Daha çok cevap daha çok mutlu insan demek, herkesi düşünceleriyle beraber davet ediyoruz...
Bir insan hiç görmediği ve tanımadığı birine aşık olabilir mi?
Daha çok cevap daha çok mutlu insan demek, herkesi düşünceleriyle beraber davet ediyoruz...
Icinde bir his olur ama yani surekli netten gorusmeyecen tabikide cagir bir yerde bulus iste belki gorunce o bekledigin kisi gibi olmayada bilir nebiliyim bir anda sogursun belki belki bakarsin tam benlik bu dersin bence en guzel sevgi iki insanin birbirini tanidikca sevmesi oyle gordum asik oldum cikmaya basladik onlar cabuk bitiyo ama digeri daha kalici bide kisilikleriniz tam uyarsa birbirinize artik dugune bizi de cagirirsin :D
evet. benimle çıkan bir kız öyleydi. resmimi hiç görmemişti ve aşık olmuştu :)
sadece resmini görmüştüm
:)))
Evet olabilir konuşması hoşuna gitmiştir, kişisel özellikleri de sana uygundur olabilir yani tabi görmelisin tabi o ayrı mesele
şimdi gördüklerimiz daha duyduklarımızda direkt kalbe gittiği için neden olmasın denilebilir :)
yok yahu. hanin insanın kalbine dokunuyorsan bu görmekten çok daha etkili kılıyor her şeyi :)
öylede diyebiliriz tabiki. Tipini görsen noluyo allasen yüreğine hitap etemeyince isterse dünya gözeli olsun :)
yok yahu göze hitap etsin ama görmeden de olabilceğini anlatmaya çalıştım dilimin döndüğü kadar.)
benim okulum bitti o sadece bir nick :) teşekkürler.
Cevap
5Cevap
Olamaz, sadece sözlerinden etkilenir vs..
Görmediğin, dokunamadığın birine aşık olmakda nesi yahu..
Olabilir, ben bir kere yasadim. Ama resmini gormustum, gercek oldugundan da eminim. Ama sonu malum zaten :)
Evet, cok cabuk bitti ayrildik. Unutma şıp diye seven şıp diye de unutur ;)
Ben sevdim, hala seviyorum. Ayrilirken de birbirimize seviyorum diyerek hic istemeyerek ayrildik. Ama ikimizin iyiligi icin de bu gerekliydi. Aramizdaki engel olmasaydi olabilir miydi diye dusundum simdi :) Bu da her ask gibi zamanla geciyor ya :))
Bana gore omur boyu suren ask yoktur, omur boyu suren iliski vardir. O durak da nikah masasidir :) Evlendikten sonra o ask bir zaman sonra sevgi ve saygiya donusur.
Allahıım ya :) Hehehe :))
O şarki sozlerinden sonra bir an hayal ettim onu nikah masasinda :) Damatlik da hic yakismamis :D :D
Hadi oyle olsun ne diyim ;))
Alinmiyorum tabi, tesekkurler
Hayalperestse nükleer enerjisine aşık olabilir panpa
Tanrıya aşık olanlar var.
Olabilir, ama çok düşük bir oran tabii.
Baya küçüktüm 11 yaşında sanaldan birinden hoşlanmıştım gfdkh aşk olmaz ama hoşlantı olabilir
Sesinden etkilenebilir, hoşlanabilir ama aşık olamaz diye düşünüyorum görmeden cismini resmini bilmeden görmeden
Kesinlikle kabul etmem imkani bile olsa. Bilemiyorum
2 yıldır canımdan çok sevdiğim biri var :) o varken banane digerlerinden isterse en yakışıklısı gelsin yine sevgilim yine sevgilim :D
Tutarim tutarim :D
Teşekkürler :)
olabilir ama sağlıklı bir durum değil
Senin ismini cismini göremem artık
aşık olmaz sadce merak eder.
Asosyaldir. Cok sacma
Kanka yokluk durumuna bağlı
O da kötü canlısı varken olmaz yani
Olmaz öyle sonu yok
Valla sen bılırsın de bısey olmaz o işten :)
etrafına bak boşver görmediğin kızı resmini bıle görmeden :)
Evde kalmıştır büyük ihtimal
Sonuçta bir yerde kalmış :)
Asik olunmaz ama muhabbeti sevilir
Her seyi aska iliskiye dokuyorsunuz. İki insan birbirleriyle konusmaktan zevk aliyordur hepsi bu illa ki ortada iliski olmasi gerekmez
Samimiyeti ve duyguyu muhabbet yoluyla aktarirsib bu yuzden duygularin ve samimiyetinin gercekligi kadar muhabbetinde gercektir.
evet olunabilir
ahahaha orasını bilemicem :D
olurrrr
olur
Aşkla bir anlık hevesi karıştırmayın aşk kutsaldır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar