• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Sizce ben haklı mıyım çok mu abartıyorum?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Proud01
    Proud01 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 57%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

C2 yi görene kadar arkasindaydim ama keşke görmeseydim ya. C2 ye kadar da düşmezsin ama. Neyse tatminkar olmayan bir manitan var. Kıymet bilmiyor. Bari sen yapıcı ol ve kendini bu ilişkiden kurtar.

1
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok o eski mesele ya ikimizinde c2 hesabı vardı kapatalım dedim kapattık konu başkaydı yani instaya wpye girip yazmamasıydı konu

Yorumla
    • Proud01
      Proud01
      +1 yıl

Instaya wp ye zaman ayırabilen yazabilirdide ama yazmadı. Sen kızıncada alttan aldı. Madem bir halt yiyo arkasında durmalıydı. Bırak gitsin ayril şundan pişman olsun. Dünyaya bi kere geliyorsun.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet haklısın kavgayı kapatıp güzel bir söz söyledim girip yazmadı dedim sne ne yapmaya çalışıyorsun oda arkadaşa geçmiş olsun yazdım mesajın altta kaldı dedi instagramda aktifsin diyorum hayır diyor her halta giriyor benim mesajıma cevap yok bilerek yapmıyorum diyor bir de ya mesajım nasıl altta kalabilir hiç mi aklına gelmiyorum doğru değil mi allah aşkına

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hadi işin olduğunda tamam işten geldi hala aynı devam allahım deliricem cidden

Yorumla
    • Proud01
      Proud01
      +1 yıl

Boşuna delirme , kafana bile takma. Eminim başka kızla konuşuyordur. Bir erkek kankasi bile yazsa önceliği sevgilisine verir. Bu zaten ne kadar değersiz oldugunun kanıtı. Ayrıca dediğim gibi başka biri varmış gibi davranıyor sana karşı. Ben olsam senin yerinde terkederdim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Demi değersiz olduğum belli arkadaşına yazıp çıkıp beni altta unutması lafada gelince çok değerlisin benim için hep lafta yalan mı söylüyor acaba

Yorumla
    • Proud01
      Proud01
      +1 yıl

Ya anlattığı hikaye zaten bir bahane. Isteyen ulaşır isteyen yazardı anladın mı. Seni mutlu edecek bir cevap yazamam. Seni ayakta uyutuyor uyanmalısın artik

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet peki bu insanlar neden benim abarttığımı söylüyor ki ben buna bu hareketi yapma dedikçe daha fazla yapıyor ne yazayım şimdi ben buna böyle devam edeceksen bitirelim mi diyim

Yorumla
    • Proud01
      Proud01
      +1 yıl

Abarttığını düşünenler ya toy ya da onada yakın kişiler. Gözlemle ve ilk yazan sen olma ama cevapta sakın verme. Biraz kuduracak ama hemen yelkenleri indirme. Bakalım ne kadar ısrar edecek. Üstüne düşmezse bilki başkasıyla yani atı alan çoktan üsküdarı geçti.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Bjkhvjjnn
    Bjkhvjjnn Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    +1 yıl

Bence haklısın mutsuzsun değersiz hissediyosun sonuçta tabiki dile getireceksin Çocuk alttan almış hep ve özürde dilemiş konuşmalarından seni gerçekten sevdiğini görebiliyorum. En azından konuşmanın ortasında uzatiyosun deyip gitmemiş kavga çıkarttin diye seni suçlu cikarnaya çalışmamış hatasını kabullenmiş seni dinlemiş anlamaya çalışmış mutsuz olduğunu fark edip üzülmüş ve bunun pişmanlığını kelimelerle net bir biçimde ifade etmiş. Egerki bu ilişki seni çok yıprattıysa devam etmenelisin ama sen bilirsin tabiki bu kusurunu görmezden gelip devam da edebilirsin. Ama şunu soracak olursan seni sevdiği aşikar

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

kavgayı kapatıp güzel bir söz söyledim girip yazmadı dedim sne ne yapmaya çalışıyorsun oda arkadaşa geçmiş olsun yazdım mesajın altta kaldı dedi instagramda aktifsin diyorum hayır diyor her halta giriyor benim mesajıma cevap yok bilerek yapmıyorum diyor bir de ya mesajım nasıl altta kalabilir hiç mi aklına gelmiyorum doğru değil mi allah aşkına seven insan böyle ikinci plana atar mı Ne diyim sence böyle devam edeceksen bitsin mi diyim

Yorumla
    • Bjkhvjjnn
      Bjkhvjjnn
      +1 yıl

Bunu sürekli mi yapıyo peki girip yazmamayi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet hergün yapıyor uyardığım halde ne yapıyım ben

Yorumla
    • Bjkhvjjnn
      Bjkhvjjnn
      +1 yıl

Gördüğüm kadarıyla bu durumdan çok mutsuzsun ki aynı durumu bende yaşadım insan kendini değersiz hissediyo bilmiyorum bu durum ayrılık sebebi olabilir mi ama genel olarak nasıl bu konu dışında kendini değerli hissettiriyomu sana zor anında yanında oluyomu

Yorumla
  • KukLaderleR
    KukLaderleR Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 955 cevap paylaştı.

Ağa beee ben olsam çoktan ū dönüşü yapıp yoluma bakmıştım çocuk baya sabırlı. Kızım ne tutturmussun orda yok dinle yok umursa yok şunu yap abi böyle erkek kaçar gider ben diyim valla çocuk sana çok yüz veriyor belli aşık olmuş garibim :)

1
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne yüzü ya wpye instaya girip bana cevap vermiyor çok aşık olsa bu hareketi yapmaz haklıyım diye alttan alıyor

Yorumla
    • KukLaderleR
      KukLaderleR
      +1 yıl

Orasını bilemem tabi ne yaşıyorsunuz da cevap vermiyor lar ama insan bi anda kendini geri çekiyorsa ya başkası vardır ya da sogumustur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne yapıcam peki ben

Yorumla
    • KukLaderleR
      KukLaderleR
      +1 yıl

Kendini biraz geri çek bekle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hep yaptım ama onuda bir işe yaramıyor bu sefer neden yazmıyorsun neden böyle yapıyorsun deyip duruyor kendisi hep aynı şu an bile aynı bunun için ayrılmak da Saçma mı olur

Yorumla
    • KukLaderleR
      KukLaderleR
      +1 yıl

Ayrılık sebebi bu olamaz tabi ama dediğim gibi biraz kendini çek geri bunu biraz sürdür sabret

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Şu an dediğini yapıyorum teşekkür ederiiiimmm♥️♥️

Yorumla
    • KukLaderleR
      KukLaderleR
      +1 yıl

Rica ederim umarım herşey istediğin gibi olur 😉

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Selam, partnerin sadece güzel sevgilim vb diyor sorun ile ilgili hiç cevap atmamış. Ortada bir iletişim yok maleesef. Tam sorun ne?

1
    14 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sen aslında beni biliyorsun hani bana akıl vermiştin bir kere o kızım ben

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ya kabullen kavgayı bitir ya da ayrıl seçim senin. Bir insanın karakteri değişmez.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklısın sence peki abartıyor muyum dersin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kimseyi tam tanımadan yargılamayı sevmem. Biraz baskıcı ve baskın bir karakter de olduğuna hem fikiriz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet çok baskıcıyım bence gereksiz yere abartıyorum demi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evet, rica ediyorum bir defa kararlarının arkasında dur. :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Of duramıyorum yine aynı konudan kavga başlattım yine girip yazmadı yoruldum artık Of deliricem

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sana ne desem bilemiyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Allah aşkına ben abartıyor muyum artık çocuğu salayım mı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sal desem eskisine tuz buz olucaksın eskisi sana göre biri değil. Sen ilgi aşırı istiyen birisin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet öyleyim ama öbür çocukla konuşmuyorum artık ben bu durumu çok takıyorum ne yapıcam bilmiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sana tam bir şey diyemiyorum ya yeni ilişki bakıcaksın ya da buna devam. Bu çocuk değerini biliyor ama karakterin de bazı puruzler var. Kimse mükemmel değil, seni el üstünde tutuyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet öyle ama uyardığım halde davranışına devam ediyor daha dün uyardım hala aynı demin yine kavga çıkardım haklısın diyor özür dilerim diyor yine abarttım büyüttüm senden sıkılmam seni seviyorum falan diyor ben ne desem hep güzel şeyler söylüyor ama beden dediklermi dikkate almıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

şu an sen haklısın da pişman olucağın bişi yapma. Bir şey aklına gelirse yine bana sorabilirsin. Zor bi dönemden geçiyorsun.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

15

Cevap

14

Cevap

• ArnoVictorDorian
    ArnoVictorDorian Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 50%
    +1 yıl

Bu sizin aranızdaki ilişki, başkalarının fikrini alarak olmaz. Başkalarının aklıyla değil, kendi aklınla bu işin içinden çıkmak zorundasın. Başka kişileri araya, dahil ettiğin an çoktan bitersiniz zaten.

0
    0 Yorumla
  • Csknnnn
    Csknnnn Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

Böyle davranması sevmediği anlamına gelmez. Tamam çok sınır bozucu ama eğer seviyorsan bu meseleyi uzatma daha fazla bunu ona söyleme ve onu böyle kabul etmeye bak. Çok çok büyük bir mesele değil bence. Zaten böyle ufak şeylere takarsan kafan çok ağrır ve eninde sonunda o da pes eder. Böyle konuşmasını bile özlersin. Bence biraz rahatlaman gerekiyor tabi eğer tek mesele buysa

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tek mesele bu ama daha dün dikkat edicem dediklerine dedi ve aynı şeyi yine yaptı instaya wpye girip bana yazmıyor haklısın deyip duruyor bilerek yapmıyorum bilmem ne ayy seviyorum ediyorum kaybetmek istemiyorum diyor dediklerimi hala dikkate almıyor ama allah aşkına seven insan böyle yapar mı

Yorumla
    • Csknnnn
      Csknnnn
      +1 yıl

Aslında haklısın ama bence üzerine gitme o ne yapirsa sende ona aynısını yap belki anlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben onu denedim kaç kere ben öyle yapınca arayıp çıldırıyor neden yazmıyorsun diye ama kendisi hala aynı oda bir işe yaramıyor yani bugün kavgayı kapatıp güzel bir söz söyledim girdiği halde yazmadı neymiş arkadaşına yazmış mesajım altta kalmış ya allah aşkına işteyken tamam diyorum ama eve gelmiş arkadaşına yazıyor instagramda takılıyor bana yazmıyor lafa da gelince çok seviyormuş birde haklısın deyip duruyor allahım haklıysam niye böylesin cidden ne yapıcam eğer böyle devama edeceksen ayrılalım mı desem

Yorumla
    • Csknnnn
      Csknnnn
      +1 yıl

Bu durumla bende çok karşılaştım ama biz sonunda sizin durum daha vahim. Yani ben sana ayrıl deyip de vebal almak istemem açıkçası. Seviyorsan bazı şeylere göz yummak zorundasın. Eğer tahammül edemiyorsanda biraz konuşmayı kes uzaklaş biraz. 🤷‍♀️

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peki sne bu durumda ne yaptın

Yorumla
    • Csknnnn
      Csknnnn
      +1 yıl

Ya eğer mesajım varsa benim mesajıma cevap verir girerse öyle girerdi ınstagrama falan. Ama çalıştığı zaman falan arada aktif görürdum Kendi de açıklardı 5 dk ınstagrama bakıp çıktım sana mesaj atsam zaten devam ettiremezdik diye. O yüzden bende üzerine düşmedim çünkü instagram şifresi de bende vardı.

Yorumla
    • Csknnnn
      Csknnnn
      +1 yıl

Bisey yapmıyordu yani hikayelere bakıyordu. Akşam gelince zaten konuşurduk anlatırdi o da yeterdi bana

Yorumla
  • Kuzey_to
    Kuzey_to Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 43%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 711 cevap paylaştı.

Adamın yazım şekli, senin cümlelerinin uzunluğu ve adamınkine bakılırsa seni bu düşüncenden çevirmek için çok çaba sarfetmediği ve seni önemsemediğini anlıyorum

0
    3 Yorumla
    • Ünyeliii
      Ünyeliii
      +1 yıl

ne yapsın kız için kendini maymun mu etsin en iyisini yapıyor

Yorumla
    • Erotltp
      Erotltp
      +1 yıl

Bencede önemsemiyor. Saman kafalı biri çocuk

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@Erotltp kavgayı kapatıp güzel bir söz söyledim girip yazmadı dedim sne ne yapmaya çalışıyorsun oda arkadaşa geçmiş olsun yazdım mesajın altta kaldı dedi instagramda aktifsin diyorum hayır diyor her halta giriyor benim mesajıma cevap yok bilerek yapmıyorum diyor bir de ya mesajım nasıl altta kalabilir hiç mi aklına gelmiyorum doğru değil mi allah aşkına Ne diyim sence böyle devam edeceksen bitsin mi diyim

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Kanka c2 indirmiş seninle sevgili olduğu halde ve sen methiyeler düzerken çocuk konuyu kapatman için bi iki kelime sevgi sözcüğü yazmış bence sallamıyor çocuk yeni avlar peşinde

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

kavgayı kapatıp güzel bir söz söyledim girip yazmadı dedim sne ne yapmaya çalışıyorsun oda arkadaşa geçmiş olsun yazdım mesajın altta kaldı dedi instagramda aktifsin diyorum hayır diyor her halta giriyor benim mesajıma cevap yok bilerek yapmıyorum diyor bir de ya mesajım nasıl altta kalabilir hiç mi aklına gelmiyorum doğru değil mi allah aşkına Ne diyim sence böyle devam edeceksen bitsin mi diyim

Yorumla
  • Erotltp
    Erotltp Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Ben seni mutlu edemiyorum
    Sorun bende diyen bi erkekten fazla bi şey bekleme

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

kavgayı kapatıp güzel bir söz söyledim girip yazmadı dedim sne ne yapmaya çalışıyorsun oda arkadaşa geçmiş olsun yazdım mesajın altta kaldı dedi instagramda aktifsin diyorum hayır diyor her halta giriyor benim mesajıma cevap yok bilerek yapmıyorum diyor bir de ya mesajım nasıl altta kalabilir hiç mi aklına gelmiyorum doğru değil mi allah aşkına Ne diyim sence böyle devam edeceksen bitsin mi diyim

Yorumla
  • Açeelya18
    Açeelya18 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl

Seni kaybetmek istemiyorum flnn bence baya seviyo ya bu seni

0
    17 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sen ciddi misin

Yorumla
    • Açeelya18
      Açeelya18
      +1 yıl

Noldulan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yani seviyor mu beni sence

Yorumla
    • Açeelya18
      Açeelya18
      +1 yıl

Seviyo kizim ya eski x geldi aklıma konuşmaları okuyunca kaybetmekten korkuyorum özür dilerim falan anladığım kadarıyla ilgilenemiyo bunun sebebide fazla samimiyet ayrılık getirir ondan

Yorumla
    • Açeelya18
      Açeelya18
      +1 yıl

Bisey diyimmi bu sitede sevgilin varsa takılma bence aklına girerler ayrilirsain falan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet ilgilenmiyor ama instaya wp ye giriyor neymiş oyun oynuyormuş neymiş çalışıyormuş bilmem ne lafa da gelince kaybetmekten korkuyor evet buradakilere soruyorum seni sevmiyor seven insan zaman ayırır diyor bunlar yüzünden ayrılıyordum demin şimdi de herkes abarttığımı söylüyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Gittim yumuşak bir şey yazdım ya offf cidden seviyor mu

Yorumla
    • Açeelya18
      Açeelya18
      +1 yıl

Işte girme buraya bu salaklar yzunden ayrıldım ben yine barıştık ama olsun zedeleniyo çik bence knk sevdiği o kadar belliki

Yorumla
    • Açeelya18
      Açeelya18
      +1 yıl

Sevmese cidden bu kadar çabalama senlemi ugrascam amj der özür diliyi falan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • Açeelya18
      Açeelya18
      +1 yıl

Lan benim eski ilişkime benziyo amj knk seninle ne konuscagini bilmiyordur belki hani çok samimiyet ayrılık getirir ya sevmese zaten sevgili olmazsınız ya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayır ya o salak öyle şeyler düşünemez bi boku anladığı yok zaten yok ya böyle ben kafayı yicem bi gün seviyor olabilir ama ben hep ikinci plandayım öyle demiyim mi yani

Yorumla
    • Açeelya18
      Açeelya18
      +1 yıl

Desen bile dedikten sonra gösterilen ilgi yapmacik olur yapısı öyle adamın ve seviyosun baya pişman olursun bak boşver uyum savla ona

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O bana neden uyum sağlamıyor ben aynısını yapınca kafayı yiyor ama böyle umursanmaz gibi değil mi sne olsan ayrılmaz mısın

Yorumla
    • Açeelya18
      Açeelya18
      +1 yıl

Ben ayrıldım ztn :) sonradan pişman olacağını bildiğim için yapma diyorum biz barıştık ama ilişki b ok oldu olmasın işte cokkk aynisini bende yaşadım tipkisi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bak sende dayanamış ayrılmışsın bu bok gibi bir durum şimdi nasıl dayanıyorsun düzeldi mi

Yorumla
    • Açeelya18
      Açeelya18
      +1 yıl

Bitti yani 3 ay oldu biteli artık oluru olmaz s. iktisin gitsin mal kötü ayrıldık. sebebi farklıydı ama aman işte pişman olursun ayrılma bu siteden de çok aklına çok girerler senin

Yorumla
  • YoğurtluÇikolata
    YoğurtluÇikolata Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl

Çocuk az daha konuşsa miyavlayacakmış😀 ilgi yoksa olmuyo ya iyi düşün

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • YoğurtluÇikolata
      YoğurtluÇikolata
      +1 yıl

Ya belki de dengeyi kurmak istiyo olabilir , şöyle ki sık muhabbet tez ayrılık getirir:) çok bunaltma durumdan rahatsız olduğunu zaten belirtmişsin..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok o salak öyle şeyler düşünemez belirttim hep belirtiyorum bugün yine aynıydı böyle devam edersen ayrılalım desem mi snece

Yorumla
    • YoğurtluÇikolata
      YoğurtluÇikolata
      +1 yıl

Ayıp kız salak denir mi 🥴 sen bilirsin ben dışardan bi insanım karışamam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya lütfen akıl ver lütfen lütfen

Yorumla
    • YoğurtluÇikolata
      YoğurtluÇikolata
      +1 yıl

Milletin ağzına bakıcaksan zaten ayrıl gitsin bacımsu.

Yorumla
  • Queenofthcat
    Queenofthcat Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    +1 yıl

Yapacağın şey kendini geri çekmek senin aslında onunla ilgilenmediğini göstermen lazım.

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya da ayrılmalı mıyım

Yorumla
    • Queenofthcat
      Queenofthcat
      +1 yıl

Bu senin kararın. Kadın olduğunu unutma ilişkiler hakkında bilgi edinmeye, ilişkileri öğrenmeye çalış. Onu değiştirmek istiyorsan durumu kendi lehine çevirmeyi bilmelisin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet ama sıkıldım artık ona güzel bir söz söyledim girdiği halde yazmadı ne yapayım ben

Yorumla
    • Queenofthcat
      Queenofthcat
      +1 yıl

Yazma o yazacak bir süre sonra ilk mesajına görüldü at sonra yazar yine kendine iyi bir strateji oluşturman lazım

Yorumla
  • Juustıce_
    Juustıce_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Ulan millet sevgilisi oyun oynar diye trip atar , ben oyun oynamıyor diye atıyorum. 😂😂😂

0
    0 Yorumla
  • damylone
    damylone Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    +1 yıl

E sen baya bensin Şeyma. Kesinlikle haklısın c2 nedir ya

0
    0 Yorumla
  • gorkemm4848
    gorkemm4848 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37
    +1 yıl

İkinci planda olacağına hic olma

1
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sence ben bu durumu abartıyor muyum

Yorumla
    • gorkemm4848
      gorkemm4848
      +1 yıl

Sanki evet ama daha sakin olmayı dene

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • gorkemm4848
      gorkemm4848
      +1 yıl

Bitmesi en makul olanı sanki ama sizin bileceğiniz iş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklı mıyım sence böyle mi diyim

Yorumla
    • gorkemm4848
      gorkemm4848
      +1 yıl

Ben bilmem senin iliskin senin kararların

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya lütfen akıla ihtiyacıma var

Yorumla
  • Metin_BG
    Metin_BG Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 52%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı.

Sonra erkekler niye gider - aha iste kadin dirdiri

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Abi sözümü dinlemiyor ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yaptıklarını görsen keşke

Yorumla
  • AmintoBello
    AmintoBello Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 34%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

C2yi görene kadar her şey çok güzeldi

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
  • Rayan2
    Rayan2 Takip Et
    Master Yaş: 50
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı.

Çok haklısın

1
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklı mıyım ne yapıcam peki

Yorumla
    • Rayan2
      Rayan2
      +1 yıl

Senin dediklerini yapacak.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yapmıyor ama daha dün konuştum bugün yine aynıydı ne yapayım kesin dille mi söyleyim

Yorumla
    • Rayan2
      Rayan2
      +1 yıl

Yaşlarınız kaç. Kesin dille söyle. Olmadı bırak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben 20 o 24 yaşında
      kavgayı kapatıp güzel bir söz söyledim girip yazmadı dedim sne ne yapmaya çalışıyorsun oda arkadaşa geçmiş olsun yazdım mesajın altta kaldı dedi instagramda aktifsin diyorum hayır diyor her halta giriyor benim mesajıma cevap yok bilerek yapmıyorum diyor bir de ya mesajım nasıl altta kalabilir hiç mi aklına gelmiyorum doğru değil mi allah aşkına wpye giriyor arkadaşına yazıyor benim mesaj altta kalıyor diye yazmadan çıkıyor ama ben ona görüldü atınca girip yazmayınca hemen yazıyor üst üste cidden ne yapıcam şöyle mi diyim eğer böyle devam edeceksen bitireceğim mi diyim

Yorumla
    • Rayan2
      Rayan2
      +1 yıl

Aynen öyle yaz

Yorumla
  • ᴡiɢᴏʀ
    ᴡiɢᴏʀ Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Güzel Sevgilim deyip durmuş mk :D

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben mi haklıyım sence

Yorumla
  • Baphomet1341
    Baphomet1341 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

abartmıyorsun haklısın

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • Baphomet1341
      Baphomet1341
      +1 yıl

vebala girmem ama arkadasinin biraz büyüyüp olgunlasmasi lazim.. kafa olarak sanki ergen gibi..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

24 yaşında adam ne yapacağını benim söylemem saçmalık hiç ciddi ilişkisi olmamış ondan böyleymiş ben bile 20 yaşındayım böyle bir mantık olamaz en son konuyu kapattım barıştım yeter cidden dinlemiyor ne yapsam galiba görmezden gelmeli umursamamalıyım demi

Yorumla
    • Baphomet1341
      Baphomet1341
      +1 yıl

bilmiyorum vala... çok yipratiyorsa gerekeni yaparsin.. söyledigi mazeret değil...

Yorumla
  • merakettimmişte
    merakettimmişte Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

c2 ne demek silmesini istediğin 🙄

0
    15 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • merakettimmişte
      merakettimmişte
      +1 yıl

ama çocuk seviyor belli seni hemen kestirip atma bence

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama sevse ikinci planda olur muydum gidip arkadaşına yazıyor ben altta kalıyorum düşünsene ne diyim ben buna

Yorumla
    • merakettimmişte
      merakettimmişte
      +1 yıl

böyle yapmaya devam edersen bitecek de

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Cidden diyim mi böyle sne olsan böyle mi yapardın

Yorumla
    • merakettimmişte
      merakettimmişte
      +1 yıl

ama şu da var arkadaşı çook önemli bişey söylediyse senden önce ona cevap vermesi normal ya kısaca bitirecek bi sebep değil bu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya bunu her zaman yapıyor her zaman mı önemli işleri oluyor yalan ya

Yorumla
    • merakettimmişte
      merakettimmişte
      +1 yıl

ne diyim ki etkilemekte istemem şimdi çünkü çocuğu tanımıyoruz yani

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya lütfen akıl ver bana lütfen ne diyim ne yazıyım

Yorumla
    • merakettimmişte
      merakettimmişte
      +1 yıl

başkalarının söylediği şeyleri yazma bu çok yanlış olur kimse senin ikinizin arasında ki ilişkiyi tam anlamıyla bilemez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya ama ben ne yapacağımı bilmiyorum böyle devam edersen bitireyim diyim mi sen olsan ne yapardın

Yorumla
    • merakettimmişte
      merakettimmişte
      +1 yıl

böyle bi sebepten bitirmezdim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Demin öyle de dedin ama şey dicem peki ne diyim ki çok kötü bir durum değil mi uyardığım halde devam ediyor böyle kabul mü edeyim yani

Yorumla
    • merakettimmişte
      merakettimmişte
      +1 yıl

hiç mi değişmiyo uyarmana rağmen?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet hep devam ediyor daha dün gece kesin bir dille uyardım işte bu mesajları konuştuk telefonda konuştuk tamam dediklerini dikkate alacağım dedi bugün yine aynı şeyi yaptı daha dün konuştuk ya dün

Yorumla
  • canhıraş_
    canhıraş_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Ayyy ne kezbansın ya...

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben ne yaptım

Yorumla
    • canhıraş_
      canhıraş_
      +1 yıl

Yaşın kaç senin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

20 yaşındayım

Yorumla
  • Ünyeliii
    Ünyeliii Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 61%
    +1 yıl

okurken güldüüm hhahfasf

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neye güldün

Yorumla
    • Ünyeliii
      Ünyeliii
      +1 yıl

bilmiyorum

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

of okurken içim şişti ergen misiniz

3
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne alaka

Yorumla
  • Stewie20
    Stewie20 Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.

Böyle ilişki mi olur 🤣

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Niye

Yorumla
    • Stewie20
      Stewie20
      +1 yıl

Çocuğu bi dövmediğin kalmış😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Güzel bir şey söyledim girdiği halde yazmıyor haklı değil miyim

Yorumla
    • Nxnxjdxjdjdjdjdidi
      Nxnxjdxjdjdjdjdidi
      +1 yıl

Kaan zen hala burda misin ya

Yorumla
    • Stewie20
      Stewie20
      +1 yıl

@Nxnxjdxjdjdjdjdidi sen kimsin :D

Yorumla
    • Nxnxjdxjdjdjdjdidi
      Nxnxjdxjdjdjdjdidi
      +1 yıl

+Gecmis gelen gelen bir dost ,#'jszjjsskzjsjx

Yorumla
    • Stewie20
      Stewie20
      +1 yıl

@Nxnxjdxjdjdjdjdidi neeey :D

Yorumla
    • Nxnxjdxjdjdjdjdidi
      Nxnxjdxjdjdjdjdidi
      +1 yıl

Neyse zaman makinem bekliyo gitmem lazim bataryasi bitmeden byesss

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

allah aşkına çocuk yalvarmış daha napsın

1
    18 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama hala aynı değişmiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

sen daha iyi bilirsin aranızdakileri ama çocuk değer veriyo önemsiyo bence seni fazla üstüne gitmemelisin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok üstüne gidiyorum gerçekten seviyor ama değişmiyor böyle kabullenmem gerekiyor belkide şu an yine kavga başlattım ne yapayım kavgayı kapatayım mı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sürekli böyle devam edersen çocuk gider onun da bi sabrı var sonuçta ölüm var ölüm kıymet bilin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hala devam ediyorum çünkü ona güzel bir şey dedim yine instagrama girip yazmadı birde haklısın diyor allahım ama baksana yaptığına

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

yanii sen bilirsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haksız mıyım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

yani sende yerine göre haklı olduğun yerler var ama çocuğun üstüne çok gidiyon bence

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama hakediyor kavgayı kapatıp güzel bir söz söyledim girip yazmadı dedim sne ne yapmaya çalışıyorsun oda arkadaşa geçmiş olsun yazdım mesajın altta kaldı dedi instagramda aktifsin diyorum hayır diyor her halta giriyor benim mesajıma cevap yok bilerek yapmıyorum diyor bir de ya mesajım nasıl altta kalabilir hiç mi aklına gelmiyorum doğru değil mi allah aşkına Ne diyim sence böyle devam edeceksen bitsin mi diyim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bitirme bence herşeyi zamana bırak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İyide hep aynı değişmiyor ki ne diyim ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

mutsuzsan ayrıl o zaman

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama bunun için ayrılmak abartı mı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ayy ama öyle diyom yok diyon böyle diyom yok diyon xcömbnxbxömnmcx

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kafam karışık çünkü senin düşüncen ne😂🤣🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ben olsam ayrılmam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Uyarmaz mısın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

hayır sonuçta sen uyarmışsın ama değişmemiş demek ki doğasında bu var yapcak bişey yok

Yorumla
  • αtҽιst
    αtҽιst Takip Et
    Master Yaş: 25
    +1 yıl

sen haklısın c2 mi kullanıyo sevgilin?

0
    0 Yorumla
  • kullaniciadimi
    kullaniciadimi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Bazen iyi ki hiç sevgilim olmamış diyorum.

0
    0 Yorumla
  • Nightroad
    Nightroad Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl

Sorunu anlamadım ki

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
  • majestetuncay
    majestetuncay Takip Et
    Mentor Yaş: 39
    +1 yıl

adam iyi sabretmiş..

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne yani hata bende mi şimdi girip yazmıyor bana

Yorumla
  • bipolardevil
    bipolardevil Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

Yol ver

0
    3 Yorumla
    • bipolardevil
      bipolardevil
      +1 yıl

O sana yol vermeden sen yol ver işin sonu bu ben sana diyim :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Niye

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok mu üstüne gittim

Yorumla
  • Nxnxjdxjdjdjdjdidi
    Nxnxjdxjdjdjdjdidi Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    +1 yıl

Mevzu c2 mi yani

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
  • Alp3460
    Alp3460 Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

Bu ne saçma konuşma

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sizce ben haklı mıyım çok mu abartıyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sizcede haklı değil miyim yani çok mu abartiyorum? 10 cevap verildi
Sizce haklı mıyım abartmış mıyım? 5 cevap verildi
Sizce hakli miyim abartmis miyim? 4 cevap verildi
Sizce çok mu abart mışım yoksa haklı mıyım? 41 cevap verildi
Sizce ben mi abartıyorum yoksa haklı mıyım? 10 cevap verildi
Sizce haklimiyim yoksa abartiyomuyum? 12 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Bir ilişkide sessizlik mi, kavga mı daha tehlikeli?
  • 2 aylık ilişkide sevgiliden para istemek doğru mu, soğumasına neden olur mu?
  • Hangi içecekle güne başlamak daha keyifli?
  • En son neye kahkaha attınız?
  • Evi kim yönetmeli, kadın mı erkek mi?
  • ​Y kuşağı burayı bir uplasın bakayım, gerçekten bu durumda mıyız? Görseldeki gibi kimlikte 30'lar, ruhen 70'lerde?
  • Guzel olmus mu kombin?
  • Lahmacun mu seversiniz yoksa pilav üstü döner mi ankete cevap veriniz lütfen ve yorum yapınız?
  • Bir insanın sesi mi, kokusu mu daha çok iz bırakır?
  • Bir gün hafızanı kaybedeceğini bilsen , sana kendini yeniden anlatmasını istediğin ilk kişi kim olurdu ?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨