimdiye kadar? Tahmin edeyim kesin Antalyalısındır ömrün rus fıstıkların içinde geçmiştir ve her yaz 3 4 tanesini götürmüşsündür. Bırakın olm bu işleri Türk kızları da nude atıyor, bu nude kültürü ülkemizde yeni yeni oluşan bir seks türü, zaman verin insanlara...
Rus kızları tutkulu işini ve nasıl davranması gerektiğini biliyorlar. İspanyollarda öyle.
Ama Türk kızlarının %60'ı ego. Bu da özgüvensizlikten kaynaklanan ego ama.
Neden hep kızların %60 ı ego diye çıkarım yapıyorsunuz Belki siz erkekler nasıl istenecek bilmediğiniz için atmıyoruzdur.. Sohbete selam canım nude at diye başlarsanız yol vermemiz muhtemel
sen önce mesaj kutunu aç ondan sonra konuş kezban seni
Hahahaahaha Rezil herifin tekisin... Mesaj kurumu burada senin gibi bir sürü oksijen israfı dolu oldugu ve rahatsız olduğum için açmıyorum.. yazık kafana
kudur ) kezban
bi dahaki hesap açarken egonun50tonu yap ))
Kudurması gereken tek bir kişi var oda sensin.. zaten şu an yeterince kudurduğun belli oluyor fazla kasma.. (;
sen soruya gelip görüş bile yazamayacak kadar kudurmuşsun yorumlarda sürünüyorsun )
of kırpık göz attı çok fena kudurdum )))
https://youtu.be/U3OaYUdozkM lan izmarit yol al seni yok ederim sq sal kızı abaza şırfıntı sqini keser ağzına veririm
Görüş yazmama sebebim sorunun karakterin gibi boş olması Hayatında meme görmemiş insanlar bile böyle yorumlar yapıyor ya çıldırıyorum... Sen göz kırptım diye titremeye devam et.. benden bu kadar (:
çıldırmaya devam et ,))))) haha
@Çikilatanın50tonu Sözlerin kendinle çelişiyor zaten. Bla bla Neden kızların %60'ı böyle diyee çıkarım yapıyorsunuz... Sohbete selam canım nude at diye başlarsanız yol vermemiz muhtemel bla bla bla hayatımda hiçbir zaman nude istemedim ve bana bunun yakıştırması yapılıyorr. Sen neden alınıp yorum yazdınn kardeşimmm? Benim fikrim sana bu kadar mı rahatsızlık verdi :D
çıldırıyorlar işte dostum merak etme onlar cok iyi bilyorlar ne bok olduklarını ))
Zaten olmayan bir şeye tepki gösteremez :D bu sözler onu çıldırttığı için lafa daldı. Ben %100 yazmamışım demi %60 yazmışım. Sen %40'a dahil değilsen yazmazsın görüp gülüp geçersin :D :D Boşa duyar kasıyor diğer kızlar belki sizin mesaj attığınız için öyledir. Önce sallama diyor sonra kabul ediyor savunmaya geçiyor :D :D
bunlar kafayı o kadar yemiş ki dışarıya tamamen kapalı bak mesaj kutusu bile kapalı düşün o derece kezban )) ama gider gözüne birini kestirir ona nude atar o da çok takmaz sonra çıldırır ))
Cevap
2Cevap
Aha son rusbükücü soru sormuş Rez alın gençler dbfmdjd
Rus kızları çok mütevazi...
Türk kızları kezban 😂
C) Bu soruyu soran çok salak
Kaç rus tanıdın o ruslar senin gibi oduna bakarmı müptezel
Rus kızları orspu
Türk kızları kaliteli
Türk erkekleri kardeşim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?