Sadece görünüş olarak sordum, ten rengi, saç rengi, boy, kilo... Cevap olarak fotoğraf da yükleyebilirsiniz. Tabii müstakbel eşimin 1:1 Shawn'e benzemek zorunda değil, kahve rengi saç, buğday ten, ve en önemlisi tipi (hafif) masum olmalı, sert görünümlü erkeklerden hoşlanmiyorum. Gerçi Hayaller ve hayatlar değil mi xd
Uyarı: öhm sayın duyarmatik kişisi lütfen alta verdiğim yemek siparişi gibi olan Zeustan hallice şeye gelip (kıslar böyle sefio. s. s s j 🤣) önemli olan kHarakter deme.. zira qurqusal bir karakter yarattım için önceden hasırladığım kurgusal bir... kişiliq EklEntim var eved, eved benimkine geçelim. s
İlk olarak kumral 🤭 gözleri renkli olursa güzel olur 🤭 çocuksu surat istiyorum sert yüz hatları olmasın🤭kas yığını vücut olmasın normal mişi yeterli🤭efed efed şey anadolu vampirisi gibi bembeyas olsun bu şahıs çoğ estetik durur🤭saçları dağınıklı olsun🤭eli aya düzgün bide🤭180-185 arası bişi🤭
Ben küçükken ve ergenlikte dünyanın en çirkiniydim kimse yüzüme bakmazdı, bu uzun yıllar böyle devam etti.. Tam o sırada aşık oldum birine ve ruh eşimi buldum gibi hissettim, oda bende Guinness rekorlar kitabına şimdi gireriz okadar değiştik ki sorma.. Allah nasip ederse evlilk yakın gibi. Ona aşık olduğumda neyine aşık olduğumu bilmiyorum galiba bütün olarak sevdim:))
Mezhebi önemli değil anlayışlı olmalı, tipten çok karakterli olmalı, bazen sert biriyimdir. O yüzden kızlar kaçar 😃😊😔 oysa karakterim bambaşkadır. Tanımak lazım.
Kirli sakallı bir de gamzesi varsa😍 ten rengi farketmez ama kızıl olmasın sevemedim o tipleri🤭 balık etli zayıfta olabilir no problem, boy kısa olmasın bana uysun en azından🙈 gibi🙃
Gönlüm sevince düşünde filan kalmıyor herşeyiyle aşığım ona kalbimmmmmm😂🖤
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Baby face erkekleri oldum olası sevmem. Sakallı olmalı. Ama yüzünde bir masumluk ta olmalı. Esmer olmalı. Gözleri bal rengi. 175 boylarında 65 kilo. Aslında sevdiğim kişi bu özellikleri taşıyor. Ama haberi yok beyfendinin...