Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. C2 yi görene kadar arkasindaydim ama keşke görmeseydim ya. C2 ye kadar da düşmezsin ama. Neyse tatminkar olmayan bir manitan var. Kıymet bilmiyor. Bari sen yapıcı ol ve kendini bu ilişkiden kurtar.
19 Yorumla
Soran+1 yılYok o eski mesele ya ikimizinde c2 hesabı vardı kapatalım dedim kapattık konu başkaydı yani instaya wpye girip yazmamasıydı konu
Soran+1 yılEvet haklısın kavgayı kapatıp güzel bir söz söyledim girip yazmadı dedim sne ne yapmaya çalışıyorsun oda arkadaşa geçmiş olsun yazdım mesajın altta kaldı dedi instagramda aktifsin diyorum hayır diyor her halta giriyor benim mesajıma cevap yok bilerek yapmıyorum diyor bir de ya mesajım nasıl altta kalabilir hiç mi aklına gelmiyorum doğru değil mi allah aşkına
Soran+1 yılHadi işin olduğunda tamam işten geldi hala aynı devam allahım deliricem cidden
Soran+1 yılDemi değersiz olduğum belli arkadaşına yazıp çıkıp beni altta unutması lafada gelince çok değerlisin benim için hep lafta yalan mı söylüyor acaba
Soran+1 yılEvet peki bu insanlar neden benim abarttığımı söylüyor ki ben buna bu hareketi yapma dedikçe daha fazla yapıyor ne yazayım şimdi ben buna böyle devam edeceksen bitirelim mi diyim
En İyi Cevaplar
Bence haklısın mutsuzsun değersiz hissediyosun sonuçta tabiki dile getireceksin Çocuk alttan almış hep ve özürde dilemiş konuşmalarından seni gerçekten sevdiğini görebiliyorum. En azından konuşmanın ortasında uzatiyosun deyip gitmemiş kavga çıkarttin diye seni suçlu cikarnaya çalışmamış hatasını kabullenmiş seni dinlemiş anlamaya çalışmış mutsuz olduğunu fark edip üzülmüş ve bunun pişmanlığını kelimelerle net bir biçimde ifade etmiş. Egerki bu ilişki seni çok yıprattıysa devam etmenelisin ama sen bilirsin tabiki bu kusurunu görmezden gelip devam da edebilirsin. Ama şunu soracak olursan seni sevdiği aşikar
14 Yorumla
Soran+1 yılkavgayı kapatıp güzel bir söz söyledim girip yazmadı dedim sne ne yapmaya çalışıyorsun oda arkadaşa geçmiş olsun yazdım mesajın altta kaldı dedi instagramda aktifsin diyorum hayır diyor her halta giriyor benim mesajıma cevap yok bilerek yapmıyorum diyor bir de ya mesajım nasıl altta kalabilir hiç mi aklına gelmiyorum doğru değil mi allah aşkına seven insan böyle ikinci plana atar mı Ne diyim sence böyle devam edeceksen bitsin mi diyim
Soran+1 yılEvet hergün yapıyor uyardığım halde ne yapıyım ben
- Aşk İlişkileri konusunda 955 cevap paylaştı.
+1 yılAğa beee ben olsam çoktan ū dönüşü yapıp yoluma bakmıştım çocuk baya sabırlı. Kızım ne tutturmussun orda yok dinle yok umursa yok şunu yap abi böyle erkek kaçar gider ben diyim valla çocuk sana çok yüz veriyor belli aşık olmuş garibim :)
18 Yorumla
Soran+1 yılNe yüzü ya wpye instaya girip bana cevap vermiyor çok aşık olsa bu hareketi yapmaz haklıyım diye alttan alıyor
- +1 yıl
Orasını bilemem tabi ne yaşıyorsunuz da cevap vermiyor lar ama insan bi anda kendini geri çekiyorsa ya başkası vardır ya da sogumustur
Soran+1 yılNe yapıcam peki ben
- +1 yıl
Kendini biraz geri çek bekle
Soran+1 yılHep yaptım ama onuda bir işe yaramıyor bu sefer neden yazmıyorsun neden böyle yapıyorsun deyip duruyor kendisi hep aynı şu an bile aynı bunun için ayrılmak da Saçma mı olur
- +1 yıl
Ayrılık sebebi bu olamaz tabi ama dediğim gibi biraz kendini çek geri bunu biraz sürdür sabret
Soran+1 yılŞu an dediğini yapıyorum teşekkür ederiiiimmm♥️♥️
- +1 yıl
Rica ederim umarım herşey istediğin gibi olur 😉
Gizli Üye(18-24)+1 yılSelam, partnerin sadece güzel sevgilim vb diyor sorun ile ilgili hiç cevap atmamış. Ortada bir iletişim yok maleesef. Tam sorun ne?
114 Yorumla
Soran+1 yılSen aslında beni biliyorsun hani bana akıl vermiştin bir kere o kızım ben
Cevap sahibi+1 yılYa kabullen kavgayı bitir ya da ayrıl seçim senin. Bir insanın karakteri değişmez.
Soran+1 yılHaklısın sence peki abartıyor muyum dersin
Cevap sahibi+1 yılKimseyi tam tanımadan yargılamayı sevmem. Biraz baskıcı ve baskın bir karakter de olduğuna hem fikiriz.
Soran+1 yılEvet çok baskıcıyım bence gereksiz yere abartıyorum demi
Cevap sahibi+1 yılEvet, rica ediyorum bir defa kararlarının arkasında dur. :)
Soran+1 yılOf duramıyorum yine aynı konudan kavga başlattım yine girip yazmadı yoruldum artık Of deliricem
Cevap sahibi+1 yılSana ne desem bilemiyorum.
Soran+1 yılAllah aşkına ben abartıyor muyum artık çocuğu salayım mı
Cevap sahibi+1 yılSal desem eskisine tuz buz olucaksın eskisi sana göre biri değil. Sen ilgi aşırı istiyen birisin.
Soran+1 yılEvet öyleyim ama öbür çocukla konuşmuyorum artık ben bu durumu çok takıyorum ne yapıcam bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılSana tam bir şey diyemiyorum ya yeni ilişki bakıcaksın ya da buna devam. Bu çocuk değerini biliyor ama karakterin de bazı puruzler var. Kimse mükemmel değil, seni el üstünde tutuyor.
Soran+1 yılEvet öyle ama uyardığım halde davranışına devam ediyor daha dün uyardım hala aynı demin yine kavga çıkardım haklısın diyor özür dilerim diyor yine abarttım büyüttüm senden sıkılmam seni seviyorum falan diyor ben ne desem hep güzel şeyler söylüyor ama beden dediklermi dikkate almıyor
Cevap sahibi+1 yılşu an sen haklısın da pişman olucağın bişi yapma. Bir şey aklına gelirse yine bana sorabilirsin. Zor bi dönemden geçiyorsun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
+1 yılBu sizin aranızdaki ilişki, başkalarının fikrini alarak olmaz. Başkalarının aklıyla değil, kendi aklınla bu işin içinden çıkmak zorundasın. Başka kişileri araya, dahil ettiğin an çoktan bitersiniz zaten.
00 YorumlaBöyle davranması sevmediği anlamına gelmez. Tamam çok sınır bozucu ama eğer seviyorsan bu meseleyi uzatma daha fazla bunu ona söyleme ve onu böyle kabul etmeye bak. Çok çok büyük bir mesele değil bence. Zaten böyle ufak şeylere takarsan kafan çok ağrır ve eninde sonunda o da pes eder. Böyle konuşmasını bile özlersin. Bence biraz rahatlaman gerekiyor tabi eğer tek mesele buysa
07 Yorumla
Soran+1 yılTek mesele bu ama daha dün dikkat edicem dediklerine dedi ve aynı şeyi yine yaptı instaya wpye girip bana yazmıyor haklısın deyip duruyor bilerek yapmıyorum bilmem ne ayy seviyorum ediyorum kaybetmek istemiyorum diyor dediklerimi hala dikkate almıyor ama allah aşkına seven insan böyle yapar mı
Soran+1 yılBen onu denedim kaç kere ben öyle yapınca arayıp çıldırıyor neden yazmıyorsun diye ama kendisi hala aynı oda bir işe yaramıyor yani bugün kavgayı kapatıp güzel bir söz söyledim girdiği halde yazmadı neymiş arkadaşına yazmış mesajım altta kalmış ya allah aşkına işteyken tamam diyorum ama eve gelmiş arkadaşına yazıyor instagramda takılıyor bana yazmıyor lafa da gelince çok seviyormuş birde haklısın deyip duruyor allahım haklıysam niye böylesin cidden ne yapıcam eğer böyle devama edeceksen ayrılalım mı desem
Soran+1 yılPeki sne bu durumda ne yaptın
- +1 yıl
Ya eğer mesajım varsa benim mesajıma cevap verir girerse öyle girerdi ınstagrama falan. Ama çalıştığı zaman falan arada aktif görürdum Kendi de açıklardı 5 dk ınstagrama bakıp çıktım sana mesaj atsam zaten devam ettiremezdik diye. O yüzden bende üzerine düşmedim çünkü instagram şifresi de bende vardı.
Aşk İlişkileri konusunda 711 cevap paylaştı. Adamın yazım şekli, senin cümlelerinin uzunluğu ve adamınkine bakılırsa seni bu düşüncenden çevirmek için çok çaba sarfetmediği ve seni önemsemediğini anlıyorum
03 Yorumla
Soran+1 yıl@Erotltp kavgayı kapatıp güzel bir söz söyledim girip yazmadı dedim sne ne yapmaya çalışıyorsun oda arkadaşa geçmiş olsun yazdım mesajın altta kaldı dedi instagramda aktifsin diyorum hayır diyor her halta giriyor benim mesajıma cevap yok bilerek yapmıyorum diyor bir de ya mesajım nasıl altta kalabilir hiç mi aklına gelmiyorum doğru değil mi allah aşkına Ne diyim sence böyle devam edeceksen bitsin mi diyim
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanka c2 indirmiş seninle sevgili olduğu halde ve sen methiyeler düzerken çocuk konuyu kapatman için bi iki kelime sevgi sözcüğü yazmış bence sallamıyor çocuk yeni avlar peşinde
01 Yorumla
Soran+1 yılkavgayı kapatıp güzel bir söz söyledim girip yazmadı dedim sne ne yapmaya çalışıyorsun oda arkadaşa geçmiş olsun yazdım mesajın altta kaldı dedi instagramda aktifsin diyorum hayır diyor her halta giriyor benim mesajıma cevap yok bilerek yapmıyorum diyor bir de ya mesajım nasıl altta kalabilir hiç mi aklına gelmiyorum doğru değil mi allah aşkına Ne diyim sence böyle devam edeceksen bitsin mi diyim
Ben seni mutlu edemiyorum
Sorun bende diyen bi erkekten fazla bi şey bekleme01 Yorumla
Soran+1 yılkavgayı kapatıp güzel bir söz söyledim girip yazmadı dedim sne ne yapmaya çalışıyorsun oda arkadaşa geçmiş olsun yazdım mesajın altta kaldı dedi instagramda aktifsin diyorum hayır diyor her halta giriyor benim mesajıma cevap yok bilerek yapmıyorum diyor bir de ya mesajım nasıl altta kalabilir hiç mi aklına gelmiyorum doğru değil mi allah aşkına Ne diyim sence böyle devam edeceksen bitsin mi diyim
Seni kaybetmek istemiyorum flnn bence baya seviyo ya bu seni
017 Yorumla
Soran+1 yılSen ciddi misin
Soran+1 yılYani seviyor mu beni sence
Soran+1 yılEvet ilgilenmiyor ama instaya wp ye giriyor neymiş oyun oynuyormuş neymiş çalışıyormuş bilmem ne lafa da gelince kaybetmekten korkuyor evet buradakilere soruyorum seni sevmiyor seven insan zaman ayırır diyor bunlar yüzünden ayrılıyordum demin şimdi de herkes abarttığımı söylüyor
Soran+1 yılGittim yumuşak bir şey yazdım ya offf cidden seviyor mu
Soran+1 yılHayır ya o salak öyle şeyler düşünemez bi boku anladığı yok zaten yok ya böyle ben kafayı yicem bi gün seviyor olabilir ama ben hep ikinci plandayım öyle demiyim mi yani
Soran+1 yılO bana neden uyum sağlamıyor ben aynısını yapınca kafayı yiyor ama böyle umursanmaz gibi değil mi sne olsan ayrılmaz mısın
Soran+1 yılBak sende dayanamış ayrılmışsın bu bok gibi bir durum şimdi nasıl dayanıyorsun düzeldi mi
+1 yılÇocuk az daha konuşsa miyavlayacakmış😀 ilgi yoksa olmuyo ya iyi düşün
06 Yorumla
- +1 yıl
Ya belki de dengeyi kurmak istiyo olabilir , şöyle ki sık muhabbet tez ayrılık getirir:) çok bunaltma durumdan rahatsız olduğunu zaten belirtmişsin..
Soran+1 yılYok o salak öyle şeyler düşünemez belirttim hep belirtiyorum bugün yine aynıydı böyle devam edersen ayrılalım desem mi snece
- +1 yıl
Ayıp kız salak denir mi 🥴 sen bilirsin ben dışardan bi insanım karışamam
Soran+1 yılYa lütfen akıl ver lütfen lütfen
- +1 yıl
Milletin ağzına bakıcaksan zaten ayrıl gitsin bacımsu.
+1 yılYapacağın şey kendini geri çekmek senin aslında onunla ilgilenmediğini göstermen lazım.
04 Yorumla
Soran+1 yılYa da ayrılmalı mıyım
- +1 yıl
Bu senin kararın. Kadın olduğunu unutma ilişkiler hakkında bilgi edinmeye, ilişkileri öğrenmeye çalış. Onu değiştirmek istiyorsan durumu kendi lehine çevirmeyi bilmelisin.
Soran+1 yılEvet ama sıkıldım artık ona güzel bir söz söyledim girdiği halde yazmadı ne yapayım ben
- +1 yıl
Yazma o yazacak bir süre sonra ilk mesajına görüldü at sonra yazar yine kendine iyi bir strateji oluşturman lazım
Ulan millet sevgilisi oyun oynar diye trip atar , ben oyun oynamıyor diye atıyorum. 😂😂😂
00 YorumlaE sen baya bensin Şeyma. Kesinlikle haklısın c2 nedir ya
00 Yorumla
+1 yılİkinci planda olacağına hic olma
17 Yorumla
Soran+1 yılSence ben bu durumu abartıyor muyum
- +1 yıl
Sanki evet ama daha sakin olmayı dene
- +1 yıl
Bitmesi en makul olanı sanki ama sizin bileceğiniz iş
Soran+1 yılHaklı mıyım sence böyle mi diyim
- +1 yıl
Ben bilmem senin iliskin senin kararların
Soran+1 yılYa lütfen akıla ihtiyacıma var
Aşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı. Sonra erkekler niye gider - aha iste kadin dirdiri
12 Yorumla
Soran+1 yılAbi sözümü dinlemiyor ki
Soran+1 yılYaptıklarını görsen keşke
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılC2yi görene kadar her şey çok güzeldi
11 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Çok haklısın
16 Yorumla
Soran+1 yılHaklı mıyım ne yapıcam peki
Soran+1 yılYapmıyor ama daha dün konuştum bugün yine aynıydı ne yapayım kesin dille mi söyleyim
Soran+1 yılBen 20 o 24 yaşında
kavgayı kapatıp güzel bir söz söyledim girip yazmadı dedim sne ne yapmaya çalışıyorsun oda arkadaşa geçmiş olsun yazdım mesajın altta kaldı dedi instagramda aktifsin diyorum hayır diyor her halta giriyor benim mesajıma cevap yok bilerek yapmıyorum diyor bir de ya mesajım nasıl altta kalabilir hiç mi aklına gelmiyorum doğru değil mi allah aşkına wpye giriyor arkadaşına yazıyor benim mesaj altta kalıyor diye yazmadan çıkıyor ama ben ona görüldü atınca girip yazmayınca hemen yazıyor üst üste cidden ne yapıcam şöyle mi diyim eğer böyle devam edeceksen bitireceğim mi diyim
Güzel Sevgilim deyip durmuş mk :D
01 Yorumla
Soran+1 yılBen mi haklıyım sence
+1 yılabartmıyorsun haklısın
04 Yorumla
- +1 yıl
vebala girmem ama arkadasinin biraz büyüyüp olgunlasmasi lazim.. kafa olarak sanki ergen gibi..
Soran+1 yıl24 yaşında adam ne yapacağını benim söylemem saçmalık hiç ciddi ilişkisi olmamış ondan böyleymiş ben bile 20 yaşındayım böyle bir mantık olamaz en son konuyu kapattım barıştım yeter cidden dinlemiyor ne yapsam galiba görmezden gelmeli umursamamalıyım demi
- +1 yıl
bilmiyorum vala... çok yipratiyorsa gerekeni yaparsin.. söyledigi mazeret değil...
+1 yılc2 ne demek silmesini istediğin 🙄
015 Yorumla
- +1 yıl
ama çocuk seviyor belli seni hemen kestirip atma bence
Soran+1 yılAma sevse ikinci planda olur muydum gidip arkadaşına yazıyor ben altta kalıyorum düşünsene ne diyim ben buna
- +1 yıl
böyle yapmaya devam edersen bitecek de
Soran+1 yılCidden diyim mi böyle sne olsan böyle mi yapardın
- +1 yıl
ama şu da var arkadaşı çook önemli bişey söylediyse senden önce ona cevap vermesi normal ya kısaca bitirecek bi sebep değil bu
Soran+1 yılYa bunu her zaman yapıyor her zaman mı önemli işleri oluyor yalan ya
- +1 yıl
ne diyim ki etkilemekte istemem şimdi çünkü çocuğu tanımıyoruz yani
Soran+1 yılYa lütfen akıl ver bana lütfen ne diyim ne yazıyım
- +1 yıl
başkalarının söylediği şeyleri yazma bu çok yanlış olur kimse senin ikinizin arasında ki ilişkiyi tam anlamıyla bilemez
Soran+1 yılYa ama ben ne yapacağımı bilmiyorum böyle devam edersen bitireyim diyim mi sen olsan ne yapardın
- +1 yıl
böyle bi sebepten bitirmezdim
Soran+1 yılDemin öyle de dedin ama şey dicem peki ne diyim ki çok kötü bir durum değil mi uyardığım halde devam ediyor böyle kabul mü edeyim yani
- +1 yıl
hiç mi değişmiyo uyarmana rağmen?
Soran+1 yılEvet hep devam ediyor daha dün gece kesin bir dille uyardım işte bu mesajları konuştuk telefonda konuştuk tamam dediklerini dikkate alacağım dedi bugün yine aynı şeyi yaptı daha dün konuştuk ya dün
Ayyy ne kezbansın ya...
03 Yorumla
Soran+1 yılBen ne yaptım
Soran+1 yıl20 yaşındayım
okurken güldüüm hhahfasf
02 Yorumla
Soran+1 yılNeye güldün
Gizli Üye(25-29)+1 yılof okurken içim şişti ergen misiniz
31 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Böyle ilişki mi olur 🤣
08 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Soran+1 yılGüzel bir şey söyledim girdiği halde yazmıyor haklı değil miyim
- +1 yıl
Kaan zen hala burda misin ya
- +1 yıl
+Gecmis gelen gelen bir dost ,#'jszjjsskzjsjx
- +1 yıl
Neyse zaman makinem bekliyo gitmem lazim bataryasi bitmeden byesss
Gizli Üye(25-29)+1 yılallah aşkına çocuk yalvarmış daha napsın
118 Yorumla
Soran+1 yılAma hala aynı değişmiyor
Cevap sahibi+1 yılsen daha iyi bilirsin aranızdakileri ama çocuk değer veriyo önemsiyo bence seni fazla üstüne gitmemelisin
Soran+1 yılÇok üstüne gidiyorum gerçekten seviyor ama değişmiyor böyle kabullenmem gerekiyor belkide şu an yine kavga başlattım ne yapayım kavgayı kapatayım mı
Cevap sahibi+1 yılSürekli böyle devam edersen çocuk gider onun da bi sabrı var sonuçta ölüm var ölüm kıymet bilin
Soran+1 yılHala devam ediyorum çünkü ona güzel bir şey dedim yine instagrama girip yazmadı birde haklısın diyor allahım ama baksana yaptığına
Cevap sahibi+1 yılyanii sen bilirsin
Soran+1 yılHaksız mıyım
Cevap sahibi+1 yılyani sende yerine göre haklı olduğun yerler var ama çocuğun üstüne çok gidiyon bence
Soran+1 yılAma hakediyor kavgayı kapatıp güzel bir söz söyledim girip yazmadı dedim sne ne yapmaya çalışıyorsun oda arkadaşa geçmiş olsun yazdım mesajın altta kaldı dedi instagramda aktifsin diyorum hayır diyor her halta giriyor benim mesajıma cevap yok bilerek yapmıyorum diyor bir de ya mesajım nasıl altta kalabilir hiç mi aklına gelmiyorum doğru değil mi allah aşkına Ne diyim sence böyle devam edeceksen bitsin mi diyim
Cevap sahibi+1 yılbitirme bence herşeyi zamana bırak
Soran+1 yılİyide hep aynı değişmiyor ki ne diyim ki
Cevap sahibi+1 yılmutsuzsan ayrıl o zaman
Soran+1 yılAma bunun için ayrılmak abartı mı
Cevap sahibi+1 yılAyy ama öyle diyom yok diyon böyle diyom yok diyon xcömbnxbxömnmcx
Soran+1 yılKafam karışık çünkü senin düşüncen ne😂🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılben olsam ayrılmam
Soran+1 yılUyarmaz mısın
Cevap sahibi+1 yılhayır sonuçta sen uyarmışsın ama değişmemiş demek ki doğasında bu var yapcak bişey yok
sen haklısın c2 mi kullanıyo sevgilin?
00 Yorumla
+1 yılBazen iyi ki hiç sevgilim olmamış diyorum.
00 YorumlaSorunu anlamadım ki
01 Yorumla
+1 yıladam iyi sabretmiş..
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yani hata bende mi şimdi girip yazmıyor bana
+1 yılYol ver
03 Yorumla- +1 yıl
O sana yol vermeden sen yol ver işin sonu bu ben sana diyim :D
Soran+1 yılNiye
Soran+1 yılÇok mu üstüne gittim
+1 yılMevzu c2 mi yani
01 Yorumla
Bu ne saçma konuşma
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne